Nuffnang

Sabtu, 8 Mac 2014

Remy Ishak - Google Blog Search

Remy Ishak - Google Blog Search


Kami Hanya Kawan – <b>Remy Ishak</b> | Portal Hiburan OHBULAN!

Posted: 19 Jan 2014 05:25 PM PST

'+ '

Subject:
Visit this site http://www.ohbulan.com

'+ '

Message:
Hi, this may be intersting you: \"Kami Hanya Kawan – Remy Ishak\"! This is the link: http://www.ohbulan.com/kami-hanya-kawan-remy-ishak/

'+ '', buttons: [ jQuery.extend({}, vex.dialog.buttons.YES, { text: 'Send' }), jQuery.extend({}, vex.dialog.buttons.NO, { text: 'Cancel' }) ], callback: function (data) { if (data.emailfrom && typeof(data.emailfrom) != "undefined") { essb_sendmail_ajax(data.emailfrom, data.emailto); } } }); }); }); function essb_sendmail_ajax(emailfrom, emailto) { //alert(emailfrom + "|" + emailto); var get_address = "http://www.ohbulan.com/wp-content/plugins/easy-social-share-buttons/public/essb-mail.php?from="+emailfrom+"&to="+emailto+"&t=Kami+Hanya+Kawan+%26%238211%3B+Remy+Ishak&u=http%3A%2F%2Fwww.ohbulan.com&p=http%3A%2F%2Fwww.ohbulan.com%2Fkami-hanya-kawan-remy-ishak%2F"; //alert(get_address); jQuery.getJSON(get_address) .done(function(data){ alert(data.message); }); }

Isu & Kontroversi

Kami Hanya Kawan   Remy Ishak

Sebut sahaja nama Remy Ishak, pasti ramai gadis di luar sana sudah membayangkan wajah tampan jejaka yang  pernah melakonkan watak Kalil dalam drama 'Cinta Jangan Pergi' ini.

Sebagai seorang pelakon yang telah mencipta nama dalam industri, Remy Ishak atau nama sebenarnya  Mohammad Zalimei Ishak sudah semestinya tidak dapat lari daripada gosip percintaan.

Terbaru, jejaka yang akan mencecah usia 32 tahun pada bulan April ini dikatakan sedang bercinta dengan anak gadis Wan Hanafi Su iaitu Budi Citawan. Wan Hanafi Su juga telah memberi kenyataan kepada pihak media bahawa dia merestui jika anaknya dan Remy benar-benar bercinta.

Kami Hanya Kawan   Remy IshakWan Hanafi Su merestui hubungan Remy Ishak dan anaknya

Walaubagaimanapun, Remy Ishak ketika ditemui baru-baru ini memberi penjelasan bahawa hubungannya dengan pensyarah Universiti Teknologi Mara (UiTM) itu setakat ini hanyalah sebagai seorang kawan.

"Saya tak ramai kawan perempuan. Saya yang jenis berkawan dalam circle yang kecil sahaja. Jadi, mungkin bila orang nampak saya berkawan dengan seseorang wanita itu, mereka anggap saya bercinta. Tetapi tak pun sebenarnya"

Kami Hanya Kawan   Remy IshakWajah Budi Citawan yang dikatakan sedang menjalin hubungan cinta dengan Remy Ishak

Namun, Remy Ishak tidak menafikan bahawa dirinya selesa berkawan dengan gadis tersebut berikutan mereka mempunyai minat yang serupa terhadap bidang seni. Remy juga mengakui pernah berjumpa dengan keluarga Budi ketika mahu membawa gadis itu keluar.

"Saya juga pernah jumpa keluarga Budi, makan malam sekali. Tapi bagi saya itu perkara biasa kerana saya memang akan minta kebenaran keluarga kalau nak bawa seseorang itu keluar"

Beralih kepada soal karier, Remy Ishak tidak lama lagi akan muncul sebagai Iskandar dalam drama siri 'Jiwa' di slot Aksi yang akan bermula pada 5 Februari setiap hari Rabu jam 9.00 malam di TV3.

