Nuffnang

Rabu, 30 Mei 2012

Zahiril Adzim - Google Blog Search

Zahiril Adzim - Google Blog Search


Telemovie Haruskah Ada Rindu Lakonan <b>Zahiril Adzim</b> &amp; Shiera <b>...</b>

Posted:

Realitinya di luar lokasi cinta dua pelakon Zahiril Adzim dan pasangannya Shera Ayob mendapat restu keluarga hingga berjaya disatukan sebagai suami isteri. Namun bagaimanakah kesudahan cinta mereka yang ...

Mia Sara - Google Blog Search

Mia Sara - Google Blog Search


Mario Balotelli ex-girlfriend: <b>Sara</b> Tomassi sexy pictures | The Sun <b>...</b>

Posted: 30 May 2012 06:45 AM PDT

The 30-year-old actress was seeing the Man City ace last year and used to date Brazilian legend Ronaldinho.

And here, the bootilicious beauty is looking chest perfect for a glamorous photo shoot.

Balotelli may be a decent striker, but we reckon sexy Sara isn't too bad up front either.

THE CAMERA LOVES YOU ... the Italian beauty made her film debut in 2008

THE CAMERA LOVES YOU ... the Italian beauty made her film debut in 2008

Picture: XPOSUREPHOTOS.COM
TOP BILLING ... Sara looks a million dollars

TOP BILLING ... Sara looks a million dollars

Picture: XPOSUREPHOTOS.COM
MAMMA MIA ... Sara shows off her Italian good looks

MAMMA MIA ... Sara shows off her Italian good looks

Picture: XPOSUREPHOTOS.COM
BREAST IN SHOW ... Sara shows off her killer body

BREAST IN SHOW ... Sara shows off her killer body

Picture: XPOSUREPHOTOS.COM

Elly Mazlein - Google Blog Search

Elly Mazlein - Google Blog Search


<b>Elly Mazlein</b> Satu Persatu (1999) | Arkib Budak Penang

Posted: 01 May 2012 02:00 AM PDT

Elly Mazlein Satu Persatu (1999)
P & C 1999 NAR Records Sdn Bhd

Penerbit: Is Wow, Azmeer, LY, Eddie Hamid, Salman
Susunan Muzik: Is Wow, Azmeer, LY, Belle, Rumie, Alfa, Helen Yap, Salman
Studio Rakaman / Adunan / Mastering: NAR Studio
Jurutera: Is Wow, "D", Alex, Amir, Calvin
Penerbit Eksekutif: Mokhtaza Ahmad
Konsep Kulit Album: Bombay
Grafik: Kul City Studio (Tengku Shahrul Effendy, John @ R. Jegan, Mohd Fazli Ahmad Zuber)
Fotografi: GG King
Jurusolek: A'M
Unit Promosi: Mohd Asri, Emilia
Pemuzik: Suria Booty, Helen Yap, Is Wow, gary Gideon, Mahmud, Mat Rock, Aub, Bong, Mus Satira, Eddie Marzuki, Alfa & Rumie Booty
Penyanyi Latar: kak Lin, Feeza, Marlina, Azmeer, Eddie Hamid

Tracklist:
01 Usah Ditambah Bara Yang Tersimpan
Lagu: Azmeer (PonyCanyon Music Publishing (M) Sdn Bhd)
Lirik: Lukhman S (BMG Music Publishing (M) Sdn Bhd)

02 Serikan Hati Kita
Lagu: Rumie Booty (Warner Chappel)
Lirik: Afiq Syahmi (BMG Music Publishing (M) Sdn Bhd)

03 Pengorbnanku Racun Bagimu
Lagu: Emilia Awang Dahalan (NAR Publishing Sdn Bhd)
Lirik: Tina Kasdir (NAR Publishing Sdn Bhd)

04 Hujan Sanubari
Lagu: LY (Kelarai Sakti Music Publishing (M) Sdn Bhd)
Lirik: Baiduri (Kelarai Sakti Music Publishing (M) Sdn Bhd)

05 Tidak Berjauh
Lagu: Is Wow (BMG Music Publishing (M) Sdn Bhd)
Lirik: Maya Sari (BMG Music Publishing (M) Sdn Bhd)

06 Gemersik Cintamu
Lagu: Alfa Booty (Warner Chappel)
Lirik: Tina Kasdir (NAR Publishing Sdn Bhd)

07 Layu Terlerai
Lagu: Teoh Weng Kiew (NAR Publishing Sdn Bhd)
Lirik: Elly Mazlein (NAR Publishing Sdn Bhd)

08 Indahnya Persada Cinta
Lagu: Salman Shariff (OP Sri Dondang SP BMG Music Publishing (M) Sdn Bhd)
Lirik: Khalil Shariff (OP Sri Dondang SP BMG Music Publishing (M) Sdn Bhd)

