Nuffnang

Khamis, 28 November 2013

Remy Ishak - Google Blog Search

Remy Ishak - Google Blog Search


Sinopsis Ku Cinta Kau Seorang lakonan <b>Remy Ishak</b> - anizyn

Posted: 19 Nov 2013 12:00 AM PST

Sinopsis Ku Cinta Kau Seorang

Ku Cinta Kau Seorang mengisahkan tentang Batrisya (Amyra Rosli) yang dibesarkan di dalam keluarga berada, segala permintaan dan kehendak beliau dituruti oleh Dato' Hisham. Ramai pembantu rumah terpaksa diberhentikan gara-gara kesalahan kecil. Suatu hari, Helmi (Remy Ishak), pekerja di restoran milik Dato' Hisham telah menegur sikap biadap Batrisya. Hari itu, Batrisya merasakan telah memalukannya. Dia pergi menemui Dato' Hisham di pejabat semata-mata ingin meminta ayahnya itu memberhentikan Helmi.

Helmi, anak yatim piatu, tidak dapat melanjutkan pelajaran atas faktor kewangan. Dia tinggal bersama-sama neneknya yang sudah tua dan nyanyuk. Kos perubatan neneknya yang menghidap penyakit buah pinggang amat tinggi, jadi dia terpaksa melakukan banyak kerja. Dia sanggup berhabis wang demi neneknya yang dikasihi, satu-satunya saudara yang dia ada. Bagi Dato' Hisham, cukuplah beberapa orang gaji terpaksa dia berhentikan tetapi bukan Helmi kerana dia mengenali Helmi seorang anak muda yang rajin dan tidak pernah mempunyai masalah.

Oleh kerana kecewa terhadap ayahnya yang tidak mahu memberhentikan Helmi, Batrisya pergi ke luar negara selama sebulan tanda mogok. Dato' Hisham yang runsing memikirkan Batrisya pergi menemui rakan baiknya, Rahim untuk meluahkan penyesalan kerana terlalu memanjakan anak perempuannya itu. Rahim bukan sahaja seorang sahabat yang setia mendengar keluhan Dato' Hisham, beliau juga memberikan pendapat yang terbaik.  

Selepas puas bercuti, Batrisya pulang ke tanah air. Apabila tiba di hadapan pintu rumahnya, dia amat terkejut melihat papan tanda 'Untuk Dijual'. Batrisya bergegas ke restoran milik ayahnya, restoran itu juga telah ditutup. Batrisya berjumpa dengan Pak Cik Rahim yang kemudiannya menunjukkan surat mengatakan ayahnya telah muflis dan terpaksa melarikan diri disebabkan hutang-piutang yang banyak.

Di dalam surat itu juga mengamanatkan Batrisya untuk belajar tinggal bersama Helmi dan neneknya. Sebaik sahaja sampai di rumah Helmi dengan alamat yang diberikan, Batrisya seakan-akan tidak percaya bahawa dia harus menghuni di rumah seperti reban ayam. Dia tidak rela dan cuba meminta bantuan kawan-kawan baik yang setia dengannya. Tetapi, apabila dia berjumpa dengan Maya dan Farah, ada sahaja alasan dan mereka tidak mahu menolong. Dia cuba menghubungi teman lelakinya, Razman, namun hampa.


Batrisya sangat sedih apa yang menimpa hidupnya dalam sekelip mata. Dia menyalahkan takdir dan sanggup ayahnya meninggalkan dia begitu sahaja. Dia melangkah semula ke rumah Helmi. Helmi memberitahu Batrisya tentang undang-undang di dalam rumah seperti apa yang boleh buat dan apa yang tidak boleh. Batrisya tidak boleh duduk sahaja dan kena menjaga neneknya jika tidak sila keluar daripada rumah ini. Apakah yang bakal berlaku kepada Batrisya seterusnya?

Ikuti drama siri "Ku Cinta Kau Seorang" yang menampilkan Remy Ishak dan Amyra Rosli di slot Lestary pada setiap hari Selasa jam 9.00 malam di TV3!  Ia boleh disaksikan menerusi portal Tonton Premiere 48 jam sebelum ia ditayangkan di kaca televisyen dengan bayaran RM3 sahaja.