Executive Journalist at OHBULAN!, a degree holder in Journalism, currently taking master in Masscommunication & still learning to be an AWESOME journalist. Well, I am who I am. Im weird, lame, terribly complicated, run into things, spill food, trip, laugh in serious moment, scream about random & stupid stuff. But, I like it that way. Oh btw, I LOVE my job too!

Zahiril Adzim - Google Blog Search

Zahiril Adzim - Google Blog Search


13 Gambar Comel Anak <b>Zahiril Adzim</b> dan Shera Ayob | FooD 4 <b>...</b>

Posted:

... Anak Zahiril Adzim dan Shera Ayob. 13 Gambar Comel Anak Zahiril Adzim dan Shera Ayob | Jom kita lihat gambar-gambar comel anak Zahiril Adzim dan Shera Ayob yang diupload oleh mereka berdua di dalam instagram.

Fasha Sandha - Google Blog Search

Fasha Sandha - Google Blog Search


Foto : <b>Fasha Sandha</b> Turut Sambut Harijadi Rayqal | Portal Hiburan <b>...</b>

Posted: 08 Jan 2014 07:17 PM PST

'+ '

Subject:
Visit this site http://www.ohbulan.com

'+ '

Message:
Hi, this may be intersting you: \"Foto : Fasha Sandha Turut Sambut Harijadi Rayqal\"! This is the link: http://www.ohbulan.com/foto-fasha-sandha-turut-sambut-harijadi-rayqal/

'+ '', buttons: [ jQuery.extend({}, vex.dialog.buttons.YES, { text: 'Send' }), jQuery.extend({}, vex.dialog.buttons.NO, { text: 'Cancel' }) ], callback: function (data) { if (data.emailfrom && typeof(data.emailfrom) != "undefined") { essb_sendmail_ajax(data.emailfrom, data.emailto); } } }); }); }); function essb_sendmail_ajax(emailfrom, emailto) { //alert(emailfrom + "|" + emailto); var get_address = "http://www.ohbulan.com/wp-content/plugins/easy-social-share-buttons/public/essb-mail.php?from="+emailfrom+"&to="+emailto+"&t=Foto+%3A+Fasha+Sandha+Turut+Sambut+Harijadi+Rayqal&u=http%3A%2F%2Fwww.ohbulan.com&p=http%3A%2F%2Fwww.ohbulan.com%2Ffoto-fasha-sandha-turut-sambut-harijadi-rayqal%2F"; //alert(get_address); jQuery.getJSON(get_address) .done(function(data){ alert(data.message); }); }

Lensa Insta

Foto : Fasha Sandha Turut Sambut Harijadi Rayqal

Beruntung rasanya bila jadi Rayqal, tak cukup satu, dua kali sambutan harijadinya diadakan. Selepas Nora Danish, Rayqal yang baru mencecah umur 5 tahun pada 7 Januari lepas turut menyambut harijadinya bersama Fasha Sandha.

Artikel Berkaitan : Foto Nora Danish Ayu Berhijab, Sambut Harijadi Rayqal

Menerusi akaun Instagram Fasha, pelakon popular ini kelihatan gembira sekali ketika bersama Rayqal.

Happy birthday Sayang. You're 5years old today. Semoga membesar menjadi anak yang soleh kepada daddy and mummy Qal, juga kepada Aunty Fasha dan semua yang menyayangi Qal. We love you. ???? #putrarayqalramli

Foto : Fasha Sandha Turut Sambut Harijadi Rayqal

Fasha & Nora sememangnya mempunyai hubungan yang baik

Foto : Fasha Sandha Turut Sambut Harijadi Rayqal

Terserlah sifat keibuan Fasha Sandha tatkala melayan karenah Rayqal yang manja.

Dengan isu-isu kekeluargaan yang sentiasa hangat diperkatakan di media massa, Fasha dan Nora sememangnya merupakan contoh terbaik dalam mengekalkan keharmonian sesebuah keluarga. Kan?

Mari tengok beberapa keping lagi foto selepas ini.

A marketing student who suddenly throw himself into a world of entertainment. He start himself zero and now he could probably call himself a hero. Yup, I'm the editor.