09 Rasa Ada Cinta
Lagu: Helen Yap (Magic Nova Production)
Lirik: Amran Omar (EMI Music Publishing (M) Sdn Bhd)

10 Janji Kekasih
Lagu: Eddie Hamid (BMG Music Publishing (M) Sdn Bhd)
Lirik: Iman Toba (NAR Publishing Sdn Bhd)

11 Usah Ditambah Bara Yang Tersimpan
(Minus One)

12 Janji Kekasih
(Minus One)

SUMBANGAN DARI RAKAN

Rita Rudaini - Google Blog Search

Rita Rudaini - Google Blog Search


Dia Fikir Macam Main Bola – <b>Rita Rudaini</b> |

Posted: 21 May 2012 12:54 AM PDT

Nampaknya Rita Rudaini memang keliru dengan sikap suaminya, Aidil Zafuan yang tiada pendirian di dalam isu permohonan cerai mereka. Semalam di BiPop, Rita berkata yang suaminya itu menganggap nikah kahwin macam bermain bola sepak. Memang jelas benar bunyi kecewa, frust dan fedup itu.

rita

Agak panjang cerita yang disampaikan oleh Rita Rudaini kepada Raja Nurfatimah Mawar. Abang Nara selitkan yang penting sahaja untuk tatapan anda semua.

Rita memberitahu Raja, dia keliru dengan pendirian Aidil. Sekejap mahu melepaskan, sekjap pula boleh menarik hasrat mahu bercerai. Bagaimanapun, ia bukan tindakan baru yang dilakukan, sebaliknya Aidil pernah melakukan perkara yang sama ketika tuntutan di Mahkamah Tinggi Syariah pada tahun 2010.
"Saya tidak tahu apa yang diinginkan. Dulu, ketika memfailkan tuntuan di Mahkamah Tinggi Syariah Seremban, Aidil begini juga, banyak bermain tarik tali. Saya jadi keliru dengan tindakannya".

"Sebelum ini, cakap tidak serasi di mahkamah, hari ini (Rabu) cakap masih sayang. Saya tidak sangka berkahwin dengan lelaki yang kurang didikan agama, tidak takut dosa pahal apabila soal nikah kahwin dipermainkan, dia fikir macam bermain bola sepak agaknya".

"Aidil mendakwa saya meminta cerai sedangkan dia yang memfailkan permohonan perceraian. Saya tidak takut, saya ada SMS sebelum dia keluar rumah meninggalkan saya dan anak-anak. Saya masih simpan bukti SMS itu, dia cakap dia tidak boleh hidup bersama saya lagi".

"Awalnya, saya membiarkan saja, saya beri masa untuk dia berfikir, tetapi selepas lebih tiga bulan dia menghilang diri, saya SMS mengingatkannya hukum meninggalkan isteri selama 3 bulan 10 hari. Saya rasa mungkin dia tidak faham taklik yang dibaca sebelum angkat nikah dulu. Jika suami meninggalkan isteri tanpa nafkah zahir dan batin selama 3 bulan 10 hari, talak boleh jatuh jika saya mengadu di pejabat agama".

Saya juga hantar pesanan, sekiranya dia tidak mahukan saya lagi, jangan biarkan saya lama-lama. Saya tidak mahu dia menanggung dosa. Dia balas pada saya, dia sudah selesaikan semuanya dan masuk bulan keempat meninggalkan saya, dia menghantar SMS mengatakan sudah memfailkan penceraian. Jadi kenapa cakap putar belit dan tuduh saya pulak? Jika saya mahukan perpisahan, saya meninggalkan rumah kelamin, ini sebaliknya keadaan sekarang, dia meninggalkan saya dan anak-anak tanpa nafkah."

"Tuntutan panjang lebar yang dihantar tidak masuk akal. Saya anggap ia penipuan besar. Dalam tuntutan yang diserahkan ketika berlangsungnya perbicaraan di mahkamah, Aidil menuduh saya lari meninggalkannya. Diakui saya ada pulang ke kampung tetapi bukannya melarikan diri. Saya minta izinnya untuk pulang ke kampung bersama anak-anak. Kami bersalaman, Aidil mengangkat beg dan menghantar saya sampai ke kereta. Dia juga berjanji akan datang mengambil saya dan anak-anak selepas perlawanan bola sepak."

