Nuffnang

Sabtu, 14 Disember 2013

Que Haidar - Google Blog Search

Que Haidar - Google Blog Search


Anak <b>Que Haidar</b>, Cleopatra - Networks Media - Blogger

Posted: 09 Oct 2013 11:22 PM PDT


Inilah anak kandung bongsu Que Haidar setelah berkahwin dengan Linda yang telahpun mempunyai seorang orang anak lelaki dengan suami terdahulu. Tengku Cleopatra kini hampir berusia 1 tahun 5 bulan , dilahirkan awal bulan 4 tahun 2012. 

 Kini Cleopatra semakin membesar dan nampak comel serta semakin tembam. Terdahulu, dulu Que Haidar pernah dikecam kerana memberi nama anak Cleopatra, kerana sama dengan nama ratu Firaun.

Namun Que menepis dakwaan itu dan mengatakan  nama tersebut dipilih berdasarkan maksudnya daripada bahasa Greek yang menggambarkan seorang wanita cekal dan berkepimpinan tinggi.  

Untuk pengetahuan, Linda dan Que itu berkahwin pada 14 Februari 2009. Selain Cleo, pasangan itu turut dikurniakan seorang lagi anak perempuan iaitu Tengku Ratu Haidar, 3 selain Qalif Khan, 13, iaitu anak pertama Linda bersama bekas suami.


Remy Ishak - Google Blog Search

Remy Ishak - Google Blog Search

Remy Ishak - Google Blog Search


<b>Remy Ishak</b> Lebih Selesa &#39;Low Profile&#39; - MyNewsHub

Posted: 14 Nov 2013 08:37 PM PST


SEJAK berpisah dengan pelakon Tiz Zaqyah, agak jarang kita mendengar cerita peribadi terbaru Remy Ishak.

Jejaka berusia 31 tahun kini dikatakan lebih selesa bersikap 'low profile' dan mahu memberi tumpuan kepada karier seninya, memetik laporan GUA.

Menurut Remy, pengalaman yang semakin lama dalam bidang seni menjadikan dirinya semakin matang dan lebih gemar untuk tidak terlalu mendedahkan diri dengan dunia luar.

"Saya suka berada dalam dunia saya sendiri dan saya rasa lebih elok begitu. Saya lebih tenang dari dulu dan hanya suka dengan perkara yang melibatkan kerja. Apabila tiada kerja, saya suka berehat di rumah, melakukan aktiviti bertukang dan adakalanya saya akan menghabiskan waktu dengan pergi ke kampung dan melakukan aktiviti dengan masyarakat di sana," ujarnya.

Ditanya perihal cinta, ini jawab Remy:

"Saya masih sendiri kerana mahu lebih fokus terhadap kerja. Saya mahu mencari kestabilan dalam hidup dulu sebelum mahu menstabilkan diri orang lain. Saya tak mencari namun bab jodoh, adalah juga saya kenal dengan kawan-kawan. Mengenai pemilihan wanita, saya terima apa saja rezeki yang Tuhan hantar kepada saya."

Kami tabik dengan kematangan yang ditunjukkan oleh Remy. Yalah, semakin kecoh mencanang sisi peribadi, semakin itulah kontroversi kerap menghampiri.

Oleh: ELZA

Remy Ishak Lebih Selesa 'Low Profile'http://mynewshub.my/wp-content/uploads/2013/11/remy-ishak2.jpghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2013/11/remy-ishak2-150x150.jpgAuthor MNH myArtisTerkini,

SEJAK berpisah dengan pelakon Tiz Zaqyah, agak jarang kita mendengar cerita peribadi terbaru Remy Ishak. Jejaka berusia 31 tahun kini dikatakan lebih selesa bersikap 'low profile' dan mahu memberi tumpuan kepada karier seninya, memetik laporan GUA. Menurut Remy, pengalaman yang semakin lama dalam bidang seni menjadikan dirinya semakin matang dan lebih gemar untuk tidak...

SEJAK berpisah dengan pelakon Tiz Zaqyah, agak jarang kita mendengar cerita peribadi terbaru Remy Ishak. Jejaka berusia 31 tahun kini dikatakan lebih selesa bersikap 'low profile' dan mahu memberi tumpuan kepada karier seninya, memetik laporan GUA. Menurut Remy, pengalaman yang semakin lama dalam bidang seni menjadikan dirinya semakin matang dan lebih gemar untuk tidak terlalu mendedahkan diri dengan dunia luar. <strong>"Saya suka berada dalam dunia saya sendiri dan saya rasa lebih elok begitu. Saya lebih tenang dari dulu dan hanya suka dengan perkara yang melibatkan kerja. Apabila tiada kerja, saya suka berehat di rumah, melakukan aktiviti bertukang dan adakalanya saya akan menghabiskan waktu dengan pergi ke kampung dan melakukan aktiviti dengan masyarakat di sana,</strong>" ujarnya. Ditanya perihal cinta, ini jawab Remy: <strong>"Saya masih sendiri kerana mahu lebih fokus terhadap kerja. Saya mahu mencari kestabilan dalam hidup dulu sebelum mahu menstabilkan diri orang lain. Saya tak mencari namun bab jodoh, adalah juga saya kenal dengan kawan-kawan. Mengenai pemilihan wanita, saya terima apa saja rezeki yang Tuhan hantar kepada saya."</strong> Kami tabik dengan kematangan yang ditunjukkan oleh Remy. Yalah, semakin kecoh mencanang sisi peribadi, semakin itulah kontroversi kerap menghampiri. Oleh: <strong>ELZA</strong>