Nuffnang

Khamis, 2 Januari 2014

Erra Fazira - Google Blog Search

Erra Fazira - Google Blog Search


Drama Ammara Batrisya TV9 Lakonan <b>Erra Fazira</b> Umie Aida Dan <b>...</b>

Posted: 28 Dec 2013 11:49 AM PST

Drama Ammara Batrisya TV9 bermula 10 Disember lalu lakonan nama besar seperti Erra Fazira, Datin Paduka Umie Aida dan Adi Putra. Dah tengok citer ni memang best. Umie Aida bawa watak wanita psiko yang obses dengan Erra Fazira siap pasang cctv kat umah Erra untuk stalk aktiviti harian Erra Fazira tu..huhu.
Ammara Batrisya menceritakan mengenai kehidupan dua sisi berbeza dua wanita Ammara dan Batrisya. Ammara (Umie Aida) seorang gadis penuh misteri yang sejak kecil hidupnya dibaluti luka. Dia kehilangan kedua ibu bapanya sejak kecil dan dibesarkan oleh makciknya di Australia. Ammara selain sukar ditafsir perlakuannya, dia juga dilihat terlalu obses dengan Batrisya (Erra Fazira) seorang selebriti popular yang menempa nama menerusi bidang pengacaraan.

Ammara cuba mendekati Batrisya dengan apa cara sekali pun. Satu insiden menemukan mereka dan persahabatan mula terjaalin. Dalam diam Ammara cuba mengawal kehidupan Batrisya termasuk hubungan cinta Batrisya dan Rayyan (Adi Putra). Macam best macam menarik je kan cerita ni beb. Setiap Selasa dan Rabu 8.30 malam TV9.

--  Video Ikan Naik Ke Darat Di Tambisan Lahad Datu
--  Mati Bunuh Diri Terjun Tingkat 9 Berjaya Times Square (Gambar)
--  Video Lucah Guru Perempuan Dan Kekasih Didakwa Di Mahkamah (Gambar)
-- Rozita Che Wan Pakai Baju Ketat Jaga Badan (Gambar)

Aqasha - Google Blog Search

Aqasha - Google Blog Search


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Aqasha</b> - Google Blog Search

Posted: 17 Dec 2013 11:22 PM PST


<b>Aqasha</b> belum bersedia bergelar pengarah - Tupai - Ada Hiburan <b>...</b>

Posted: 05 Dec 2013 01:30 AM PST


Pelakon dan penyanyi kacak, Aqasha berkata, beliau masih belum bersedia untuk duduk di kerusi pengarah kerana menyedari banyak cabaran yang perlu digalas untuk berada di kerusi itu.

Menurut Aqasha atau nama sebenarnya Firdee Akassya Rosli, beliau belum puas berlakon dan masih banyak watak yang ingin diterokainya.

"Buat masa ni, saya hanya mahu tumpu pada lakonan sahaja kerana saya masih belum puas berlakon lagi. Masih banyak watak yang ingin saya cuba dan jayakan, serta banyak lagi genre filem yang ingin saya berlakon," ujar Aqasha yang ditemui pada majlis pratonton filem "Papadom 2" di Cathay ECurve, semalam.

Dalam pada itu, Aqasha kini juga sibuk dengan syarikat produksi filemnya CamWork Sdn Bhd bersama Sein dan Zain yang ditubuhkan sejak bulan Mac tahun lalu.

"Syarikat kami menyediakan khidmat produksi filem, televisyen, dokumentari dan video korporat pada mulanya dan kini semakin berkembang untuk menyediakan kemudahan pascaproduksi."

Pada masa sama, Aqasha turut memberitahu syarikat produksinya bakal menghasilkan beberapa buah filem yang bakal ditayangkan pada tahun hadapan.

Zahiril Adzim - Google Blog Search

Zahiril Adzim - Google Blog Search


13 Gambar Comel Anak <b>Zahiril Adzim</b> dan Shera Ayob | FooD 4 <b>...</b>

Posted:

... Anak Zahiril Adzim dan Shera Ayob. 13 Gambar Comel Anak Zahiril Adzim dan Shera Ayob | Jom kita lihat gambar-gambar comel anak Zahiril Adzim dan Shera Ayob yang diupload oleh mereka berdua di dalam instagram.