"Saya terkejut apabila pulang ke rumah, saya tengok Aidil sudah mengangkat barang-barangnya dan menghilangkan diri. Adakah saya melarikan diri dari rumah? Saya tidak tahu apa tujuan Aidil menarik balik hasrat bercerai, tetapi dalam masa yang sama menghantar tuntutan."

"Saya tidak menyangka Aidil melemparkan tuduhan palsu pada saya. Dia sanggup menipu diri sendiri dan menidakkan perkara yang benar. Kalau Aidil berniat baik dan nak berdamai, kenapa perlu memfailkan tuntutan berunsur fitnah dan tidak masuk akal? Aidil mahukan apa sebenarnya? Dan apa pula rancangan jahatnya kali ini?"

"Saya tidak akan berdiam diri macam dulu, saya akan memperjuangkan tuntutan berunsur fitnah itu. Saya bukannya bola, jika tidak mahu ditendang sesuka hati, bila rasa perlu dia kejar hingga dapat."

"Aidil cakap dia menarik balik hasrat bercerai kerana anak-anak. Berilah alasan logik sikit. Selepas hampir lima bulan baru teringat anak-anak? Kenapa Aidil tidak fikir tindak tanduknya sebelum meninggalkan rumah dulu"

Nampak gayanya daripada percakapan Rita Rudaini, rumah tangganya macam tak dapat nak diselamatkan. Mungkin ini adalah jalan penyelesaian terbaik untuk mereka berdua. Abang Nara baca luahan hati Rita Rudaini pun ada kelogikannya. Apa pun keputusan yang diambil, semoga anak-anak tidak terabai.

Baca Yang Ini Pulak:-


Nora Danish - Google Blog Search

Nora Danish - Google Blog Search


<b>Nora Danish</b> Doakan Perkahwinan Jejai dan Fasha

Posted: 24 Apr 2012 09:59 PM PDT

Nora Danish doakan perkahwinan Jejai dan Fasha ok? terbuka walaupun kita tak tahu hatinya bagaimana Nora Danish hanya doakan perkahwinan Jejai dan Fasha Sandha tidak lama lagi.

Nora Danish mengesahkan yang beliau tidak akan hadir ke majlis perkahwinan bekas suaminya tersebut Jejai dengan pelakon kontrevesi Fasha Sandha yang bakal berlangsung pada 27 April ini. Menurut Nora, beliau tidak menerima kad jemputan. Selain itu beliau juga tidak akan berada di tanah air ketika hari majlis perkahwinan tersebut berlangsung.

"Nora tak dapat kad jemputan, tapi mungkin kerana mereka tahu Nora nak pergi ke umrah agaknya. Nora akan berangkat ke Mekah pada pagi Jumaat ini dan bakal berada di sana selama 13 hari," ujarnya di majlis pra pelancaran filem 'Mencari Cinta' di Perak Techno-Trade Centre, Ipoh.

"Bagi Nora, tidak menjadi isu pun mereka tak menjemput Nora. Malah, rasanya lebih baik Nora tak ke majlis itu pun sebab nanti jika Nora pergi, takut akan jadi bahan cerita dan tajuk lain pula. Biarlah mereka menikmati keindahan majlis itu bersama."

Ditanya sama ada anaknya Putera Rayqal Ramli akan pergi ke majlis perkahwinan ayahnya dan adakah Nora menerima Fasha Sandha untuk menjadi ibu kepada Rayqal. Nora memberitahu, "Saya tak tahu anak akan pergi atau tidak, terpulang. Sebab bila saya pergi umrah, anak saya akan berada di bawah jagaan keluarga Jejai.

"Mengenai hubungan Fasha dengan anak saya pula, biarlah dia menggelarkan dirinya 'aunty' sahaja kerana bagi saya, ibu biarlah seorang."

Nora yang masih terbuka  berhubung baik dengan bekas suaminya itu turut mengharapkan dengan perkahwinannya dengan Fasha, hubungan mereka semua akan kembali jernih.

Diusik bila pula giliran Nora untuk mengikut jejak seperti bekas suaminya itu mendirikan rumahtangga, Nora memberitahu, "Selalunya lelaki yang cepat kahwin kan? Nora tak terfikir lagi kerana ingin fokus terhadap kerjaya seni dan anak dulu. Soal ketentuan jodoh pertemuan, Nora serahkan pada Allah."

"Nora ingin mengucapkan Selamat Pengantin Baru kepada Fasha, tapi Jejai tak berapa nak barulah. Setelah apa yang terjadi selama ini, akhirnya jodoh mereka tak ke mana. Nora harap perkahwinan mereka akan kekal hingga ke akhir hayat. Amin"

Itulah ucapan terakhir beliau sebelum mengakhiri perbualan. Nora Danish doakan perkahwinan Jejai dan Fasha Sandha berkekalan.

Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Nora Danish Doakan Perkahwinan Jejai dan Fasha, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Respons

ramlah ram - Google Blog Search

ramlah ram - Google Blog Search


Mentor 6: <b>Ramlah Ram</b> & Ana gagal mara ke Separuh Akhir

Posted: 22 May 2012 06:13 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]Ramai yang sedia maklum bahawa perjalanan seni Ramlah Ram dan Protegenya Ana di Pentas Mentor 6 sudah sampai ke penghujungnya. Beliau menjadi peserta pertama tersingkir untuk Mentor musim terbaru ini.

Hans Isaac - Google Blog Search

Hans Isaac - Google Blog Search


Gambar <b>Hans Isaac</b> 2012 | Eyulily.com

Posted: 28 May 2012 07:51 PM PDT

Gambar Hans Isaac

Hans Ishak Hans Isaac
Imej oleh irwandy Festival Filem Malaysia 21 Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC)9 Ogos 2008

a2906 Hans Isaac
Imej oleh Providence Perpustakaan Awam pc 8268Roger Williams SpringRoger Williams mengasaskan City Of ProvidenceDi Laman Ini 1636Plot tanah yang diberikan kepada City of Providence pada tahun 1931Oleh J Jerome Han dalam ingatan bapanya Ishak HanIshak adalah warganegara pertama kepercayaan YahudiYang akan dipilih untuk jawatan oleh pengundi daripada ProvidenceSpring ini adalah bekalan air asalSekitar yang Roger Williams mengumpulkan peneroka pertamaDalam 1721 oleh tempahan surat ikatanDaripada pemilik ProvidenceAir ini telah dicapai untuk penduduk kota selama-lamanyaRI ProvidencePoskad Collection Roger Williams

a1733 Hans Isaac
Imej oleh Providence Perpustakaan Awam pc 7455Roger Williams SpringKota Providence diasaskan di laman web ini pada tahun 1636.Pada tahun 1931 ini plot tanah telah diberikan kepada City of Providence.J.Jerome Han memberikan plot dalam ingatan bapanya Ishak Han.Ishak Han adalah warganegara pertama kepercayaan Yahudi yang akan dipilihke pejabat oleh pengundi daripada Providence.Pegas pada laman ini adalah bekalan air asal sekitarRoger Williams mengumpulkan peneroka pertama.Dalam 1731 oleh tempahan dalam surat ikatan dari pemilikProvidence musim bunga ini telah dicapai untuk penduduk kotaselama-lamanya.RI ProvidenceMonumen Koleksi poskad Patung Fountains

Saya berharap anda suka Hans Isaac photo

" ); (function() { var nn = document.createElement('script'); nn.type = 'text/javascript'; nn.src = 'http://synad2.nuffnang.com.my/lr.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(nn, s.nextSibling); })();

Erul af - Google Blog Search

Erul af - Google Blog Search


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Erul af</b> - Google Blog Search

Posted: 15 May 2012 09:05 PM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Erul af</b> - Google Blog Search

Posted: 15 Apr 2012 09:04 PM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Erul af</b> - Google Blog Search

Posted: 10 Mar 2012 09:48 AM PST


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Erul af</b> - Google Blog Search

Posted: 04 Jun 2011 11:45 PM PDT


Video <b>Erul AF</b> Minggu ke 9- Nadiku (Sabhi Saddi) | nurizspace

Posted: 04 Jun 2011 11:30 PM PDT

Malam tadi merupakan persembahan terakhir buat Erul dengan lagu Nadiku (Sabhi Saddi) . Erul mendapat 21 % undian telah tersingkir smlm. Perserta yg berjaya masuk ke final ialah Lena, Azri, Hazama dan Fina.

Video persembahan Erul minggu ke 9

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Both comments and pings are currently closed.