Erra Fazira - Google Blog Search

Erra Fazira - Google Blog Search


I Hope Everyone Leave Me In Peace – <b>Erra Fazira</b> | - Beautifulnara

Posted: 18 Feb 2014 07:26 PM PST


Spekulasi keretakan rumahtangga Erra Fazira dan Engku Emran sudah mula kedengaran sejak 2 tahun yang lalu. Namun ketika itu, Erra tidak pernah bercerita mengenainya dan sering mengelak apabila ditanyakan kebenaran kontroversi tersebut. Penceraian yang berlaku semalam akhirnya menoktahkan rumahtangga yang terbina selama ini dan menjawab segala persoalan yang bermain di minda orang ramai.
erra fazira ceraiSetelah selesai perbicaraan semalam, Erra memohon agak dirinya tidak lagi diganggu. Erra turut memaklumkan dia akan meneruskan kerjanya seperti biasa. Kata Erra:-

Spekulasi semua terjawab. I hope everyone leave me in peace.

Walaupun kelihatan tenang ketika Engku Emran melafazkan cerai, Erra yang ditemui oleh wartawan portal GUA menyatakan berat mata yang memandang, berat lagi bahu yang memikul. Kata Erra:-

Gelora, berkecamuk, tenang atau tidak tenang, itu dalaman kita. Orang tak boleh adili apa yang saya rasa kerana saya lalui perkara ini dengan cara saya sendiri. Jangan anggap saya kuat kerana orang tak tahu apa yang tersimpan di dalam hati saya. Apa yang boleh saya katakan, berat mata yang memandang, berat lagi bahu yang memikulnya

Orang nampak saya kuat tapi orang tak tahu apa yang saya tanggung. Kita tak tahu apabila air mata itu akan keluar dan tidak dinafikan, ada masa saya rasa jatuh dan rebah. Walau bagaimanapun, kekuatan ini datang kerana rasa tanggungjawab saya terhadap keluarga. Jika saya rebah dan menangis depan keluarga, anak dan rakan-rakan, macam mana saya nak tolong diri saya dan juga keluarga

Saya kini mahu fokus dengan kerja kerana jika saya tak ada sebarang kerja dan hanya duduk di rumah saja, sudah tentu saya akan melayan perasaan. Saya mahu pandang ke hadapan dan tidak mahu terlalu memikirkan mengenai perkara ini.

erraSementara itu salah seorang kawan baik Erra Fazira iaitu Erma Fatima memaklumkan yang pelakon tersebut telah memberi gambaran keretakan rumahtangganya sejak setahun lepas. Kata Erma:-

Sebagai kakak, saya memang sangat sedih dengan penceraian Erra dan Engku Emran. Erra beritahu saya dia sudah fikir dengan masak-masak dan mahu bercerai dengan baik dengan Emran. Dia hanya lebih fikirkan masa depan anaknya, Engku Aleesya semata-mata dan sanggup menjaga Aleesya secara bergilir-gilir dengan Emran.

Saya difahamkan, Erra hanya dapat bersama Aleesya selama 2 hari saja dalam seminggu iaitu Ahad dan Isnin selain cuti sekolah dan hari perayaan manakala selebihnya menjadi hak Emran. Sebenarnya sudah leih setahun Erra memberi gambar rumahtangganya dengan Emran bergolak.

Saya pula yang hiba dan menangis tatkala mendengar Emran melafazkan cerai. Saya hanya mampu berdoa agar mereka berdua diberikan ketenangan menghadapi semua ini.

engku emran cerai erra

Semoga permohonan Erra untuk tidak diganggu akan dihormati oleh semua pihak. Abang Nara pun selepas ini akan cuba untuk tidak menulis lagi mengenai penceraian mereka berdua. Sama-samalah kita menerima takdir dan suratan ini. Takziah sekali lagi buat Erra dan Engku Emran atas perpisahan ini. Semoga ini adalah jalan terbaik buat anda berdua. Info asal Harian Metro.