"Ku Cinta Kau Seorang" disiarkan mulai 19 November 2013.

"Ku Cinta Kau Seorang" terbitan Global Station Sdn. Bhd. menampilkan barisan pelakon terdiri daripada Remy Ishak, Amyra Rosli, Ruminah Sidek, Faradhiya, Zack X-Factor, Hafizzuddin, Bill Azali, dan ramai lagi.

Pengarah: Khairul Amri Haji Khalid (Keoi) dan nukilan skrip oleh Shuhadatul Ain Zakaria

Erra Fazira - Google Blog Search

Erra Fazira - Google Blog Search


.: Gerbang Muzik Anda :.: <b>Erra Fazira</b> - Menyanyi Bersama

Posted: 23 Nov 2013 03:07 AM PST

.: Gerbang Muzik Anda :.: Erra Fazira - Menyanyi Bersama
Artis : Erra Fazira
Tajuk Album : Menyanyi Bersama
Genre Muzik : Pop

Penerbit Album : Razman & Gary Edwards 
P & C : 1996, PolyGram Records Sdn. Bhd. Malaysia

Edaran : PolyGram Records Sdn. Bhd. Malaysia
Code Album : 532154-4

';if(c'};urls.splice(0,urls.length);titles.splice(0,titles.length);document.getElementById('related-posts').innerHTML=dw}; //]]>

Newcomer Amar Baharin Denies <b>Erra Fazira</b> Fling | Hype.my

Posted: 03 Oct 2013 12:37 AM PDT

Local newcomer Amar Baharin has denied allegations that had surfaced, claiming that he is in a relationship with popular Malaysian artist Erra Fazira. This makes him the third person that has been linked to Erra's life in terms of gossip.

erra-fazira

The Beautiful Erra Fazira

In a comment made to mStar, he claimed that the allegations doesn't stand, due to the fact that he's still so fresh in the industry and Erra is well respected in the industry.

"Sometimes when you think about it, gossips like this humour me. I still don't understand why one would make such claims." he said. He also added that  the rumours weren't true and he's not aware of the source of this gossip. He is worried that the public may portrait him as a person who's creating stories to gain popularity.

"The rumours that have been circulating about Erra and myself are baseless. This, in no way has jeopardised our professional careers to work together and in no way has it created animosity between us," he concluded.

(Source)

Gambit Saifullah - Google Blog Search

Gambit Saifullah - Google Blog Search


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Gambit Saifullah</b> - Google Blog Search

Posted: 14 Nov 2013 09:46 PM PST


Gambar <b>Gambit Saifullah</b> kemalangan teruk langgar tembok (5 <b>...</b>

Posted: 23 Aug 2013 01:37 AM PDT

Gambar Gambit Saifullah kemalangan teruk langgar tembok - Pelakon yang sering dihimpit kontroversi, Gambit Saifullah semakin menyepi sejak kebelakangan ini. Kali terakhir pelakon ini muncul di kaca TV ialah menerusi rancangan realtiti Fear Factor Selebriti Malaysia namun beliau dihentam teruk dan dikritik peminat kerana bermulut celupar dan egois.
Sekitar petang tadi, admin difahamkan Gambit Saifullah telah terlibat dalam satu kemalangan kecil melanggar tembok pagar simen sebuah rumah. Menurut saksi, mereka melihat sebuah kereta berwarna putih yang dikatakan milik Gambit Saifullah terbabas hingga memasuki kawasan kaki lima jalan. Bagaimanapun, pemandu kereta berkenaan masih belum dikenalpasti. Berkut ialah beberapa keping gambar sekitar kawasan kemalangan Gambit Saifullah.

