Nuffnang

Selasa, 10 April 2012

Lisa Surihani - Google Blog Search

Lisa Surihani - Google Blog Search


Legal Me Yours: <b>Lisa Surihani&#39;s</b> Nikah Dress

Posted: 10 Apr 2012 05:37 PM PDT

Salam...

I know...you might be wondering....why zain...why blog this? Its all over the net anyways..

But I gotta hand it to her...It was a beautiful wedding.

The sweetest part about their union...is how much Yusry adores her. Just look at the we he looks at her...
Every girl wants her guy to look at her so adoringly just like he does..

And Lisa embraces his love with such cheerfulness, its like she is filling in all the happiness he had searched for.

But now....lets talk about her dress...

Its by Putra Cosry. Costs a bomb I assume.

It was simple and romantic...just one glitch I am not such a big fan of the ruffles.. but the neckline was so sopan and the details around it was magnificent.

However what I love most with her whole attire was her veil.
Exactly how I want it to be.



Its from tulle with patched lace with some beadings..

And a little bit on the pelamin...

It was simple...romantic with a winter garden theme...it all looked very "sejuk". It was a classical night of its own. Loved the setting. The chiavari chairs for all the guests surrounding them akad ceremony. The decorator did a great job.

All in all, I would say it was a sweet wedding, not over the top..

Nur Fazura - Google Blog Search

Nur Fazura - Google Blog Search


GAMBAR <b>NUR FAZURA</b> DI ABPBH 2011 | MummyNemo

Posted: 08 Apr 2012 08:00 AM PDT

Nubhan - Google Blog Search

Nubhan - Google Blog Search


Alizahton Hainee: Happy Birthday <b>Nubhan</b> :)

Posted: 02 Apr 2012 12:38 AM PDT

Happy Birthday To You,Happy Birthday To You,Happy Birthday To Abg Nubhan...Happy Birthday To You!!!!! 
Ni wish yang ketiga Liza nak buat.First dekat Twitter,second kat fb and now dekat blog.Dekat blog ni bolehla buat ucapan panjang lebar sikit.Hehehe.
Semoga panjang umur,murah rezeki and sentiasa dirahmati Allah.
Setiap kali nak g b'day Abg Nubhan je mesti tak boleh pergi..banyak sangat halangan.Tahun ni pun sama.
Kenapala KL kan?Hehehe.2009 buat kat Hartz,Times Square.2010 kat Fullhouse KL,last year pulak dekat Scrumptious Restaurant,KL and tahun ni dekat Rumah Bakti Hulu Kelang.Semua tak boleh join :( Walaupun Liza duduk Subang Jaya je..tapi nak g KL ni kira jauh la jugak.Takde siapa nak hantar.Hmm..nak buat macam mana kan..
Bilala kita boleh jumpa lagi?Nanti dah masuk U mesti busy and lagi susah nak join apa-apa event.
Walaupun jarang jumpa(baru 4 kali je),Liza akan sentiasa sokong Abg Nubhan ! I wish you the best of luck in everything that you do and hope to see you again :D
Shēngrì kuàilè :) Kalau kita jumpa,ajar den cakap cina yo!

Bront Palarae - Google Blog Search

Bront Palarae - Google Blog Search


<b>Bront Palarae</b> - Oh! Tweets

Posted: 04 Apr 2012 11:22 AM PDT



Rita Rudaini - Google Blog Search

Rita Rudaini - Google Blog Search


<b>Rita Rudaini</b> Terima SMS Cerai | Puteri Kasih

Posted: 10 Apr 2012 08:48 PM PDT

Rita Rudaini Terima SMS Cerai | Aidil Zafuan Menghantar SMS Cerai Kepada Rita Rudaini | Pelakon cantik Rita Rudaini mengesahkan telah menerima SMS permohonan cerai dari suaminya pemain bola sepak Aidil Zafuan Abdul Razak ketika hari ulangtahunnya yang ke 36.