P.S: Scirocco dikemaskini dengan gaya dan enjin baru

Baca Yang Ini Pulak:-

Pierre Andre - Google Blog Search

Pierre Andre - Google Blog Search


Kandungan Isteri Terpaksa Digugurkan – <b>Pierre Andre</b> | Portal <b>...</b>

Posted: 14 Jan 2014 07:22 PM PST

'+ '

Subject:
Visit this site http://www.ohbulan.com

'+ '

Message:
Hi, this may be intersting you: \"Kandungan Isteri Terpaksa Digugurkan – Pierre Andre\"! This is the link: http://www.ohbulan.com/kandungan-isteri-terpaksa-digugurkan-pierre-andre/

'+ '', buttons: [ jQuery.extend({}, vex.dialog.buttons.YES, { text: 'Send' }), jQuery.extend({}, vex.dialog.buttons.NO, { text: 'Cancel' }) ], callback: function (data) { if (data.emailfrom && typeof(data.emailfrom) != "undefined") { essb_sendmail_ajax(data.emailfrom, data.emailto); } } }); }); }); function essb_sendmail_ajax(emailfrom, emailto) { //alert(emailfrom + "|" + emailto); var get_address = "http://www.ohbulan.com/wp-content/plugins/easy-social-share-buttons/public/essb-mail.php?from="+emailfrom+"&to="+emailto+"&t=Kandungan+Isteri+Terpaksa+Digugurkan+%26%238211%3B+Pierre+Andre&u=http%3A%2F%2Fwww.ohbulan.com&p=http%3A%2F%2Fwww.ohbulan.com%2Fkandungan-isteri-terpaksa-digugurkan-pierre-andre%2F"; //alert(get_address); jQuery.getJSON(get_address) .done(function(data){ alert(data.message); }); }

Isu & Kontroversi

Kandungan Isteri Terpaksa Digugurkan   Pierre Andre

Demi menjaga keselamatan isterinya, hasrat seorang pengarah muda, Pierre Andre dan isterinya, Siti Nur Hidayah Hashim untuk menimang cahaya mata harus dilupakan terlebih dahulu.

Menurut laporan oleh Utusan, atas nasihat doktor, kandungan isteri Pierre Andre terpaksa digugurkan untuk mengelakkan sebarang komplikasi kesihatan yang lebih membahayakan isterinya.

Kandungan Isteri Terpaksa Digugurkan   Pierre AndreDetik bahagia Pierre Andre dan isteri semasa sah diijabkabulkan pada 21 Jun 2013

"Doktor terpaksa menggugurkan kandungan isteri saya yang berusia 13 minggu kerana terdapat masalah pada janin. Jujurnya kami memang sedih, tetapi pada usia yang masih muda ini, kami percaya dengan rezeki"

Walaupun masih berdukacita dengan kenyataan itu, mereka sekeluarga percaya akan rezeki daripada Allah SWT dan akan berusaha lagi untuk mendapatkan cahaya mata di masa hadapan.

Executive Journalist at OHBULAN!, a degree holder in Journalism, currently taking master in Masscommunication & still learning to be an AWESOME journalist. Well, I am who I am. Im weird, lame, terribly complicated, run into things, spill food, trip, laugh in serious moment, scream about random & stupid stuff. But, I like it that way. Oh btw, I LOVE my job too!

Gambit Saifullah - Google Blog Search

Gambit Saifullah - Google Blog Search


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Gambit Saifullah</b> - Google Blog Search

Posted: 04 Mar 2014 09:49 PM PST


GAMBAR, Kereta <b>Gambit Saifullah</b> Langgar Tembok

Posted: 10 Jun 2013 02:33 AM PDT

GAMBAR, Kereta Gambit Saifullah Langgar Tembok | Saat ini laman web bertebaran gambar yang mendakwa kereta pelakon Gambit Saifullah telah mengalami kemalangan, iaitu melanggar tembok di sebuah kondominium.
Gambit Saifullah, pelakon yang penuh dengan kontroversi sejak kebelakangan ni dilihat agak menyepi selepas penampilannya di dalam rancangan realtiti TV Fear Factor menerima banyak kritikan kerana bermulut celupar. Gambit juga pernah membintangi filem Cinta Kura-Kura kini dilihat semakin jarang berlakon dalam mana-mana drama mahupun layar perak.
Namun lewat malam tadi, terdapat portal hiburan telah menerima 5 keping gambar menunjukkan Gambit Saifullah yang dipercayai terlibat dalam sebuah kemalangan kecil.
Dalam kejadian itu, terdapat sebuah kereta berwarna putih terbabas hingga memasuki kawasan kaki lima jalan. Namun setakat ini masih belum dapat dipastikan sama ada Gambit adalah pemandu kereta itu.
Portal tersebut juga telah cuba menghubungi Gambit bagi mendapatkan penjelasan namun tiada respon. Bagaimanapun melalui gambar dibawah, Gambit kelihatan baik dan dipercayai tidak mengalami kecederaan.
Betul ke Gambit terlibat dalam kemalangan jalan raya atau itu cuma sekadar gimik krew produksi untuk tujuan penggambaran?