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Gambit Saifullah</b> - Google Blog Search

Posted: 06 Oct 2013 09:34 PM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Gambit Saifullah</b> - Google Blog Search

Posted: 10 Sep 2013 09:07 PM PDT


Gambar <b>Gambit Saifullah</b> kemalangan teruk langgar tembok (5 Photo)

Posted: 10 Jun 2013 05:04 AM PDT

Gambar Gambit Saifullah kemalangan teruk langgar tembok - Pelakon yang sering dihimpit kontroversi, Gambit Saifullah semakin menyepi sejak kebelakangan ini. Kali terakhir pelakon ini muncul di kaca TV ialah menerusi rancangan realtiti Fear Factor Selebriti Malaysia namun beliau dihentam teruk dan dikritik peminat kerana bermulut celupar dan egois. 
Sekitar petang tadi, admin difahamkan Gambit Saifullah telah terlibat dalam satu kemalangan kecil melanggar tembok pagar simen sebuah rumah. Menurut saksi, mereka melihat sebuah kereta berwarna putih yang dikatakan milik Gambit Saifullah terbabas hingga memasuki kawasan kaki lima jalan. Bagaimanapun, pemandu kereta berkenaan masih belum dikenalpasti. Berkut ialah beberapa keping gambar sekitar kawasan kemalangan Gambit Saifullah.

Kereta <b>Gambit Saifullah</b> Terbabas - Gossip Artis Malaysia

Posted: 10 Jun 2013 09:00 PM PDT

Pada: Selasa, 11 Jun 2013
Mak ai dashyat juga kereta yang dipandu oleh pelakon, Gambit Saifullah apabila difahamkan yang keretanya terbabas sehingga masuk ke bahu jalan baru-baru ini.

Kereta yang sepertinya model sport Toyota MR2 itu tidak diketahui punca sebenar mengapa terjadinya sehingga berkenaan. Gambit tidak mengalami kecederaan.


Tag : , , , , ,

Komen yang betul-betul negative/promosi dan seumpamanya akan dibanned terus untuk berkomen di sini. terima kasih

GAMBAR, Kereta <b>Gambit Saifullah</b> Langgar Tembok - KeZooM

Posted: 10 Jun 2013 02:33 AM PDT

GAMBAR, Kereta Gambit Saifullah Langgar Tembok | Saat ini laman web bertebaran gambar yang mendakwa kereta pelakon Gambit Saifullah telah mengalami kemalangan, iaitu melanggar tembok di sebuah kondominium.
Gambit Saifullah, pelakon yang penuh dengan kontroversi sejak kebelakangan ni dilihat agak menyepi selepas penampilannya di dalam rancangan realtiti TV Fear Factor menerima banyak kritikan kerana bermulut celupar. Gambit juga pernah membintangi filem Cinta Kura-Kura kini dilihat semakin jarang berlakon dalam mana-mana drama mahupun layar perak.
Namun lewat malam tadi, terdapat portal hiburan telah menerima 5 keping gambar menunjukkan Gambit Saifullah yang dipercayai terlibat dalam sebuah kemalangan kecil.
Dalam kejadian itu, terdapat sebuah kereta berwarna putih terbabas hingga memasuki kawasan kaki lima jalan. Namun setakat ini masih belum dapat dipastikan sama ada Gambit adalah pemandu kereta itu.
Portal tersebut juga telah cuba menghubungi Gambit bagi mendapatkan penjelasan namun tiada respon. Bagaimanapun melalui gambar dibawah, Gambit kelihatan baik dan dipercayai tidak mengalami kecederaan.
Betul ke Gambit terlibat dalam kemalangan jalan raya atau itu cuma sekadar gimik krew produksi untuk tujuan penggambaran?

Kalau betullah kemalangan ini cuma gimik, Kami pasti ramai peminat tak sabar nak menantikan kemunculan semula Gambit yang lama menghilang ni.

sumber
http://di-sini-bermula.blogspot.com/2013/06/kereta-gambit-saifullah-langgar-tembok.html#ixzz2VntFc9aa

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Gambit Saifullah</b> - Google Blog Search

Posted: 08 Nov 2013 09:24 PM PST


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Gambit Saifullah</b> - Google Blog Search

Posted: 16 Oct 2013 09:13 PM PDT


Kereta <b>Gambit Saifullah</b> Terbabas - Gossip Artis Malaysia

Posted: 10 Jun 2013 09:00 PM PDT

Pada: Selasa, 11 Jun 2013
Mak ai dashyat juga kereta yang dipandu oleh pelakon, Gambit Saifullah apabila difahamkan yang keretanya terbabas sehingga masuk ke bahu jalan baru-baru ini.