Alahai, kalau sejak seminggu dua ni, di blog puteri asyik cerita bahagia para selebriti bertunang dan berkahwin, namun untuk entri kali ini kisah duka penceraian artis pula.

Dalam SMS itu Aidil memberitahu bahawa dia sudah memfailkan penceraian dan penguamnya akan memaklumkan pada Rita kemudian.

Namun menurut Rita dia tidak berasa kecewa atau bersedih dengan apa yang telah diputuskan suaminya memandangkan Aidil sudah lebih empat bulan menghilangkan diri setelah keluar dari rumah mereka.

Mereka bernikah di Thailand, mempunyai dua anak dan kini dia bakal bergelar ibu tunggal. Rita telah menerima semua ini sebagai takdir hidupnya.

Diharapkan Rita Rudaini tabah menghadapi semua ini.

Sedih pula bila dengar rumahtangga orang bermasalah. Namun semua ini lumrah kehidupan.

Rita Rudaini Terima SMS Cerai, 10.0 out of 10 based on 1 rating

<b>Rita Rudaini</b> Terima SMS Cerai Daripada Aidil Zafuan |

Posted: 10 Apr 2012 08:16 PM PDT

Kisah pergolakan rumah tangga Rita Rudaini dan Aidil Zafuan akhirnya sampai ke kemuncaknya apabila Utusan Malaysia hari ini melaporkan yang Rita telah pun menerima SMS permohonan cerai daripada suaminya. Tambah menyedihkan, SMS tersebut diterima ketika Rita ketika hari jadinya yang ke 36.

rita rudaini cerai

Dalam SMS berkenaan Aidil menulis: "Saya sudah failkan benda itu (perceraian). Peguam saya akan maklumkan lebih lanjut kepada awak." Menurut Rita, dia tidak berasa kecewa atau bersedih dengan apa yang telah diputuskan suami memandangkan sudah lebih empat bulan Aidil 'menghilangkan' diri setelah keluar dari rumah mereka. Kata Rita:-

Saya terima apa yang sudah tertulis. Kami bernikah di Thailand, mempunyai dua anak dan sekarang ini saya bakal bergelar ibu tunggal, semua ini takdir hidup saya

Semoga Rita tabah menghadapi dugaan yang amat besar ini.

Baca Yang Ini Pulak:-



Zahiril Adzim - Google Blog Search

Zahiril Adzim - Google Blog Search


<b>Zahiril Adzim</b>: BMT Langsung Dari Tangan #2

Posted:

Maybank - 112103 276987 (MOHD ZAHIRIL ADZIM) PERINGATAN : Sila bayar ngam - ngam sebab baki tidak ... Hantar confirmation email ke zahiriladzim@hotmail.com. Dengan tajuk email - "BMT Langsung Dari Tangan #2" ...

Compelling drama | Martial Arts Community

Posted:

The three brothers are Ilham (Faizal Hussein, last seen in Abuya), Adil (Zahiril Adzim, last seen in Klip 3GP) and Bakar (Pekin Ibrahim, last seen in Hantu Kak Limah Balik Rumah). They are sons of Pok Eng (Wan Hanafi Su, the Garuda King Of ...

TOO GOOD TO BE TRUE: <b>ZAHIRIL ADZIM</b>

Posted:

Dan very friendly juga tau! Sebab dah pernah jumpa hokey?! Dan nah! Ada si dia! Aktor Zahiril Adzim! Pujian nampak melangit untuknya. Melambangkan ada "something" yang menarik sungguh! Pantas ku capai BB Torchku ...

