Nuffnang

Isnin, 10 Disember 2012

Neelofa - Google Blog Search

Neelofa - Google Blog Search


Gambar: <b>Neelofa</b> Bekerja Sambil Cuti Ke Itali, Untuk Program Nona <b>...</b>

Posted: 19 Nov 2012 05:08 PM PST

Selepas selesai mengacarakan Anugerah Skrin 2012 yang lalu, Neelofa di'khabarkan terbang terus ke beberapa lokasi di Itali untuk menjalani rakaman program Nona.

Kalau tidak silap perkiraan kami, ini kali kedua Neelofa ke bumi Eropah bersama program Nona dan kali ini nampaknya fokus rakaman program mereka hanya di sekitar Itali.

Hendak tahu apa yang di'bawakan Neelofa untuk anda semua, mestilah perlu untuk anda menonton Nona pada episod seterusnya nanti — sementara itu, ini kisah Neelofa.

"Alhamdulillah, done with work here. Sama banyak buat duit dan habis duit but its all worth it!" tulis Neelofa — pasti beliau berbelanja mewah, apatah lagi di kota fesyen Milan.

Menariknya semasa di Venice, Itali & bersama sekeping foto beliau menaiki gondola, Neelofa menulis "Venice! But where is my other half?" — lain kali boleh ajak teman lelaki. Eh.

3 gambar <b>Neelofa</b> di zaman persekolahan | Berita Hiburan & Gosip <b>...</b>

Posted: 01 Dec 2012 08:06 AM PST

Satu nama pelakon dan pengacara wanita yang semakin meningkat naik sekarang ini tentulah Neelofa. Since ramai dah heroin yang dah pun berkahwin, jadi tinggallah beberapa lagi heroin muda pelapis untuk dunia seni tanahair ini. Kalau sebelum ini kita selalu lihat penampilan seperti Siti Nurhaliza, Lisa Surihani, Zizan dan ramai lagi sewaktu mereka di zaman persekolahan, kali ini enjoice dengan 3 keping gambar semasa Neelofa di zaman persekolahan. OhArtis rasa mungkin semasa beliau di MRSM mungkin.

Comey jugo kan si Lofa ni masa zaman persekolahan? Hahaaa!

Tiada ulasan:

Catat Komen