Kalau betullah kemalangan ini cuma gimik, Kami pasti ramai peminat tak sabar nak menantikan kemunculan semula Gambit yang lama menghilang ni.

sumber
http://di-sini-bermula.blogspot.com/2013/06/kereta-gambit-saifullah-langgar-tembok.html#ixzz2VntFc9aa

Lelaki Gentle: Kereta <b>Gambit Saifullah</b> Langgar Tembok?

Posted: 11 Jun 2013 07:31 AM PDT

 
Pelakon yang penuh kontroversi, Gambit Saifullah sejak kebelakangan ni agak menyepi selepas penampilannya di dalam rancangan realtiti TV Fear Factor mendapat banyak kritikan kerana bermulut celupar.

Gambit yang sebelum ini pernah membintangi filem Cinta Kura-Kura juga dilihat semakin jarang berlakon dalam mana-mana drama mahupun layar perak.

Namun lewat malam tadi, OHBULAN! ada menerima 5 keping gambar menunjukkan Gambit Saifullah yang dipercayai terlibat dalam sebuah kemalangan kecil.

Keadaan kereta yang terbabas

Dalam kejadian itu, terdapat sebuah kereta berwarna putih terbabas hingga memasuki kawasan kaki lima jalan. Namun setakat ini masih belum dapat dipastikan sama ada Gambit adalah pemandu kereta itu.

Kemalangan berlaku di hadapan kondominium Casa Tropicana

OHBULAN! telah cuba menghubungi Gambit bagi mendapatkan penjelasan namun tiada respon. Bagaimanapun melalui gambar dibawah, Gambit kelihatan baik dan dipercayai tidak mengalami kecederaan.

Betul ke Gambit terlibat dalam kemalangan jalan raya atau itu cuma sekadar gimik krew produksi untuk tujuan penggambaran?

Kalau betullah kemalangan ini cuma gimik, OHBULAN! pasti ramai peminat tak sabar nak menantikan kemunculan semula Gambit yang lama menghilang ni.

Gambit dan beberapa orang lagi sewaktu kejadian

Sazzy Falak - Google Blog Search

Sazzy Falak - Google Blog Search


Foto Intim <b>Sazzy Falak</b> & Suami Undang Kontroversi? | Portal <b>...</b>

Posted: 05 Dec 2013 09:20 PM PST

'+ '

Subject:
Visit this site http://www.ohbulan.com

'+ '

Message:
Hi, this may be intersting you: \"Foto Intim Sazzy Falak & Suami Undang Kontroversi?\"! This is the link: http://www.ohbulan.com/foto-intim-sazzy-falak-suami-cetus-kontroversi/

'+ '', buttons: [ jQuery.extend({}, vex.dialog.buttons.YES, { text: 'Send' }), jQuery.extend({}, vex.dialog.buttons.NO, { text: 'Cancel' }) ], callback: function (data) { if (data.emailfrom && typeof(data.emailfrom) != "undefined") { essb_sendmail_ajax(data.emailfrom, data.emailto); } } }); }); }); function essb_sendmail_ajax(emailfrom, emailto) { //alert(emailfrom + "|" + emailto); var get_address = "http://www.ohbulan.com/wp-content/plugins/easy-social-share-buttons/public/essb-mail.php?from="+emailfrom+"&to="+emailto+"&t=Foto+Intim+Sazzy+Falak+%26%23038%3B+Suami+Undang+Kontroversi%3F&u=http%3A%2F%2Fwww.ohbulan.com&p=http%3A%2F%2Fwww.ohbulan.com%2Ffoto-intim-sazzy-falak-suami-cetus-kontroversi%2F"; //alert(get_address); jQuery.getJSON(get_address) .done(function(data){ alert(data.message); }); }

Lensa Insta

Foto Intim Sazzy Falak & Suami Undang Kontroversi?

