Nuffnang

Isnin, 23 Disember 2013

Aqasha - Google Blog Search

Aqasha - Google Blog Search


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Aqasha</b> - Google Blog Search

Posted: 05 Dec 2013 11:24 PM PST


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Aqasha</b> - Google Blog Search

Posted: 18 Nov 2013 11:25 PM PST


<b>Aqasha</b> Respon Isu Poligami Ashraf Muslim? | Portal Hiburan <b>...</b>

Posted: 18 Jul 2013 05:03 PM PDT

Aqasha Respon Isu Poligami Ashraf Muslim?

Sejak berita mengenai perkahwinan kali kedua Ashraf Muslim bersama bekas kru produksi televisyen, Wan Sakinah Ahmad Saburi di Thailand tersebar di media, ramai pihak yang cuba menyatakan pendapat serta memberi respon berhubung isu tersebut. Mungkin ada yang memandang perkara berkenaan ke arah sudut yang positif dan ada juga sebaliknya.

Namun begitu, menerusi laman Twitter milik Aqasha, pelakon drama Dejavu Di Kinabalu itu turut memberi respon mengenai isu poligami dengan memuat naik status berbunyi :

Orang bercerai ada yang bising, orang tambah isteri pun ada juga yang bising. Inilah hakikat, yang patut ada 1 tu tuhan je. Hehehe.

Status Aqasha itu bagaimanapun mendapat perhatian seorang peminat dan menerusi respon berbalas yang diberikan oleh individu terbabit, Aqasha telah menegur dengan menyatakan bahawa, jangan bercakap mengenai isu rumahtangga jika anda belum berkahwin.

Aqasha Respon Isu Poligami Ashraf Muslim?

Aqasha Respon Isu Poligami Ashraf Muslim?

Aqasha sewaktu bernikah dengan isteri tercinta, Noor Baizura

Dalam pada itu, Aqasha turut menegaskan bahawa tidak salah untuk berkahwin di Siam dan melihat perkara tersebut sebagai satu isu yang positif.

Aqasha Respon Isu Poligami Ashraf Muslim?

Bagaimanapun isu poligami ini hanya boleh dijawab oleh mereka yang arif sahaja dan sebagai orang luar, lebih elok sekiranya isu seperti itu tidak diulas dengan lebih lanjut kerana dikhuatiri akan mengguris hati pihak tertentu.

Untuk makluman, Aqasha atau nama sebenarnya Firdee Aqasha Rosli telah bernikah dengan wanita pilihannya, Noor Baizura pada tanggal 10 Oktober 2010 dan mereka telah dikurniakan dua orang cahaya mata.

Remy Ishak - Google Blog Search

Remy Ishak - Google Blog Search

Remy Ishak - Google Blog Search


<b>Remy Ishak</b> Lebih Selesa &#39;Low Profile&#39; - MyNewsHub

Posted: 14 Nov 2013 08:37 PM PST


SEJAK berpisah dengan pelakon Tiz Zaqyah, agak jarang kita mendengar cerita peribadi terbaru Remy Ishak.

Jejaka berusia 31 tahun kini dikatakan lebih selesa bersikap 'low profile' dan mahu memberi tumpuan kepada karier seninya, memetik laporan GUA.

Menurut Remy, pengalaman yang semakin lama dalam bidang seni menjadikan dirinya semakin matang dan lebih gemar untuk tidak terlalu mendedahkan diri dengan dunia luar.

"Saya suka berada dalam dunia saya sendiri dan saya rasa lebih elok begitu. Saya lebih tenang dari dulu dan hanya suka dengan perkara yang melibatkan kerja. Apabila tiada kerja, saya suka berehat di rumah, melakukan aktiviti bertukang dan adakalanya saya akan menghabiskan waktu dengan pergi ke kampung dan melakukan aktiviti dengan masyarakat di sana," ujarnya.

Ditanya perihal cinta, ini jawab Remy:

"Saya masih sendiri kerana mahu lebih fokus terhadap kerja. Saya mahu mencari kestabilan dalam hidup dulu sebelum mahu menstabilkan diri orang lain. Saya tak mencari namun bab jodoh, adalah juga saya kenal dengan kawan-kawan. Mengenai pemilihan wanita, saya terima apa saja rezeki yang Tuhan hantar kepada saya."

Kami tabik dengan kematangan yang ditunjukkan oleh Remy. Yalah, semakin kecoh mencanang sisi peribadi, semakin itulah kontroversi kerap menghampiri.

Oleh: ELZA

Remy Ishak Lebih Selesa 'Low Profile'http://mynewshub.my/wp-content/uploads/2013/11/remy-ishak2.jpghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2013/11/remy-ishak2-150x150.jpgAuthor MNH myArtisTerkini,

SEJAK berpisah dengan pelakon Tiz Zaqyah, agak jarang kita mendengar cerita peribadi terbaru Remy Ishak. Jejaka berusia 31 tahun kini dikatakan lebih selesa bersikap 'low profile' dan mahu memberi tumpuan kepada karier seninya, memetik laporan GUA. Menurut Remy, pengalaman yang semakin lama dalam bidang seni menjadikan dirinya semakin matang dan lebih gemar untuk tidak...

SEJAK berpisah dengan pelakon Tiz Zaqyah, agak jarang kita mendengar cerita peribadi terbaru Remy Ishak. Jejaka berusia 31 tahun kini dikatakan lebih selesa bersikap 'low profile' dan mahu memberi tumpuan kepada karier seninya, memetik laporan GUA. Menurut Remy, pengalaman yang semakin lama dalam bidang seni menjadikan dirinya semakin matang dan lebih gemar untuk tidak terlalu mendedahkan diri dengan dunia luar. <strong>"Saya suka berada dalam dunia saya sendiri dan saya rasa lebih elok begitu. Saya lebih tenang dari dulu dan hanya suka dengan perkara yang melibatkan kerja. Apabila tiada kerja, saya suka berehat di rumah, melakukan aktiviti bertukang dan adakalanya saya akan menghabiskan waktu dengan pergi ke kampung dan melakukan aktiviti dengan masyarakat di sana,</strong>" ujarnya. Ditanya perihal cinta, ini jawab Remy: <strong>"Saya masih sendiri kerana mahu lebih fokus terhadap kerja. Saya mahu mencari kestabilan dalam hidup dulu sebelum mahu menstabilkan diri orang lain. Saya tak mencari namun bab jodoh, adalah juga saya kenal dengan kawan-kawan. Mengenai pemilihan wanita, saya terima apa saja rezeki yang Tuhan hantar kepada saya."</strong> Kami tabik dengan kematangan yang ditunjukkan oleh Remy. Yalah, semakin kecoh mencanang sisi peribadi, semakin itulah kontroversi kerap menghampiri. Oleh: <strong>ELZA</strong>