Kereta yang sepertinya model sport Toyota MR2 itu tidak diketahui punca sebenar mengapa terjadinya sehingga berkenaan. Gambit tidak mengalami kecederaan.


Tag : , , , , ,

Komen yang betul-betul negative/promosi dan seumpamanya akan dibanned terus untuk berkomen di sini. terima kasih

Gambar <b>Gambit Saifullah</b> kemalangan teruk langgar tembok (5 Photo)

Posted: 10 Jun 2013 05:04 AM PDT

Gambar Gambit Saifullah kemalangan teruk langgar tembok - Pelakon yang sering dihimpit kontroversi, Gambit Saifullah semakin menyepi sejak kebelakangan ini. Kali terakhir pelakon ini muncul di kaca TV ialah menerusi rancangan realtiti Fear Factor Selebriti Malaysia namun beliau dihentam teruk dan dikritik peminat kerana bermulut celupar dan egois. 
Sekitar petang tadi, admin difahamkan Gambit Saifullah telah terlibat dalam satu kemalangan kecil melanggar tembok pagar simen sebuah rumah. Menurut saksi, mereka melihat sebuah kereta berwarna putih yang dikatakan milik Gambit Saifullah terbabas hingga memasuki kawasan kaki lima jalan. Bagaimanapun, pemandu kereta berkenaan masih belum dikenalpasti. Berkut ialah beberapa keping gambar sekitar kawasan kemalangan Gambit Saifullah.

Kilafairy - Google Blog Search

Kilafairy - Google Blog Search


Foto: <b>Kilafairy</b> Seronok Makan Angin Di Melbourne | Portal Hiburan <b>...</b>

Posted: 29 Oct 2013 05:00 PM PDT

Foto: Kilafairy Seronok Makan Angin Di Melbourne

OHBULAN! percaya nama Kilafairy sudah tidak perlu diperkenalkan lagi di dalam industri hiburan tempatan. Bermula dengan kontroversi berkenaan imej seksi yang dibawanya, kini bakat yang ada pada anak penyanyi veteran, Rohana Jalil mula mendapat perhatian produser.

Apa yang pasti, wajah Kilafairy sekarang ini semakin kerap menghiasi kaca televisyen dengan drama-drama lakonannya. Malah jika anda mengikuti perkembangan Kilafairy di laman sosial, pasti dapat melihat kesibukannya menjalani penggambaran dan aktiviti kerja yang lain.

Maka sejak tamat sesi penggambaran beberapa minggu lepas, Kilafairy dilihat tidak menunggu lama untuk memanfaatkan masa cutinya dengan melancong.

Kira-kira seminggu lalu, pelakon berbibir seperti Angelina Jolie ini telahpun terbang ke Melbourne, Australia bersama ahli keluarganya untuk makan angin.

Foto: Kilafairy Seronok Makan Angin Di Melbourne

Apa yang menarik, Kilafairy dilihat cukup bijak mengenakan pakaian yang sesuai. Walaupun cuma menggayakan fesyen yang ringkas namun pelakon ini masih mampu menyerlahkan kecantikannya dan kekal tampil menggoda.

Sememangnya imej seksi semulajadi tidak dapat dipisahkan dari Kilafairy walaupun dia pernah menyatakan ingin lari daripada imej tersebut sebelum ini.

Bagaimanapun untuk semua pembaca OHBULAN!, di sini kami sertakan foto-foto dan video Kilafairy sepanjang berada di Melbourne untuk tatapan anda.

<b>Kilafairy</b> dan Hardy Hartono kantoi bercumbuan di KLIA

Posted: 24 Nov 2013 04:45 PM PST

Kilafairy dan Hardy Hartono kantoi bercumbuan di KLIA – Pada Julai lalu pasangan Kilafairy dan Hardy Hartono pernah menjadi bualan hangat peminat selepas kedua-dua selebriti ini mengaku sedang bercinta.

