Nuffnang

Khamis, 11 April 2013

Kilafairy - Google Blog Search

Kilafairy - Google Blog Search


Kan Comel <b>Kilafairy</b>..... | the simple women&#39;s day book

Posted: 05 Apr 2013 09:53 PM PDT


Nak sembang tentang artislah pulak.Tadi sempat tengok WHI TV3.Kilafairy promote single terbaru 'PASTI'.Tiba2 baru perasan ada sedikit kelainan dari segi mekapnya (* Pesanan : jangan rabun mata ye sebab bukan salah anak mata korang,tapi foto saya ni made from handphone cap sardin sekian....) Owh mekap dia dah simple...ala2 korean look...comel jer.Selalu mekap dia tebal dan buat dia lagi matang dari usia sebenar.Kadang2 ngeri tengok mekap dia dulu2 tu alahai. Sekali imbas Kilafairy nampak macam Wawa...alah baru habis drama Cinta Qaseh semalam tu...
Wawa ni comel...lesung pipit lekuk giler...comel ^*
Dari semalam pelik tengok ramai singgah blog dari Google Search.Tertanya-tanya entri apa diorang skodeng.Rupanya entri Tengok Kak Ton Comel Tak!Perghhh penangan Kak Ton hebat betul.Terima kasih kepada korang yang sudi singgah ye :)

Tiada ulasan:

Catat Komen