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Erul af</b> - Google Blog Search

Posted: 10 Mar 2012 09:48 AM PST


//i&#39;m SuperGirl

Posted: 10 Mar 2012 09:54 AM PST

wanna fly there :)

Tumblr_lt7wsoyjod1qmlfxjo1_500_large
please jangan moody lagi kayy :')


kalau dulu kalut heboh update entry pasal dia , sekarang pasal Akmal pula , lepas ni ? hmm :/ Ya Allah tolonglah aku sayang dekat Akmal :') Akmal i'm so sorry if i make a lot of mistake to you , please forgive me baby , iloveyouu :'D i know you love me too ! *aku memang suka perasan . Aku taknak pun kau bebaskan aku sangat , kau simpan je jealous kau , kau tak bagitahu pun dekat aku . G E R A M doe ! lepas tu kau moody , aku serba salah lahh kan ? tapi pasal kau moody , aku menangis sekali . hahaha ! kau jahat * to ewan ! member kau tipu aku ? damn it . please lah Akmal , budak fab cakap muka kau macam ERUL AF  HAHAHA . gelak golek golek *you tetap comel and awesome pada i ! *muahmuah*
Akmal bengong , dia cakap muka aku macam RIHANNA . dah na mampus muka aku macam dia ?! hahaha . aku gelak golek golek lahh kan , apa lagi :/ lawak betul lahh boyprenggg aku ni :)
 aku nak pergi KL ni , hmm :/ hopefully dapat jumpa dia ! miss you , miss you ! LDL . *muahmuah* kalau jumpa dia , the first thing aku nak buat cubit pipi dia then ajak dia pergi makan char kuey teow ! :D iloveyou ! we're same appetite , iloveyoumoreandmore ! if you were here , i don't let any girls usha you ! you jangan nakal nakal kayy ? you dekat KL nakal , i dekat MUAR nakalnakal lagii . *akujahat tauu ! hahahaha
okay baby , i love you :D

Azhar Sulaiman - Google Blog Search

Azhar Sulaiman - Google Blog Search


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Azhar Sulaiman</b> - Google Blog Search

Posted: 03 May 2012 12:00 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Azhar Sulaiman</b> - Google Blog Search

Posted: 03 May 2012 07:17 PM PDT


Jangan Pandang Pandang (2012) DVDRip 350MB | Stor DVDRip <b>...</b>

Posted: 03 May 2012 08:57 AM PDT

Release Date: 29 March 2012
Language: Malay
Subtitle: Info Not Available
Genre: Comedy
Running Time: 1 Hour 30 Minutes
Director: Ahmad Idham
Cast: Zizan Razak, Sara Ali, Nas-T, Miera Leyana, Anith Aqilah, Azhar Sulaiman

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Azhar Sulaiman</b> - Google Blog Search

Posted: 24 May 2012 07:32 PM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Azhar Sulaiman</b> - Google Blog Search

Posted: 07 May 2012 07:20 PM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Azhar Sulaiman</b> - Google Blog Search

Posted: 16 Apr 2012 07:30 PM PDT


Huish!! <b>Azhar Sulaiman</b> muflis sudah?? | N9 Kini - Portal Berita <b>...</b>

Posted: 19 Dec 2011 11:13 PM PST

Sebuah telefilem berjudul Manis Manis Mulut bakal disiarkan untuk mengisi slot Panggung Seri pada 17 Disember dengan menampilkan lakonan hebat Azhar Sulaiman, Acong Sweetchild, Anita Baharom, Atie AF, Fathil Dani, Watie Sadali dan Atty Sulaiman.

Bermula kerana cuba untuk memenuhi tuntutan kedua-dua isterinya yang pada mulanya aman bahagia bermadu namun kemudiannya sering berbalah, Badrul cuba menambah pendapatan dengan mencari kerja sampingan. Dia sedar, pendapatannya sebagai penceramah dan pakar jualan di sebuah syarikat jualan langsung tidak sebanyak mana.

Kerana terdesak mencari duit, secara senyap Badrul terpaksa memberi ceramah jualan di sebuah syarikat yang menjadi pesaing kepada syarikatnya sekarang. Kehebatan Badrul telah lama diketahui oleh Salim, juga seorang pengusaha syarikat jualan langsung. Jadi, untuk memenuhi kehendak kedua-dua isterinya, Badrul terpaksa berulang alik antara kedua-dua syarikat itu.

Oleh kerana terlalu sibuk dengan tugasan barunya, Badrul sering lewat pulang ke rumah. Masanya kini terlalu terhad untuk dibahagikan antara isterinya dan kerja. Ini menimbulkan kecurigaan di fikiran Rita dan Ima. Mereka telah berpakat untuk mengintip segala pergerakan Badrul. Kadang-kala Badrul diserang hendap oleh mereka sehingga membuatkan dirinya teramat marah dengan situasi yang dihadapinya.

Di dalam kebingungan ini, Badrul mendapat durian runtuh apabila Salim menawarkan jawatan lembaga pengarah syarikat, gaji tinggi dan mendapat saham syarikat 51% tanpa mengeluarkan modal. Dia begitu gembira lalu terus menerima tawaran itu tanpa berfikir panjang.