Fida Ibrahim - Google Blog Search

Fida Ibrahim - Google Blog Search


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Fida Ibrahim</b> - Google Blog Search

Posted: 06 Apr 2012 09:18 PM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Fida Ibrahim</b> - Google Blog Search

Posted: 05 Apr 2012 09:11 PM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Fida Ibrahim</b> - Google Blog Search

Posted: 22 Nov 2011 10:33 AM PST


<b>Fida Ibrahim</b> Kini Didekati VIP |

Posted: 22 Nov 2011 11:18 AM PST

Fida Ibrahim Kini Didekati VIP - Fida Ibrahim – Gambar Fida Ibrahim - Fida Ibrahim Dengan VIP – Gosip Terbaru Fida Ibrahim –  Fida Ibrahim Bersama VIP

TAHUN 2011 merupakan tahun yang telah memberi impak yang cukup besar kepada Fida Ibrahim sehinggakan namanya acap kali menjadi sebutan di kalangan peminat hiburan tempatan.

Jika sebelum ini dia dikenali sebagai artis yang bersih daripada sebarang cerita panas, kini semuanya mulai berubah apabila sudah ramai yang memperkatakan tentang dirinya terutama yang membabitkan isu kontroversi.

Bermula dengan kisah percintaan yang terjalin antara dia dengan Mohd. Noor Murad atau Mamat yang juga merupakan bekas anggota kumpulan Sepah, sehinggalah dia dikritik hebat kerana tidak lagi tampil dengan ciri-ciri gadis muslimah.

Malah, sekeping gambarnya tidak bertudung dan telah dimuat naik oleh Mamat menerusi laman Facebook ternyata mengejutkan ramai terutamanya peminat dan seterusnya ia menjadi punca dia mengambil keputusan untuk berpisah dengan pelawak berkenaan.

Bangkit daripada hujan kritik yang menimpanya, Fida menegaskan bahawa sehingga kini dia masih lagi bertudung dan segala perubahan yang berlaku ke atas dirinya itu adalah sekadar mengikuti perkembangan fesyen.

"Saya tahu ramai yang telah mengkritik saya terutamanya menerusi laman-laman blog hiburan tentang penampilan saya sekarang. Sebenarnya apa yang saya lakukan ini semata-mata ingin mencuba sesuatu yang baharu terutamanya melalui penampilan menerusi gaya dan fesyen yang terkini.

"Sebagai seorang artis sudah tentu saya tidak mahu terus tampil dengan imej yang sama. Cuma saya sedar ada segelintir pihak tidak puas hati dengan penampilan saya sekarang kerana tidak lagi tampil dengan imej bertudung seperti dahulu," tegasnya.

Tambah Fida, dia sendiri cuba mengelak untuk memperkatakan dengan lebih lanjut tentang aurat, namun memberitahu dia masih lagi kekal menutup kepala dan berharap agar peminat dapat menerima perubahan tersebut.

Pada masa yang sama, dia juga menafikan sekeras-kerasnya tanggapan sesetengah pihak mengenai perubahan yang dilakukannya sekarang itu adalah semata-mata mahu mencari publisiti murahan supaya orang lebih mengenali dirinya.

Ujarnya, segala kritikan yang dilemparkan terhadap dirinya itu dianggap sebagai satu tamparan yang cukup hebat sepanjang berkecimpung dalam dunia seni dan mengakui agak tertekan dengan apa yang menimpa ke atas dirinya itu.

Gambar Fida Ibrahim

Fida Ibrahim Kini Didekati VIP

Fida Ibrahim Kini Didekati VIP

Gambar Fida Ibrahim

Fida Ibrahim Kini Didekati VIP

Fida Ibrahim Kini Didekati VIP

KEGAGALAN cintanya bersama Mamat Sepah telah menjadikan Fida mangsa kritikan ramai.

"Mulanya saya ada membaca komen-komen negatif yang dilemparkan dan secara jujurnya saya memang amat kecewa. Bagi saya masing-masing ada hak untuk membuat kritikan, tetapi yang cukup mengecewakan saya apabila ada yang bertindak keterlaluan.

"Kalau mereka memberi kritikan yang membina terutamanya tentang kerjaya, saya masih lagi boleh menerimanya. Namun apa yang membuat hati saya terguris apabila ada yang sanggup menggunakan kata-kata kesat," luahnya.

