Nuffnang

Ahad, 5 Ogos 2012

Lisdawati - Google Blog Search

Lisdawati - Google Blog Search


Skipping Rahsia <b>Lisdawati</b> Kekal Langsing. | Berita Semasa.My

Posted: 25 Jul 2012 03:08 AM PDT

Bagi mereka yang mempunyai masalah masa untuk ke gym atau kelas aerobik dan sebagainya, mungkin anda boleh mengikut jejak langkah pelakon jelita Lisdawati.

Lisdawati yang menghiasi muka depan majalah kesihatan nombor 1 di Malaysia bulan ini mengatakan bahawa dia kekal langsing dengan skipping. Walaupun sudah dikurniakan 2 orang cahaya mata namun Lis dilihat mampu mengekalkan berat badanya serta kecergasan tubuh badannya.

Menurut Lis, setiap hari, Lis akan dihimpit dengan jadual yang padat sehingga membuatkannya tidak mempunyai masa untuk bersenam di luar. Apa yang Lis mampu lakukan ialah melakukan aktiviti di dalam rumah sahaja seperti aerobik seminggu sekali.

Namun untuk mengekalkan tubuh badan yang fit, Lis akan mengamalkan senaman skipping pada setiap hari. Dalam setiap satu sesi, Lis akan melakukan 200 kali skipping. Menurutnya lagi, dalam sehari, Lis akan pastikan bahawia dia akan melakukan sekurang-kurangnya 1000 kali skipping.

Waktu yang dilakukan adalah tidak menentu. Ia bergantung kepada kelapangannya. Lis akan memastikan waktu tersebut bebas daripada sebarang urusan kerja.

Selamat mencuba!

Incoming search terms:

,,majalah malaysia,rencana tentang dunia pendidikan dalam berita dimalaysia 2012,skipping kekal langsing

Mizz Nina - Google Blog Search

Mizz Nina - Google Blog Search


[Interview] <b>Mizz Nina</b> – “I make sure I look good working out”

Posted: 19 Jul 2012 01:49 AM PDT

Promoting her second solo album, Takeover, in the United States of America, Mizz Nina tells Imagine TV Network her experiences meeting big-name artistes and working with some of them. Always interested in fashion, the singer took to her entrepreneurial side and started her own fashion line, Mizz Demeanour, with a range of ready-to-wear collection.

Diana Amir - Google Blog Search

Diana Amir - Google Blog Search


<b>DIANA AMIR</b> DIINTAI USTAZ

Posted: 29 Jul 2012 11:25 PM PDT

Diana Amir Diintai Ustaz: Diana Amir diintai jejaka bergelar 'Ustaz' melalui khidmat pesanan ringkas (SMS).

rate :5Jumlah voter : 99 user

Pelakon wanita berhijab, Diana Amir atau nama penuhnya Nurdiyana Amir Hashim mengakui telah diintai beberapa jejaka bergelar 'Ustaz' untuk tujuan ingin berkenalan atau Taaruf. Pengakuan tersebut dibuat semasa Diana ditemubual oleh pihak Kosmo baru-baru ini.

Selain itu, Diana Amir turut memberitahu dia masih belum mempunyai teman lelaki dan belum berfikir untuk ke arah itu. Diana yang mula berhijab hampir setahun mengakui tidak menolak jika dia dijodohkan dengan seorang jejaka yang bergelar 'ustaz'.

Apabila ditanya tentang bila dia menyasarkan untuk menamatkan zaman bujangnya, Diana memberitahu dia sentiasa berdoa agar jodohnya dipercepatkan dan berharap ianya akan berlaku tahun hadapan. Menurutnya lagi, dia ingin cepat berkahwin agar dia cepat mendapat zuriat kerana Diana mengakui dirinya seorang yang sukakan kanak-kanak. Semoga doa Diana akan termakbul dah cepat menemui jodoh. - Diana Amir Diintai Ustaz


COMMENTS (simple, your must log in forblogger.net facebook following button below)

10 Artikel Pilihan Ramai...

Pengalaman Ngeri <b>Diana Amir</b> |

Posted: 23 Jul 2012 07:38 PM PDT

Kredit gambar: Kosmo!

Assalamualaikum semua.. MiG Online tengok semakin ramai artis-artis wanita yang mula bertudung sekarang, antaranya Irma Hasmie, Nuremy Ramly dan juga termasuk Diana Amir. Alhamdulillah…. Diana Amir dalam temubual bersama akhbar Kosmo! hari ini berkata penampilannya kini berubah secara total. Dah tak ada lagi dah imej seksi seperti dulu. Pelakon yang bakal muncul dengan filem terbaru, Salam Cinta ini juga berkata dia kini berusaha mahu mendalami ilmu agama setelah mengalami pengalaman dibayangi hari kiamat. Fuhh gerun jugak kalau kita diberi pengalaman seperti tu kan.. Okay untuk korang yang nak baca lebih lanjut tentang pengalaman Diana Amir, aktivitinya sepanjang bulan puasa, dan tips-tips fesyen muslimah, korang boleh dapatkan akhbar Kosmo! sisipan Stailo di muka surat 31.