Dia mula mencari rumah untuk menempatkan isteri keduanya Ima. Dia berjumpa dengan seorang ejen hartanah bernama Fida. Badrul sungguh teruja dan tertarik dengan kecantikan dan keyakinan Fida. Badrul ajak Fida berkahwin tetapi sebelum sempat apa-apa berlaku, Rita dan Ima mengetahui rancangan Badrul lalu memulakan perang dan meminta cerai. Kawan Ima, Samy seorang peguam perceraian memberi nasihat kepada Ima supaya harta Badrul dibahagikan sama rata.

Badrul terkejut dengan desakan penceraian dan agihan harta daripada isteri-isterinya. Dia tidak mahu hidup susah lagi dan tidak mahu hilang rumah yang baru dibeli melalui Fida. Fida memberi idea untuk meletakkan rumah baru itu di bawah namanya untuk sementara sehingga kemelut ini berakhir dan Badrul bersetuju.

Sesudah Badrul selesai bercerai dengan Rita dan Ima serta mengetahui pembahagian harta, dia dikejutkan di pejabatnya dengan surat dari peguam yang menyatakan syarikat Salim sebenarnya menanggung hutang yang banyak. Badrul cuba menghubungi En Salim tapi tidak berjaya. Kini barulah Badrul sedar yang dia telah teraniaya oleh kata-kata manis Salim. Badrul akan diistiharkan muflis jika tidak dapat membayar hutang syarikat.

Lalu bagaimanakah kesudahannya? Dapatkah Badrul mengembalikan kebahagiaan dalam keluarganya atau segalanya sudah jadi sia-sia belaka?

:: MYARTIS.COM ::: EKSKLUSIF: NOSTALGIA <b>AZHAR SULAIMAN</b>

Posted: 04 Oct 2011 05:30 PM PDT


Azhar Sulaiman, hero Malaya yang senantiasa cool dalam watak-wataknya. Seorang pelakon yang mempunyai pendidikan tinggi dan juga arkitek yang berjaya. Namun begitu, bagaimanakah wajah Azhar ketika masih kecil dan meningkat remaja? Istimewa untuk pelawat myartis, jom kita lihat nostalgia tersebut..!!

Biodata:
Nama Penuh  : Azhar Bin Sulaiman
Tempat Lahir : Bentong,Pahang
Bangsa          : Melayu
Bahasa          : Bahasa Inggeris, Bahasa Melayu
Kerjaya        : Pelakon, Pengacara, Penerbit TV, arkitek

Klik untuk imej besar...

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Azhar Sulaiman</b> - Google Blog Search

Posted: 15 Apr 2012 07:29 PM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Azhar Sulaiman</b> - Google Blog Search

Posted: 08 Apr 2012 07:42 PM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Azhar Sulaiman</b> - Google Blog Search

Posted: 05 Apr 2012 07:31 PM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Azhar Sulaiman</b> - Google Blog Search

Posted: 04 Apr 2012 07:29 PM PDT


PAGEANT UPDATES: Elizabeta Burg was crowned Miss Universe <b>...</b>

Posted: 01 Apr 2012 12:00 AM PDT

Road to Miss Universe 2012


Elizabeta Burg was crowned Miss Universe Hrvatske 2012 or Miss Croatia Universe 2012 at the Crystal Ballroom of the Westin Zagreb in Zagreb on April 1, 2012. Elizabeta Burg from Vrbanja is 18 years old and stands 1.78m. She will represent Croatia in Miss Universe 2012 next December.

Monika Mrvelj was the first runner-up and Dorotea Zorić was the second runner-up.

Special thanks and credits to beautypageantnews.com

source: (Thank you and credits to
http://freedom-guy.blogspot.com/
and all sources for the information and pictures)

PAGEANT UPDATES: Melanie Vicente was crowned Miss World <b>...</b>

Posted: 02 Apr 2012 12:00 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]Episode 1 - 2 - 28 Episode Drama Bersiri Chinta di Slot Akasia TV3 - Lakonan Fasha Sandha, Adi Putra, Faradhiya, Azhar Sulaiman. Sinopsis Drama ini mengisahkan tentang pergolakkan hidup dan percintaan seorang gadis ...

PAGEANT UPDATES: Courtenay Bernard is the winner of Mister <b>...</b>

Posted: 02 Apr 2012 12:00 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]Episode 1 - 2 - 28 Episode Drama Bersiri Chinta di Slot Akasia TV3 - Lakonan Fasha Sandha, Adi Putra, Faradhiya, Azhar Sulaiman. Sinopsis Drama ini mengisahkan tentang pergolakkan hidup dan percintaan seorang gadis ...