Meskipun pada awalnya berasa sedih dan kesal dengan apa yang berlaku, Fida mengakui dia kini sudah dapat menerima hakikat bahawa bukan mudah untuk memuaskan hati semua orang terutama tentang perubahan terhadap dirinya itu.

Menurutnya, dia sangat bersyukur kerana terus mendapat sokongan daripada ahli keluarga dan segala yang berlaku ke atas dirinya itu ternyata tidak pernah melemahkan semangatnya untuk terus bergelar anak seni.

"Saya menganggap semua yang berlaku itu ada hikmahnya dan setakat ini saya masih lagi menerima tawaran untuk berlakon dan mengacara walaupun terus dikaitkan dengan isu-isu kontroversi," ujarnya.

Tidak terikat

Pastinya sudah ramai yang mengetahui tentang hubungan cinta yang terjalin antara Fida dan Mamat yang telah putus setelah menjalin hubungan cinta dalam tempoh yang agak singkat.

Mengenai status dirinya ketika ini, Fida memberitahu, setelah hubungan percintaannya putus di tengah jalan, dia mengambil keputusan untuk tidak terikat dengan mana-mana lelaki buat masa ini.

"Sebenarnya selepas hubungan saya dan Mamat putus memang ramai lelaki yang cuba mendekati saya seperti di kalangan artis dan orang biasa. Malah, saya akui pernah cuba didekati golongan VIP.

"Walaupun ramai yang cuba untuk menjalinkan hubungan serius, tetapi rasanya biarlah sekarang saya solo dahulu. Cuma saya tidak nafikan yang kini agak rapat dengan seseorang," jelasnya.

Menurut Fida, jejaka tersebut adalah seorang ahli perniagaan dan mereka berdua sebenarnya sudah lama saling mengenali iaitu sebelum dia menjalinkan hubungan cinta dengan Mamat lagi.

Ujarnya, selama ini hubungan mereka hanyalah sekadar teman biasa sahaja. Namun, selepas apa yang menimpa dirinya telah menyebabkan hubungan mereka kini menjadi lebih rapat.

"Selepas hubungan cinta saya gagal serta dikritik ramai pihak, dialah lelaki yang banyak memberi dorongan dan semangat kepada saya. Itu yang menyebabkan kami rapat dan saya memang selesa berkawan dengannya.

"Apa yang boleh saya katakan setakat ini kami masih lagi berkawan dan dalam proses mengenali hati budi masing-masing. Lagipun kami belum pernah berbincang untuk menjalinkan hubungan yang serius," ujarnya.

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Fida Ibrahim</b> - Google Blog Search

Posted: 13 Mar 2012 09:32 PM PDT


Mamat (discarded) Not more hostile to <b>Fida</b> | Eyulily.com

Posted: 13 Mar 2012 08:16 PM PDT

class="story_image center; style="width:347px">  Mamat clarify its relationship with Fida has returned to good.

Pierre Andre - Google Blog Search

Pierre Andre - Google Blog Search


Etnies Delivers Comfort to the Soles of L.A.&#39;s Homeless <b>...</b>

Posted: 09 Apr 2012 11:45 AM PDT

Pierre-Andre Senizergues, Owner of etnies, Takes You Behind the Scenes at Annual Los Angeles Mission Event Giving Out 2,000 Pairs of Shoes

April 9, 2012 (Lake Forest, CA) – Over two decades ago, Pierre-Andre Senizergues, owner and CEO of etnies, a global action sports footwear and apparel brand, found himself homeless in Los Angeles. Freshly off the plane from France, he was eager to pursue his dream of skateboarding, but quickly found himself alone and homeless in a country where he didn't speak the language. His experience of living out of a van for six months is one of the driving reasons behind why he gives etnies shoes to the homeless every year. Last Friday at the Los Angeles Mission's annual Easter celebration, Pierre-Andre gathered a group of etnies team riders and staff to help him deliver comfort to the soles of Los Angeles' homeless in the form of 2,000 pairs of brand new shoes.