Jom daftar percuma di SMART POINTS untuk kumpul points anda dan TEBUS dengan barangan Laptop, Camera, Smart Phone, LCD dan banyak lagi.
Sejak itu, kisah cinta tentang mereka berdua senyap begitu sahaja meskipun sesekali nama Kilafairy kedengaran di media-media massa dek penampilannya yang seksi.
Baru-baru ini, seorang penggiat forum CARI telah menulis satu kenyataan yang mendakwa rakannya pernah melihat pasangan Kilafairy dan Hardy Hartono sedang bercumbuan dan berpelukan dengan mesra di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA). 
Mereka difahamkan menaiki satu pesawat ke Hong Kong yang tidak dipastikan tujuan samada bercuti atau kerja penggambaran. Mungkin kita boleh andaikan mereka pergi ke sana atas urusan kerja.
Selain menulis kenyataan, penggiat forum tersebut turut berkongsi sekeping gambar Kilafairy ketika berada di KLIA namun tidak pula kelihatan kelibat Hardy Hartono. Lebih menguatkan bukti, pelakon Kilafairy juga turut mengirimkan sekeping gambar pemandangan malam yang indah di Hong Kong menerusi akaun Instagram miliknya.

<b>Kilafairy</b>, Hardy Hartono Bercuti Ke HK? Aksi Cium?

Posted: 23 Nov 2013 04:44 PM PST

Pada: Ahad, 24 November 2013 Menurut laman forum Cari, pelakon Kilafairy kelihatan berada di KLIA bersama dengan seorang artis dari Negara seberang, Indonesia iaitu Hardy Hartono.

Mengikut laman forum itu lagi, keadaan sepertinya kantoi apabila ada orang yang cuba mengambil gambar mereka berdua terutama Hardy yang tergesa-gesa mencari tempat persembunyian.

Tambahan lagi, perjalanan mereka itu ke Hong Kong. Sumber ini juga mendakwa mereka saling bercium pipi ketika perjalanan Flight ke sana.

Tag : , , , , , , , ,

Komen yang betul-betul negative/promosi dan seumpamanya akan dibanned terus untuk berkomen di sini. terima kasih

Amyza Aznan - Google Blog Search

Amyza Aznan - Google Blog Search


<b>Amyza Aznan</b> Mengamuk Dikatakan Gugur Kerana Karma |

Posted: 24 Nov 2013 05:41 PM PST


Hati ibu mana yang tidak kecewa apabila bayi yang dikandung disahkan gugur oleh doktor. Itulah yang terjadi kepada Amyza Aznan Jumaat lalu apabila bayi keempatnya gugur setelah 2 bulan dalam kandungan. Kesedihan itu pastinya bertambah apabila ada pihak menuduh keguguran itu adalah karma buat Amyza.

amyza

Tuduhan yang dilakukan menerusi sebuah forum terkemuka telah menimbulkan kemarahan yang amat kepada Amyza Aznan. Kalau Abang Nara pun mesti panas hati. Menurut si penuduh, keguguran itu terjadi kerana tindakan Amyza yang pernah memijak perut seorang ibu yang hamil. Abang Nara tak tahu benar atau tidak tuduhan tersebut.Yang nyata, Amyza mengamuk di Twitter angkara kata-kata yang dilemparkan.
amyza

Secara ikhlas, setahu Abang Nara dalam agama Islam tidak ada istilah karma. Hanya ada qada dan qadar. Marilah kita berfikir secara logik. Ambil contoh pembunuhan yang terjadi kepada pegawai bank Ambank baru-baru ini. Kalau nak ikutkan hukum karma, si pegawai bank sepatutnya telah menembak orang lain dulu sebelum dirinya ditembak. Itu baru betul hukum karma. Tak gitu?

amyza

Semoga Amyza Aznan tabah dengan dugaan ini. Jangan dilayan sangat orang yang sengaja nak menimbulkan kemarahan kita. Mungkin dia jeles Amyza badan macam anak dara walaupun sudah anak tiga. Itu yang buat tuduhan mengarut tak ingat. Lagipun orang macam ini lagi dilayan lagi seronok mereka. Jadi buat tak tahu adalah langkah yang terbaik. Apa pendapat anda?