Semalam, beberapa buah blog hiburan telah mengeluarkan sekeping foto pelakon comel, Sazzy Falak bersama suaminya Nazril Idrus sewaktu pasangan ini sedang beristirehat di rumah.

Bagaimanapun, foto yang dirakam secara candid ini telah menimbulkan kontroversi pula dikalangan pengguna laman sosial apabila ramai yang mempertikaikan tindakan Sazzy memuatnaik foto intim bersama suaminya.

Foto Intim Sazzy Falak & Suami Undang Kontroversi?

Gambar intim Sazzy dan Nazril

Melalui foto tersebut, Sazzy dilihat seolah-olah tidak memakai baju disamping suaminya yang berbaju kemeja dan terdedah dibahagian dada.

Biarpun mereka pasangan suami isteri, namun tindakan Sazzy ini masih mengundang kritikan daripada para peminat.

Foto Intim Sazzy Falak & Suami Undang Kontroversi?

Sazzy Falak dipercayai tidak berbaju

Apa yang pasti, ruangan komen gambar tersebut telah dijadikan sebagai tempat perbalahan oleh kedua-dua belah peminat dan juga haters. Tidak membiarkan saja, Sazzy tampil bersuara di ruangan komennya dan tetap bersahaja melayan karenah peminat-peminatnya.

Mungkin cara foto itu dirakam menampakkan seperti Sazzy tidak berbaju, kan? Biasalah, kadang-kadang yang cantik bertudung di gambar pun bukannya 'secantik' bila jumpa depan-depan.

Sumber : Instagram Sazzy Falak

Tiz Zaqyah - Google Blog Search

Tiz Zaqyah - Google Blog Search


Nadiya Nisaa Tidak Tenggelamkan Lakonan <b>Tiz Zaqyah</b> – Perak <b>...</b>

Posted: 08 Mar 2013 11:16 AM PST

Pelakon Nadiya Nisaa, 27, menganggap lakonannya sebagai Elina tidak menenggelamkan watak utama Lea Soraya yang dipegang oleh Tizz Zaqyah dalam drama Cinta Jangan Pergi arahan Kabir Bhatia.

Pemenang Pelakon Pembantu Wanita Terbaik, Anugerah Skrin 2011 ini berkata, watak Elina berperanan menghidupkan suasana ceria dan menyokong watak utama dalam drama tersebut.

"Saya diberi karakter sebagai teman baik kepada Lea Soraya dan seorang yang gila-gila. Tidak timbul soal "overshadow" kerana masing-masing ada karakter tersendiri.

"Sebelum memulakan penggambaran pengarah telah menjelaskan gambaran apa yang perlu saya lakukan untuk watak itu," katanya.

Nadiya yang ditemui selepas pratonton drama Cinta Jangan Pergi yang bakal ditayangkan di TV9 pada 6 April.

Lakonannya kelihatan lebih menonjol berbanding pemegang watak utama.

Dia digandingkan sebagai pasangan kekasih dengan pelakon baru iaitu Bil Azali yang dilihat banyak menghidupkan suasana.

Drama 26 episod ini yang turut menampilkan gandingan pasangan popular Remy Ishak dan Tiz Zaqyah ini akan disiarkan setiap Sabtu dan Ahad, pukul 8.30 malam.

Sementara itu, Tizz Zaqyah menganggap cabaran utama dalam drama ini adalah mengikis watak Nur Amina dalam drama Nur Kasih agar tidak dibandingkan dengan wataknya dalam drama ini.

"Saya akui memang ada yang akan membandingkan watak saya dengan drama Nur Kasih. Namun dalam drama ini, dari segi karakter saja sudah berbeza. Drama Nur Kasih berkonsepkan agama manakala drama ini berkonsepkan percintaan remaja di kolej," katanya.

Dalam pada itu, Pengurus Besar TV3 & TV9, Sharina Nordin berkata drama ini adalah ganjaran istimewa untuk penonton setia TV9 atas sokongan mereka selama ini.

"Cinta Jangan Pergi berlatar belakangkan tempat-tempat menarik sekitar Eropah dan Malaysia menjanjikan kelainan hasil gandingan pengarah Kabir Bhatiar dan isterinya, Amirah Mustaffa selaku penulis skrip.