Remy Ishak - Google Blog Search

Remy Ishak - Google Blog Search


myartis.com : 6 GAMBAR - GELAGAT <b>REMY ISHAK</b> BALIK KAMPUNG

Posted: 07 Dec 2013 12:11 PM PST

"Aku ajar dia sebut 'Assalamualaikum', dia cakap aku "oi poyo". Kuajaq... Ni mesti adik aku punya kerja," ujar Remy Ishak marah-marah sayang pada adiknya kerana burung 'bercakap'. Iyalah... takat mana sangat marah abang pada adik ye tak?

Itu adalah antara gelagat Remy apabila pulang ke kampungnya baru-baru ini. Bukan setakat dia rindukan keluarganya, malah dia juga rindu pada burung, monyet dan kerbau. Ahak!

Jom tengok!



Masa untuk bagi kerbau makan -
Klik gambar untuk imej besar...


Burung yang panggil Remy "poyo"

X'TRA
Remy bersama 'si dia' dimajlis kahwin rakan...

Aida Aris - Google Blog Search

Aida Aris - Google Blog Search


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Aida Aris</b> - Google Blog Search

Posted: 22 Dec 2013 09:11 PM PST

[unable to retrieve full-text content][unable to retrieve full-text content]Beremosi Tanpa Kontroversi. Hubungi Kami · Menang & Eksklusif · Siapa Kami · Exc. interview · Personaliti · Potret · Travel · Vclip · Home » Lensa BM » Aida Aris. Aida Aris. Posted | 0 ...

Juliana Evans - Google Blog Search

Juliana Evans - Google Blog Search


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Juliana Evans</b> - Google Blog Search

Posted: 20 Dec 2013 09:42 PM PST


<b>Juliana Evans</b> Kena Culik? | Portal Hiburan OHBULAN!

Posted: 27 Aug 2013 05:00 PM PDT

Juliana Evans Kena Culik?

Melihat tajuk di atas pasti ramai peminat terkejut dan tertanya-tanya betul ke berita tersebut kan?

Sabar dulu, harapnya peminat Juliana Evans tidak mudah melatah atau salah faham, ini hanya sekadar gimik sahaja.

Sebenarnya pada 21 Ogos lalu, pelakon filem Mael Lambong tersebut dilihat sedang berkongsi sekeping foto dilaman Instagramnya dengan caption berbunyi :

Juliana Evans Kena Culik?

Juliana Evans Kena Culik?

Reaksi Juliana sebagai mangsa culik

Menerusi foto yang dipaparkan itu, Juliana dilihat seolah-olah sedang menjadi mangsa culik seorang lelaki tua dan pada masa yang sama, lelaki tersebut turut mengacukan sebilah pisau dileher pelakon wanita tersebut.

Melihat sahaja reaksi comel dan nakal Juliana, ramai peminat memberi respon positif sehingga ada yang sanggup menawarkan diri untuk tolong menyelamatkannya jika perkara tersebut benar-benar berlaku.

Juliana Evans Kena Culik?

Untuk makluman, pada ketika ini Juliana sedang sibuk menyambung pelajarannya di peringkat Ijazah Sarjana Muda dalam bidang perfileman, video dan media di Universiti Western Michigan, Amerika Syarikat.

Bagaimanpun, untuk semua peminat Juliana Evans, jom layan beberapa foto menarik pelakon tersebut sewaktu mengikuti aktiviti perkemahan bersama teman-temannya di North Michigan baru-baru ini.