Pierre and filmmaker Mike Manzoori went behind the scenes at the event on Skid Row to show how the simple gesture of giving can change thousands of lives. The video capturing Pierre's encounters with the homeless, celebrities volunteering and L.A. Mayor Villaraigosa can be viewed here: http://vimeo.com/40027906

Over the past 14 years, Pierre and etnies have provided 34,000 pairs of shoes to the homeless at the Los Angeles Mission's annual Easter event.

Eira Syazira - Google Blog Search

Eira Syazira - Google Blog Search


<b>Eira Syazira</b> - Oh! Tweets

Posted: 04 Apr 2012 11:22 AM PDT



Erul af - Google Blog Search

Erul af - Google Blog Search


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Erul af</b> - Google Blog Search

Posted: 06 Apr 2012 09:31 PM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Erul af</b> - Google Blog Search

Posted: 02 Apr 2012 09:22 PM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Erul af</b> - Google Blog Search

Posted: 04 Jun 2011 11:45 PM PDT


Video <b>Erul AF</b> Minggu ke 9- Nadiku (Sabhi Saddi) | nurizspace

Posted: 04 Jun 2011 11:30 PM PDT

Malam tadi merupakan persembahan terakhir buat Erul dengan lagu Nadiku (Sabhi Saddi) . Erul mendapat 21 % undian telah tersingkir smlm. Perserta yg berjaya masuk ke final ialah Lena, Azri, Hazama dan Fina.

Video persembahan Erul minggu ke 9

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Both comments and pings are currently closed.

<b>Erul AF9</b> – Cakap Minat KPOP, Sebut Annyonghaseyo Pun Tak <b>...</b>

Posted: 02 Apr 2011 08:51 PM PDT

Nak tergelak dan tergolek-golek bila baca komen Abang Nara mengenai si Erul ini di blog BeautifulNara.Haha..Apa tidaknya cuba korang baca komen abang Nara ini:-

Ok Abang Nara tengah bengang tahap gila-gila sekarang ini. Rage tahap gaban. Baru lepas habis tengok konsert Tirai AF9 dan sangat marah dengan si Erul AF9. Selaku seorang yang pernah belajar di Korea, Abang Nara sumpah kecewa apabila si Erul yang mengaku minat K-POP tapi sebut "Annyonghaseyo" pun tak betul langsung. Memang salah 100%.

Dan tambah membengangkan ialah apabila si Erul ini menyanyi lagu Korea untuk persembahannya. Apa kejadahnya? Dah tak ada lagu Melayu ke? Dah la sebutan sepatah haram pun Abang Nara tak faham. Kalau tak reti tak payah la. Buat sakit telinga je. Atau ini cara Erul untuk pancing undi peminat KPOP Malaysia? So cheap kalau betul ini cara pancing undian.

Lain-lain pelajar persembahan ok-ok sahaja. Paling menyerlah sudah tentu Miza. Macam Beyonce. Kepada Erul, tak payah la cakap Korea. Buruk bebenor. Buat malu diri sendiri je.

haha…macam-macam dunia artis ini..biarkanlah itu pendapat Abang Nara,lain pula orang,lain pendapatnya.Mungkin budak itu masih baru dan masih banyak untuk dipelajari.Yang penting kita bagi sokongan kepada mereka.Mungkin hari ini mereka teruk,buat persembahan entah apa-apa,mana tahu selepas dua tiga persembahan mereka boleh menunjukkan performance yang lebih baik dari sekarang ini…Kita tunggu dah lihat…

Apa-apa pun harap si Erul ini lebih banyak berusaha selepas ini setelah membaca komen daripada Abang Nara itu.All De Best…

Tiz Zaqyah - Google Blog Search

Tiz Zaqyah - Google Blog Search


<b>Tiz Zaqyah</b> - How Do I Live

Posted: 14 Mar 2012 10:32 PM PDT

Boleh tahan juga suara Tiz Zaqyah apabila menyanyikan lagu bertajuk 'How Do I Live - Trisha Yearwood' yang dirakamkan olehnya sendiri untuk peminat fan Facebooknya, Tiz Zaqyah Zak. korang enjoyed la dulu dengar suara Tiz ni, memang sedap dan mengasyikan juga. :)

-Komen anda itu adalah TANGGUNGJAWAB ANDA. tq.