Huish!! <b>Azhar Sulaiman</b> muflis sudah?? | N9 Kini - Portal Berita <b>...</b>

Posted: 19 Dec 2011 11:13 PM PST

Sebuah telefilem berjudul Manis Manis Mulut bakal disiarkan untuk mengisi slot Panggung Seri pada 17 Disember dengan menampilkan lakonan hebat Azhar Sulaiman, Acong Sweetchild, Anita Baharom, Atie AF, Fathil Dani, Watie Sadali dan Atty Sulaiman.

Bermula kerana cuba untuk memenuhi tuntutan kedua-dua isterinya yang pada mulanya aman bahagia bermadu namun kemudiannya sering berbalah, Badrul cuba menambah pendapatan dengan mencari kerja sampingan. Dia sedar, pendapatannya sebagai penceramah dan pakar jualan di sebuah syarikat jualan langsung tidak sebanyak mana.

Kerana terdesak mencari duit, secara senyap Badrul terpaksa memberi ceramah jualan di sebuah syarikat yang menjadi pesaing kepada syarikatnya sekarang. Kehebatan Badrul telah lama diketahui oleh Salim, juga seorang pengusaha syarikat jualan langsung. Jadi, untuk memenuhi kehendak kedua-dua isterinya, Badrul terpaksa berulang alik antara kedua-dua syarikat itu.

Oleh kerana terlalu sibuk dengan tugasan barunya, Badrul sering lewat pulang ke rumah. Masanya kini terlalu terhad untuk dibahagikan antara isterinya dan kerja. Ini menimbulkan kecurigaan di fikiran Rita dan Ima. Mereka telah berpakat untuk mengintip segala pergerakan Badrul. Kadang-kala Badrul diserang hendap oleh mereka sehingga membuatkan dirinya teramat marah dengan situasi yang dihadapinya.

Di dalam kebingungan ini, Badrul mendapat durian runtuh apabila Salim menawarkan jawatan lembaga pengarah syarikat, gaji tinggi dan mendapat saham syarikat 51% tanpa mengeluarkan modal. Dia begitu gembira lalu terus menerima tawaran itu tanpa berfikir panjang.

Dia mula mencari rumah untuk menempatkan isteri keduanya Ima. Dia berjumpa dengan seorang ejen hartanah bernama Fida. Badrul sungguh teruja dan tertarik dengan kecantikan dan keyakinan Fida. Badrul ajak Fida berkahwin tetapi sebelum sempat apa-apa berlaku, Rita dan Ima mengetahui rancangan Badrul lalu memulakan perang dan meminta cerai. Kawan Ima, Samy seorang peguam perceraian memberi nasihat kepada Ima supaya harta Badrul dibahagikan sama rata.

Badrul terkejut dengan desakan penceraian dan agihan harta daripada isteri-isterinya. Dia tidak mahu hidup susah lagi dan tidak mahu hilang rumah yang baru dibeli melalui Fida. Fida memberi idea untuk meletakkan rumah baru itu di bawah namanya untuk sementara sehingga kemelut ini berakhir dan Badrul bersetuju.

Sesudah Badrul selesai bercerai dengan Rita dan Ima serta mengetahui pembahagian harta, dia dikejutkan di pejabatnya dengan surat dari peguam yang menyatakan syarikat Salim sebenarnya menanggung hutang yang banyak. Badrul cuba menghubungi En Salim tapi tidak berjaya. Kini barulah Badrul sedar yang dia telah teraniaya oleh kata-kata manis Salim. Badrul akan diistiharkan muflis jika tidak dapat membayar hutang syarikat.

Lalu bagaimanakah kesudahannya? Dapatkah Badrul mengembalikan kebahagiaan dalam keluarganya atau segalanya sudah jadi sia-sia belaka?

:: MYARTIS.COM ::: EKSKLUSIF: NOSTALGIA <b>AZHAR SULAIMAN</b>

Posted: 04 Oct 2011 05:30 PM PDT


Azhar Sulaiman, hero Malaya yang senantiasa cool dalam watak-wataknya. Seorang pelakon yang mempunyai pendidikan tinggi dan juga arkitek yang berjaya. Namun begitu, bagaimanakah wajah Azhar ketika masih kecil dan meningkat remaja? Istimewa untuk pelawat myartis, jom kita lihat nostalgia tersebut..!!

Biodata:
Nama Penuh  : Azhar Bin Sulaiman
Tempat Lahir : Bentong,Pahang
Bangsa          : Melayu
Bahasa          : Bahasa Inggeris, Bahasa Melayu
Kerjaya        : Pelakon, Pengacara, Penerbit TV, arkitek

Klik untuk imej besar...