Kredit Foto : Instagram Juliana Evans

Awan Band - Google Blog Search

Awan Band - Google Blog Search


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Awan Band</b> - Google Blog Search

Posted: 17 Dec 2013 09:41 PM PST


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Awan Band</b> - Google Blog Search

Posted: 13 Dec 2013 09:03 PM PST


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Awan Band</b> - Google Blog Search

Posted: 09 Dec 2013 09:40 PM PST


<b>Awan Band</b> - Tak 100% "Lirik" | Satria Eckoe | Informasi Bisnis

Posted: 05 Dec 2013 08:02 AM PST

Lagu Awan Band - Tak 100% termasuk salah satu lagu galau dan banyak lagi yang lainnya lagu-lagu galau di indonesia, kenapa harus lagu galau?? mungkin yang posting ini lagi galau juga.. hehe biggrin

Langsung saja sob, Berikut Lirik Lagu Awan Band - Tak 100% :

Kau peluk aku tapi aku merasa
Cintamu itu padaku tak 100%
Kau cium aku tapi aku merasa
Sayangmu itu padaku tak 100%

Walau kau tak terlalu cinta
Ku yakin waktu kan menjawab

Meski cintamu tak 100%
Tapi tak membuatku berubah
Biarlah cintaku yang 100%
Dan akan membuatmu berubah padaku, padaku

Meski cintamu tak 100%
Tapi tak membuatku berubah
Biarlah cintaku yang 100%
Dan akan membuatmu berubah
ooh

Cintamu tak 100%
Tapi tak membuatku berubah
Biarlah cintaku yang 100%
Dan akan membuatmu berubah

Meski cintamu tak 100%
Tapi tak membuatku berubah
Biarlah cintaku yang 100%
Dan akan membuatmu berubah

Sekian sob untuk Lirik Lagu Awan Band - Tak 100% . Thanks dah mampir di blog ini.

Along Cham - Google Blog Search

Along Cham - Google Blog Search


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Along Cham</b> - Google Blog Search

Posted: 19 Dec 2013 07:09 PM PST


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Along Cham</b> - Google Blog Search

Posted: 04 Dec 2013 07:28 PM PST

Adira af - Google Blog Search

Adira af - Google Blog Search


[GAMBAR] <b>ADIRA AF</b> Kini Lebih Cantik IMEJ BERTUDUNG <b>...</b>

Posted: 18 Oct 2013 01:01 AM PDT

[GAMBAR] ADIRA AF Kini Lebih Cantik IMEJ BERTUDUNG | [EKSKLUSIF] 3 GAMBAR | Adira yang muncul dengan imej bertudung dalam satu program di Wangsa Melawati di sini baru-baru ini menimbulkan tanda tanya peminatnya sama ada itu adalah penampilan terbaharunya atau sekadar sementara. 
Adira atau nama sebenarnya Siti Adira Suhaimi, 22, yang ditanya menjelaskan, penampilan bertudung itu sebenarnya ketika dia menghadiri kelas agama di bawah program Usrah Fitrah.
baca lagi & lagi GAMBAR, klik TAJUK ENTRI ni
Katanya, dia mengikut kelas agama itu selepas dicadangkan oleh rakan artis, Heliza Helmi.

"Sewaktu kami mengadakan persembahan di Perlis baru-baru ini, Heliza ada bercerita dan saya tidak sabar untuk datang ke kelas ini. 
"Alhamdulillah, kawan-kawan yang sudah mengikuti kelas ini banyak membantu. Lagipun adalah menjadi kewajipan setiap insan untuk mendalami ilmu agama," 

Penyanyi yang popular dengan lagu Ombak Rindu bersama Hafiz itu berkata, walaupun dia bertudung ketika menghadiri kelas agama, itu tidak bermakna dia akan terus bertudung. Tambah Adira, untuk tempoh ini dia lebih senang tampil dengan imej sedia ada dan apabila tiba masanya, dia juga akan mengenakan tudung seperti yang dituntut oleh agama Islam. 
"Ya, saya pakai tudung ketika menghadiri kelas agama ini, di luar saya seperti biasa. Insya-Allah, bila sampai masanya saya juga akan bertudung tanpa dipinta oleh sesiapa.

"Sekarang ini saya ingin mendekatkan diri dengan ilmu agama sebagai pelengkap hidup. Di waktu yang sama, saya tetap meneruskan kegiatan dalam bidang seni kerana itu adalah sumber pendapatan saya," katanya yang kini aktif berlakon.