Intan Ladyana - Google Blog Search

Intan Ladyana - Google Blog Search


<b>Intan Ladyana</b> Sanggup Tunggu Lamaran Kamal Adli | ct N honey

Posted: 09 Apr 2012 10:40 PM PDT

Pelakon Kamal Adli, 25, sangat kagum dan menghargai pengorbanan kekasihnya iaitu Intan Ladyana, 29, yang sanggup menunggu untuk dilamar sebagai isteri.


Kamal berkata, dia faham dengan situasi Intan yang sedang menanti untuk dipinang apatah lagi ketika keluarga dan saudara-mara mula berkata-kata mengenai perhubungan mereka, namun dia belum bersedia daripada segi hal kewangan.


"Saya hormat pada Intan dan hargai pengorbanannya kerana sabar menunggu saya yang masih lagi membina karier untuk lebih kukuh.


"Malah dia juga tidak kisah dengan persoalan orang di sekeliling yang bertanyakan tentang bilakah tarikh perkahwinan kami," katanya.


Bagaimanapun tambah Kamal, dia akan menamatkan zaman bujangnya sebelum berusia 30 tahun akan mengukuhkan sumber kewangannya sebaik sebelum bergelar suami.

"Kita nak jaga anak orang, jadi kalau boleh biarlah kita ada aset sedikit seperti rumah terutamanya, demi keselesaan bakal isteri.

"Saya juga mahu meyakinkan keluarga Intan yang saya boleh menjaganya," ujar Kamal.

Walaupun pelbagai gosip cinta yang melanda dirinya dengan pelakon-pelakon wanita lain, Kamal bersyukur kerana Intan bukanlah seorang yang mudah melenting kerana dia memahami tidak semua gosip itu benar.

"Memang kita tidak boleh nak elak daripada cakap-cakap orang, tetapi Alhamdulillah, kami saling mengenali antara satu sama lain dan faham dengan situasi yang berlaku.

"Harap-harap, jodoh kami panjang, doakan untuk kebahagiaan kami ya," tuturnya.

<b>Intan Ladyana</b> Sanggup tunggu lamaran Kamal Adli | MyGosip.com

Posted: 09 Apr 2012 08:21 PM PDT

kamal adli dan intan ladyana
Semenjak dua menjak ni ramai artis kita yang sakan bercinta sudahpun berkahwin.. ada juga yang sudah merancang untuk berkahwin.. Tapi berbeza dengan pasangan kamal adli dan Intan Ladyana ni yang masih lagi belum merancang untuk mengakhiri percintaan mereka ke jinjang pelamin.. Kamal Adli melalui Mstar meluahkan perasaan kagumnya dan menghargai pengorbanan Intan Ladyana kerana sanggup menunggu lamaran daripadanya.

"Saya hormat pada Intan dan hargai pengorbanannya kerana sabar menunggu saya yang masih lagi membina karier untuk lebih kukuh. Malah dia juga tidak kisah dengan persoalan orang di sekeliling yang bertanyakan tentang bilakah tarikh perkahwinan kami,"

"Kita nak jaga anak orang, jadi kalau boleh biarlah kita ada aset sedikit seperti rumah terutamanya, demi keselesaan bakal isteri. Saya juga mahu meyakinkan keluarga Intan yang saya boleh menjaganya," (Mstar)

Tambah Kamal Adli lagi dia akan berkahwin sebelum umurnya mencecah 30 tahun.. itu bermakna Kamal Adli yang berumur 25 tahun ni masih ada 5 tahun lagi untuk mempersiapkan diri.. Manakala Intan Ladyana yang berumur 29 tahun ni kemungkinan akan menamatkan zaman bujangnya lebih daripada umur 30 tahun kan…

Apa-apa pun MyGosip senantiasa mendoakan yang terbaik buat mereka berdua ni..

ramlah ram - Google Blog Search

ramlah ram - Google Blog Search


Mentor 6 – Resepi <b>Ramlah Ram</b> « Laman Rasmi <b>Ramlah Ram</b>

Posted: 15 Mar 2012 12:26 AM PDT

Ramlah Ram sudah lama tidak muncul di kaca TV dan penglibatan beliau dalam Mentor 6 pastinya mengubat kerinduan ramai padanya.