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Azhar Sulaiman</b> - Google Blog Search

Posted: 06 Apr 2012 07:28 PM PDT


<b>Azhar Sulaiman</b> & Farish Aziz Cari Jodoh Kali Ke-2 | Sensasi Selebriti

Posted: 10 Oct 2011 06:03 PM PDT

Azhar Sulaiman dan Farish Aziz Cari Jodoh Kali Ke-2 Dalam Telemovie Duda Du Di TV1

Ingin menyaksikan bagaimanakah lagak pelakon Azhar Sulaiman dan Farish Aziz melakonkan watak sebagai duda yang berusaha mencari jodoh semula setelah mengalami kegagalan dalam rumahtangga masing-masing? dan bagaimana pula sekiranya jodoh yang tertulis adalah orang yang tak disangka-sangka?

Segala kisah ini melatari drama yang turut dilakonkan oleh Zarynn Min, Leez Rosli dan Azura Sharil bertajuk Duda Du Di yang disiarkan pada 16 Oktober 2011, jam 10.00 pagi mengisi slot Panggung Ahad di TV1.

Babak-babak menarik telemovie ini bermula dengan memperkenalkan watak Adi yang dikenali sebagai "Di" dengan Budu atau nama timangan "Du". Mereka masing-masing adalah duda yang tidak mempunyai anak. Mereka dipertemukan secara tidak sengaja sewaktu masing-masing telah selesai kes perbicaraan cerai mereka. Mereka berjumpa di sekitar kawasan mahkamah dalam keadaan masing-masing kekusutan kerana rumah tangga yg gagal diselamatkan. Dari situ, masing-masing menghulur salam perkenalan dan sekaligus menjadi rakan baik. Mereka kemudian mengambil keputusan untuk tinggal menyewa bersama.

Kedua-duanya memiliki kekurangan masing-masing yang akhirnya menyebabkan mereka bercerai dengan isteri mereka. Di, berasal dari Perak dan bekerja sebagai juru jual kedai kereta. Di seorang lelaki yang penyabar namun penyabar yang tak kena tempat. Itu adalah punca dia bercerai dengan isterinya kerana sering menjadi mangsa keegoan si isteri. Manakala Du pula berasal dari Kelantan. Nama timangannya itu disebabkan oleh dia yang suka makan budu. Du seorang lelaki periang dan banyak cakap namun tidak mempunyai pekerjaan tetap dan menjadi punca penceraiannya kerana si isteri tidak dapat menerima kehidupan Du yang tidak mempunyai kerja.

Suatu hari, Di telah terpaut Hati pada seorang wanita bernama Zahara. Zahara seorang janda bekerjaya yang begitu berhati-hati untuk memilih jodoh setelah kegagalan rumahtangganya yang pertama. Salam perkenalan yang dihulurkan oleh Di telah disambut namun dia cuba menguji lelaki itu dengan caranya yang tersendiri.

Ketika itu juga Du berkenalan dengan Mila secara tidak sengaja. Du cuba menyelamatkan Mila daripada serangan teman lelakinya yang tidak puas hati dengan keegoan Mila. Du bertindak bagai seorang penyelamat dan masa berlalu hingga mereka terbuai di alam cinta.

Tanpa diduga, rupa-rupanya Mila teman serumah kepada Zahara. Mereka berkongsi cerita dan sepakat mengenakan Du dan Di. Namun kebenaran lebih besar terbongkar lagi apabila mereka mengetahui Mila janda kepada Du manakala Di pula duda kepada Mila.

Lalu bagaimanakah kesudahannya? Dapatkah mereka menerima takdir jodoh yang tentukan Allah untuk mereka?

POSTER

Tags: , ,

Click on the following buttons to share this article with your friends:

Baca artikel lain yang berkaitan:

  • Gambar Anak Isteri Azhar Sulaiman
  • Azhar Sulaiman Tayang Bontot?
  • AYYAD – Drama Bersiri Terbaru TV3 Lakonan Rozita Che Wan
  • Profile Azharudin Bin Ramli AZHAR Calon Pelajar AF 6
  • Kad Raya MMS Dari Pembaca Budiey.com
  • Cat Farish Dapat Anak Lagi
  • Fasha Sandha, Azhar Sulaiman dalam Drama Rahsia Shaliza
  • Drama Bersiri Ayyad Lakonan Mas AF, Rozita Che Wan, Azhar Sulaiman
  • Drama Ampang Medikal Lakonan Rusdiana Rusdi & Julia Ziegler
  • Drama Bersiri Terbaru Atas Nama Cinta