P.S: Kucing HERO aka Abam Iyo sudah meninggalkan kita

Baca Yang Ini Pulak:-

Aku Gugur Bukan Kerana Karma - <b>Amyza Aznan</b> | Portal Hiburan <b>...</b>

Posted: 24 Nov 2013 04:05 PM PST

Aku Gugur Bukan Kerana Karma   Amyza Aznan

Jumaat lepas, Amyza Aznan baru sahaja mengalami keguguran setelah dua bulan mengandungkan cahaya mata keempatnya dan berita sedih itu turut dikongsikan oleh pelakon tersebut menerusi laman sosialnya.

Still feel the sound of your heart beat baby….you're 8weeks 2days old today. Can't forget this date…Friday 22nd November…u've gone…..

Susulan berita itu, rata-rata pengikut melahirkan rasa simpati serta mengucapkan takziah kepada Amyza sekeluarga.

Namun begitu, ada juga cerita kurang enak kedengaran apabila berita keguguran pelakon tersebut dilihat menjadi bahan mainan segelintir haters.

Aku Gugur Bukan Kerana Karma   Amyza Aznan Amyza nafi kegugurannya disebabkan karma

Menyedari berita kegugurannya mendapat kritikan daripada segelintir pihak tidak bertanggungjawab, pelakon tersebut akhirnya meluahkan perasaannya di laman sosial dengan mengatakan bahawa, dia tidak kisah jika peminat ingin memandang serong terhadap dirinya, akan tetapi tidak mengenai berita kematian anak di dalam kandungannya.

Dalam pada itu, Amyza turut menyangkal dakwaan kononya dia gugur disebabkan karma dan menyifatkan dakwaan tersebut sebagai satu kenyataan kurang sopan.

Aku Gugur Bukan Kerana Karma   Amyza Aznan

Setelah beberapa kali berperang dengan haters di laman Twitter, Amyza akhirnya mengalah dengan individu yang berkenaan.

Bagaimanapun, untuk semua peminat Amyza, di sini OHBULAN! ingin kogsikan juga beberapa foto terkini pelakon tersebut untuk tatapan anda semua.

Sumber : Twitter & Instagram Amyza Aznan

(Takziah) <b>Amyza Aznan</b> Keguguran Anak Keempat | Oh! Artis

Posted: 23 Nov 2013 12:16 AM PST

ohartis-amyza-aznan-keguguran-1

Takziah diucapkan kepada pelakon dan pelawak Amyza Aznan kerana mengalami keguguran bayi yang baru memasuki usia dua bulan ketika menjalani penggambaran di Johol, Negeri Sembilan. Berita sedih itu disampaikan sendiri oleh Amyza melalui laman sosial Twitter miliknya.

ohartis-amyza-aznan-keguguran

"Ketika menjalani penggambaran di Johol, Negeri Sembilan, tanpa disangka saya mengalami pendarahan. Kru di lokasi bergegas menghantar saya ke Kuala Lumpur.

"Jujurnya ketika saya disahkan mengandung, suami dan anak adalah orang yang paling teruja. Tapi nak buat macam mana bukan rezeki saya. Malah saya sangat bersedih dan asyik menangis sejak semalam," kongsi Amyza.

"Sepatutnya saya perlu menjalani tempoh berpantang seperti orang lain, tetapi memandangkan tuntutan kerja yang tinggal tiga hari lagi, jadi saya perlu ke lokasi pada hari Isnin ini."

OHARTIS: TAKZIAH BUAT AMYZA DAN KELUARGA. SEMOGA DIKURNIAKAN REZEKI YANG LAIN SELEPAS INI. INSYAAALLAH.

Liyana Jasmay - Google Blog Search

Liyana Jasmay - Google Blog Search


Foto : Giliran <b>Liyana Jasmay</b> Tampil Dengan Imej Terbaru | Portal <b>...</b>

Posted: 25 Nov 2013 04:00 PM PST

Foto : Giliran Liyana Jasmay Tampil Dengan Imej Terbaru

Jika sebelum ini pelakon genit, Elfira Loy telah mengubah imej rambut panjangnya ke arah penampilan yang lebih segar dan comel, kini tiba giliran pelakon drama Sahabat, Liyana Jasmay pula.