Zul Huzaimy - Google Blog Search

Zul Huzaimy - Google Blog Search


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Huzaimy</b> - Google Blog Search

Posted: 29 Dec 2013 07:15 PM PST


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Huzaimy</b> - Google Blog Search

Posted: 12 Dec 2013 07:23 PM PST


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Huzaimy</b> - Google Blog Search

Posted: 26 Oct 2013 07:36 PM PDT


gambar eksklusif <b>zul huzaimy</b> dan anak lelakinya - JENG..JENG <b>...</b>

Posted: 08 Aug 2013 11:00 AM PDT

zul huzaimi dan anaknya

zul huzaimi dan anaknya

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Huzaimy</b> - Google Blog Search

Posted: 31 Aug 2013 07:27 PM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Huzaimy</b> - Google Blog Search

Posted: 14 Aug 2013 07:26 PM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Huzaimy</b> - Google Blog Search

Posted: 23 Jun 2013 07:19 PM PDT

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Huzaimy</b> - Google Blog Search

Posted: 17 Sep 2013 07:02 PM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Huzaimy</b> - Google Blog Search

Posted: 01 Sep 2013 07:31 PM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Huzaimy</b> - Google Blog Search

Posted: 23 Aug 2013 07:17 PM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Zul Huzaimy</b> - Google Blog Search

Posted: 08 Aug 2013 07:20 PM PDT


Lirik Lagu Merah - <b>Zulhuzaimy</b> (OST Bunga Merah Punya) » BUKAN <b>...</b>

Posted: 13 Mar 2013 10:51 PM PDT

Lirik Lagu Merah - Zulhuzaimy (OST Bunga Merah Punya)

Indah harumnya bungaku
merah dikelopak madu
tanya hati siapa mahu
bila cinta diam membisu

Korus
Kau bunga yang penuh durinya
ku selalu memuja...

Biarpun terluka diriku
namun bungaku tetap dihati
selalu...

Ulang Korus

Tag :

Lirik Lagu Merah - <b>Zulhuzaimy</b> (OST Bunga Merah Punya) | Lirik

Posted: 28 Feb 2013 07:01 AM PST

Lirik Lagu Merah - Zulhuzaimy 

Indah harumnya bungaku
merah dikelopak madu
tanya hati siapa mahu
bila cinta diam membisu

Korus
Kau bunga yang penuh durinya
ku selalu memuja...

Biarpun terluka diriku
namun bungaku tetap dihati
selalu...

Ulang Korus

Visit:
http://www.liriklagumuzika.com

 OST Bunga Merah Punya

Lirik Lagu Merah - Zulhuzaimy (OST Bunga Merah Punya) @ Lirikami

Yuna - Google Blog Search

Yuna - Google Blog Search


IU Praises Figure Skater Kim <b>Yuna</b> | Soompi

Posted: 02 Jan 2014 03:02 PM PST

On January 1, MBC aired a special documentary about figure skater Kim Yuna prior to the Sochi 2014 Winter Olympics. Singer IU appeared in the documentary and expressed her thoughts on the figure skater.

In connection to the increasing amounts of coverage and interest, Kim Yuna said, "The press and the fans have always shown interest, but I think [there's more attention] because it's Olympic season and it's going to be my last. First and foremost, I want to focus on my skating. I think I'll be able to finish with good grace no matter what kind of results I receive."  

IU, who receives similar attention from the public, was asked how she felt about the pressure she receives from the public. She answered, "For me, I feel so happy as if I'm on top of the world when I win first place on the music programs on the three major networks, but Kim Yuna is No.1 in the world," explaining that the pressure she receives is in a different level than the pressure Kim Yuna receives.

She added, "I don't think I can imagine the bliss and the pressure and at the same time be able to smile in front of many people. She's an incredible person," praising Kim Yuna.

In regards to figure skating, IU said, "It's hard enough to skate straight, but [Kim Yuna] does turns and flies on the ice. Maybe she was born with talent. In the past I used to think it was just beautiful, but now I think about how much pain and despair she must have had to endure during her practices. I think it's just tremendous."

Kim Yu Na, IU

IU asks Kim <b>Yuna</b> to go eat with her @ HanCinema :: The Korean <b>...</b>

Posted: 01 Jan 2014 12:00 PM PST

IU revealed her thoughts about Kim Yuna's retirement.

MBC Winter Olympics Special "Kim Yuna Documentary: The Final Selection, Adios Nonino" starred IU.