Setelah memperkenalkan protegenya, Ana Syuhada (Ana) semalam GUA dapat menemubual beliau mengenai persiapan untuk konsert pengenalan Ahad nanti.

Pada Ramlah, masa dirasakan begitu singkat selepas sesi ujibakat ke konsert pertama. Langkah pertama yang diambil ialah pemilihan lagu untuk Ana. Pendekatan yang digunakan ialah memilih lagu yang pernah dinyanyikan Ana, agar Ana berasa selesa.

"Ramlah mahu Ana selesa untuk konsert pengenalan ini. Dari pengamatan Ramlah, Ana cepat belajar dan ini menampakkan peningkatan dari segi keyakinan dia. Seterusnya mutu vokal dan persembahan Ana dapat ditingkatkan", ujar Ramlah bersemangat.

Apabila ditanya mengenai genre yang sesuai untuk Ana, Ramlah belum dapat mengenalpasti dan tidak akan menetapkan sebarang genre dalam masa terdekat. Ramlah ingin Ana mencuba beberapa genre dan mencari identiti beliau. Dari segi tona suara, memang ada keunikan. Oleh itu, Ana patut diberi masa untuk membuat persembahan sebelum perincian genre dibuat.

Tambahan Ramlah, Ana perlu mengikis sifat pemalu beliau supaya bakat yang ada pada beliau dapat ditonjolkan di atas pentas. Ini akan dipantau dalam minggu-minggu yang akan datang.

Altimet - Google Blog Search

Altimet - Google Blog Search


Saiazuan Blog: > SENYAP Vol #1.1 <b>Altimet</b> Feat Bro Framestone

Posted: 04 Apr 2012 07:00 PM PDT

HOlla Peeps,

Pernah dengar senyap? Senyap bukan lah seperti senyap ketika berada di dalam perpustakaan atau pun senyap mendengar mereka berkata-kata, ia adalah singkatan kepada "Social Enforcement For National Youth Awareness Program" yang bertujuan memberikan kesedaran IT dan merapatkan jurang antara blogger dan Kementerian.

Sebelum ini   Kementerian Belia dan Sukan telah melaksanakan senyap 1.0 di PWTC dengan kerjasama Institut Penyelidikan dan Pembangunan Belia Malaysia (IPPBM).


Kalini Senyap kembali menyenyapkan keadaan dengan pendekatan berlainan, iaitu dengan membawa 2 individu berpengaruh, ALTIMET (salah seorang dari Malaysian Youth Icon (MY ICON)) dan Bro Framestone (Senyap Blogger).

Kedua-dua ikon ini akan ditemubual diatas pentas yang santai lagi rileks buat pertama kalinya di Menara Kementerian Belia Dan Sukan Malaysia, Vyrec memperkenalkan My Icon Bean Bag Talk Show.


Ia hanya terbuka kepada 200 blogger sahaja! So 1st 200 come, got serve la. (Tarikh tutup penyertaan pula pada 9 April 2012).

Azhar Sulaiman - Google Blog Search

Azhar Sulaiman - Google Blog Search


<b>Azhar Sulaiman</b> - Oh! Tweets

Posted: 04 Apr 2012 11:22 AM PDT



Alyah - Google Blog Search

Alyah - Google Blog Search


SOulGirL - Custom Blythe Dolls: My latest custom doll #64 - <b>Alyah</b>

Posted: 05 Apr 2012 04:56 PM PDT