Artikel Berkaitan :

Menerusi laman sosial pelakon tersebut, Liyana dilihat lebih selesa untuk tampil dengan imej berambut pendek diawal usia kehamilannya dan meneliti salah satu caption yang dikongsikan, Liyana turut melahirkan rasa gembira dengan penampilan terbarunya itu.

So yeah.. ;) thanks bambang! @bambangsoteto love my new haircut! Rasa lebih tenang sekarang! Hehe

Foto : Giliran Liyana Jasmay Tampil Dengan Imej Terbaru

Liyana Jasmay tak tahan dengan imej rambut panjang

Dalam pada itu, melalui perbualan antara Liyana dan rakan artis, Qalisha Ray, pelakon tersebut turut menyatakan bahawa dia terpaksa memotong rambutnya kepada penampilan yang lebih ringkas kerana sudah tidak tahan dengan imej sebelum ini.

Foto : Giliran Liyana Jasmay Tampil Dengan Imej Terbaru

Untuk makluman, usia kandungan Liyana kini sudah menjangkau empat bulan dan pelakon tersebut dijangka bakal melahirkan cahaya mata pertamanya pada Mei tahun hadapan.

Oleh itu bagi semua peminat Liyana Jasmay yang digelar sebagai #littlelovers, di sini OHBULAN! selitkan juga beberapa foto comel pelakon tersebut untuk tatapan anda semua.

Kredit Foto : Instagram Liyana Jasmay

Adi Putra - Google Blog Search

Adi Putra - Google Blog Search


Suami Wanita Terbabit Skandal Whatsapp Hairan <b>Adi Putra</b> Nafi <b>...</b>

Posted: 03 Nov 2013 04:28 PM PST


Sebelum ini kecoh dunia hiburan tanah air apabila seorang lelaki telah tampil dengan pengakuan yang pelakon lelaki popular, Adi Putra, atau nama sebenarnya Mohd Hadi Putera Halim, 32, telah menghantar mesej lucah melalui aplikasi telefon Whatsapp kepada isterinya.

Semalam, wartawan Zubir Bipop telah menulis di Berita Harian Ahad dalam sisipan Bipop yang lelaki tersebut yang bernama Amiruddin Osman, 56, juga tampil semula untuk memberikan pendapatnya mengenai khabar yang mengatakan Adi telah berjumpa dengan individu berpengaruh untuk meminta bantuan bagi kesnya digugurkan.

Saya terdengar cerita Adi ada bertemu seseorang minta bantuan individu berkenaan untuk menggugurkan kes beliau. Tapi, saya yakin pihak berwajib akan menjalankan tugas mereka dengan telus. Saya dimaklumkan kertas siasatan berhubung kes ini sudah disiapkan, begitu juga keputusan laporan forensik.

Menurut lelaki itu, isterinya yang bernama Nooraida Abdul Mutalib, 30, dikenali oleh pelakon itu melalui laman perkongsian foto Instagram Aidaannefasha

Namun, saya hairan mengapa Adi menafikannya, walhal dia sendiri mengaku dengan saya beliau mengenali Nooraida. Ketika mereka mula berkenalan, Nooraida sudah memaklumkan mengenai status dirinyanya sebagai isteri, sebaliknya Adi tidak mengendahkannya.

Malah Adi terus menggoda isteri saya. Bagi saya nak 'nakal' boleh, tapi jangan kacau isteri orang! Isteri saya mengaku, dia teruja apabila seorang artis popular seperti Adi 'melayannya'.

Amiruddin turut berharap yang Adi akan dibicarakan di mahkamah dalam masa terdekat.

Sebelum ini isu skandal Adi ini seolah-oleh telah sejuk dengan timbulnya kontroversi artis lain seperti Aeril Zafrel dan Wawa Zainal, namun minggu ini isu ini timbul semula. Bersama kita nantikan apakah hasil siasatan pihak polis berhubung kes yang menggemparkan ini.


Anda yang berbakat dalam bidang muzik dialu-alukan menyertai Ekspresi Muzik 2013 anjuran JKKN Melaka pada 23 November 2013 di Kompleks JKKN Melaka. Hadiah menarik menanti anda!

Berminat? Hubungi Milla di 06-2331787 untuk keterangan lanjut.

Baca Yang Ini Pulak:-