About Kim Yuna's retirement, IU said, "I feel greatness and boldness from that word. I don't think it's sad but I want to applaud her".

She said, "We went to have crabs once and it was really good. I want to go again as it's still in y head".

Other figure skaters such as Ando Miki, Petra Zurich, Ivan Liguini, Oh Im-jeong, Tukta Micheba and singer Yoon Ha also interviewed about Kim Yuna.

saleem iklim - Google Blog Search

saleem iklim - Google Blog Search


Isabella &#39;98 – Amy Search, Jamal Abdillah, <b>Saleem Iklim</b> & Zamani <b>...</b>

Posted: 15 Sep 2013 10:28 PM PDT

Isabella adalah
Kisah cinta dua dunia
Mengapa kita berjumpa
Namun akhirnya terpisah

Siang jadi hilang
Ditelan kegelapan malam
Alam yang terpisah
Melenyapkan sebuah kisah…

Terbayang lambaianmu
Salju terbakar kehangatan
Dunia di penuhi
Warna berseri bunga cinta

Kita yang terlena
Hingga musim berubah
Mentari menyepi
Bernyalalah api cinta

*
Dia Isabella
Lambang cinta yang lara
Terpisah kerana
Adat yang berbeza
Cinta gugur bersama
Daun daun kekeringan…

Haluan hidupku
Terpisah dengan Isabella
Tapi aku terpaksa
Demi cintaku Isabella

Moga dibukakan
Pintu hatimu untukku
Akan terbentang jalan
Andainya kau setia
Oh! Isabella….

Lagu: Search
Lirik: Bob Lokman

User Rating: Be the first one !

Maya Karin - Google Blog Search

Maya Karin - Google Blog Search


Peluang Luangkan Masa Selama 5 Hari Bersama <b>Maya Karin</b> |

Posted: 25 Oct 2013 12:50 AM PDT


Pucuk dicita ulam mendatang. Terima kasih kepada kempen PETRONAS Fuelled By Fans, Powered By PRIMAX, Abang Nara berpeluang untuk meluangkan 5 hari bersama si cantik manis Maya Karin. Kalau menang, Abang Nara akan naik kereta yang dikuasakan oleh PRIMAX dari PETRONAS Solaris Serdang hingga PETRONAS Kulim, Kedah dengan Maya Karin berada di sisi Abang Nara.  Memang super duper excited diri ini dibuatnya.

petronasAda 800 hadiah bernilai sehingga RM1,000,000 untuk dimenangi dalam kempen terbaru PETRONAS ini. Abang Nara cuma perlu beli minimum RM30 dalam satu resit di kedai MESRA, isi maklumat peribadi, jawab 2 soalan dan letak borang dalam kotak yang disediakan. Selain Maya Karin, selebriti-selebriti hebat seperti Shaheizy Sam, DJ Yoon, pelakon Hong Kong Him Law dan bintang Taiwan Biii turut sama akan menjayakan kempen ini.
petronas

Abang Nara dah dapat bayangkan betapa manisnya perjalanan dihiasi dengan gelak tawa comel Maya Karin. Hari ini jugak Abang Nara akan ke kedai MESRA untuk menyertai kempen terbaru PETRONAS yang unik ini. Buat anda yang turut sama berminat, layari laman web http://bit.ly/like2savefor untuk informasi lanjut.

Baca Yang Ini Pulak:-

Syamsul Yusof - Google Blog Search

Syamsul Yusof - Google Blog Search


BEN ASHAARI: Tabik sama <b>Syamsul Yusof</b> !

Posted: 01 Jan 2014 12:24 AM PST

Dulu , aku selalu attack filem dia yg .. hurm.. mmg tak beri apa apa kebaikan pada penonton . Aku mmg tak sokong langsung dia .. Tapi hari ini , ini segalanya berubah. Alhamdulillah , ada hikmah besar disebalik kejadian yg lepas..

Aku follow Twitter dia , mulai hari ni ...hee..Tahniah .. Alhamdulillah.. Semoga terbit filem filem yg memberi manfaat pada penonton terutama aku..

Published with Blogger-droid v2.0.10