"Selain itu, barisan pelakon yang dipilih adalah yang terbaik iaitu Remy Ishak, Tiz Zaqyah dan Nadiya Nissa sebagai teraju drama ini," katanya.

Cinta Jangan Pergi mengisahkan perjanjian manis dua kekasih sehidup semati namun siapa sangka dalam sekelip mata, takdir bakal merubah segalanya.

Lea Soraya (Tiz Zaqyah) dan Kalil (Remy Ishak) dua insan yang tidak pernah bertemu mula menjalin cinta secara tidak sengaja bertembung dalam perjalanan ke Paris.

Takdir bagaikan sengaja terus menemukan mereka apabila sekali lagi mereka ke destinasi dan mempunyai tujuan yang sama untuk menjelajah ke seluruh Eropah seorang diri.

-mStar

Hans Isaac - Google Blog Search

Hans Isaac - Google Blog Search


<b>Hans Isaac</b> kecewa dengan David Teo! – Perak Today

Posted: 15 Aug 2013 11:45 PM PDT

hans

"Saya tidak kecewa apabila filem Lemak Kampung Santan (LKS) tidak mendapat sambutan di pawagam, tetapi saya lebih kecewa apabila membaca kenyataan David Teo semalam (kelmarin) dalam sebuah akhbar yang mengatakan Adnan Sempit 3 berjaya mengetepikan filem saya," ujar penerbit, pengarah dan pelakon, Hans Isaac ketika dihubungi Zass berhubung sambutan dingin penonton terhadap filem terbarunya, Lemak Kampung Santan.

Jelas Hans, ketika memaklumkan kepada wartawan dan peminat bahawa LKS akan disiarkan bersama filem Adnan Sempit pada hari raya pertama, dia tidak pernah sekali pun memberi sebarang komen terhadap filem terbitan MIG itu.

"Bagi saya kenyataan David seperti memijak saya, apabila orang susah, kita mahu pijak lagi. Sebagai penerbit dia sepatutnya lebih profesional dan tidak mengeluarkan kenyataan seperti itu.

"Apatah lagi sejak awal lagi, saya menghormati filem terbitannya dan tidak mengeluarkan sebarang kenyataan apabila ditanya mengenai saingan filem terbitan kami.

"Ia seolah-olah mahu menarik lebih ramai penonton menonton filemnya dan mengetepikan sahaja filem terbitan saya," katanya.

Hans berkata, dia tidak kecewa apabila penonton tidak memilih LKS kerana hak menonton terletak di tangan penonton.

"Saya akui agak sedih kerana usaha saya selama dua tahun, tidak mendapat sambutan dan pelaburan saya sebanyak RM1.8 juta, hasil simpanan saya tidak mendapat pulangan.

"Tapi ini adalah perniagaan dan saya sebagai penerbit dan pengarah tidak ada hak untuk memaksa apatah lagi memarahi penonton andai mereka enggan menonton filem saya," ujarnya.

Filem terakhir?

Menurut Hans, menyedari mesej dan hakikat bahawa filemnya itu tidak mendapat sambutan, dia tekad mengambil keputusan untuk berhenti menerbitkan sebarang filem selepas ini.

Ujar Hans, kini kecintaan dan pelaburannya dalam industri akan beralih kepada dunia pementasan teater.

"Terus terang saya kata, saya bukan merajuk. Tetapi rakan-rakan perniagaan saya menyedarkan saya bahawa tidak ada gunanya saya melabur dalam industri perfileman. Apatah lagi industri kita tidak kukuh.

"Jadi saya mahu mengikut jejak langkah Datin Seri Tiara Jacquelina, Erma Fatima, yang sudah beralih ke dunia pementasan teater. Saya juga akan mengikut jejak langkah Aziz M Osman, Afdlin Shauki yang juga sudah membuat keputusan untuk tidak lagi menerbitkan filem," katanya yang akan mementaskan teater Lawak Ke Der pada bulan Oktober ini, diikuti pementasan SuperMokh The Musical.

Hans berkata, sebagai penggiat industri seni, dia berharap kementerian membuka mata mengenai slot tayangan yang disiarkan pada waktu Maghrib.

"Antara punca lain kegagalan filem ini adalah waktu siaran yang saya dapat seperti waktu pagi, tengah hari dan juga ketika jam 7 malam, di mana ketika itu kita faham, umat Islam perlu bersolat Maghrib.

"Berbanding filem lain yang mendapat waktu tayangan puncak seperti waktu petang, malam dan juga tengah malam. Jadi saya minta kerajaan atau ketua pengarah membuat sesuatu agar permasalahan ini dapat diatasi," ujarnya.

- SINAR HARIAN

Nora Danish - Google Blog Search

Nora Danish - Google Blog Search


(22 GAMBAR)Luna Maya & <b>Nora Danish</b> Di Akhir Maharaja Lawak <b>...</b>

Posted: 11 Feb 2014 12:52 AM PST


Selain menanti lawak-lawak peserta Maharaja Lawak Mega 2013, kemunculan 2 juri jelita iaitu Luna Maya dan Nora Danish turut dinantikan oleh pengikut setia rancangan ini. Daripada apa yang Abang Nara baca di media sosial, banyak suami-suami orang dan jejaka-jejaka di luar sana yang setiap minggu melahirkan rasa "jatuh cinta" mereka kepada Luna Maya. Tak kurang juga isteri-isteri dan awek-awek yang mengkagumi kecantikan pelakon dari Indonesia ini.

luna maya mlm2013

Namun tidak dinafikan penampilan Luna Maya di "final" Maharaja Lawak Mega 2013  kurang sesuai lebih-lebih lagi rancangan ini ditonton oleh seisi keluarga termasuklah si anak kecil. Sementara itu, Nora Danish tampil lain dengan rambut kerintingnya yang menonjolkan sisi nakal diri si comel ini. Mungkin nak menyesuaikan dengan nama gelaran Siti Nur Enjoi yang diberikan padanya.

luna maya mlm2013

Apa pun Abang Nara pasti ramai yang akan merindui kelibat Luna Maya dan Nora Danish dengan tamatnya Maharaja Lawak Mega 2013. Untuk mengubati rindu anda, layankan beberapa lagi keping gambar 2 jelitawan ini di final MLM2013 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013

Baca Yang Ini Pulak:-

Fizo Omar - Google Blog Search

Fizo Omar - Google Blog Search


Bawa Isteri Pun Jadi Isu Jugak? – <b>Fizo Omar</b> | - Beautifulnara

Posted: 04 Mar 2014 06:58 PM PST


Tergelak besar Abang Nara membaca kata-kata yang dikeluarkan oleh Fizo Omar menerusi laman Facebooknya berkenaan dengan satu artikel mengenai dirinya dan isteri. Mana taknya, Fizo sendiri pelik apabila perbuatannya membawa isteri ke mana-mana dijadikan isu. Gambar di bawah dikongsikan oleh Fizo dengan caption berbunyi "Ai!!! Bwe isteri ke mana-mana pun jadi isu gak??? Hmmmm.".

fizo omar

Daripada kebanyak komen yang ditulis oleh para peminat Fizo, ramai yang melahirkan rasa kehairanan dengan isu ini. Bagi mereka, isteri yang dah halal sepatutnya tidak menjadi masalah untuk dibawa ke mana-mana menemani suami. Apa yang dijadikan isu ialah mereka yang berkepit siang dan malam tanpa ikatan yang sah di sisi agama. Lagipun tempat seorang isteri sememangnya sentiasa di sisi suaminya.

fizo omar

Dunia sekarang ini memang macam-macam sikit. Abang Nara suka dan gembira apabila Fizo sering membawa isterinya ke mana-mana. Nampak sangat ikatan mereka sangat mesra dan kukuh. Lagipun orang kata, dekat di mata dekat di hati. Kita kenalah faham yang mereka pun baru berkahwin. Bagi peluanglah untuk mereka berkepit lebih sikit. Tak gitu?

fizo omar

Apa pula pendapat anda? Lagi beberapa gambar Fizo Omar dan isterinya dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Higgs si kucing beg sandang


fizo omar
fizo omar
fizo omar
fizo omar
fizo omar

Baca Yang Ini Pulak:-