Nuffnang

Selasa, 20 Mei 2014

Mila Jirin - Google Blog Search

Mila Jirin - Google Blog Search


Gambar HOT Eyka, adik perempuan <b>Mila Jirin</b> yang pelik tersebar

Posted: 20 May 2014 05:31 AM PDT

Gambar HOT Eyka, adik perempuan Mila Jirin yang pelik tersebar Gambar HOT Eyka, adik perempuan Mila Jirin yang pelik tersebar - Penyanyi kelahiran program realiti Akademi Fantasia musim kelima, Mila Jirin telah berkongsi sekeping foto adik perempuannya menerusi laman Instagram baru-baru ini.

Nama adik penyanyi itu ialah Eyka Jirin, baru berusia 16 tahun, lebih cantik dan lebih tinggi daripada kakaknya. Memang nampak agak pelik dan mengejutkan bagaimana Eyka membesar dengan begitu cepat dan mendadak tatkala kakaknya tetap bertubuh kecil.

Sementara itu, Mila atau nama sebenarnya, Norsyarmilla binti Jirin, 27, meminta peminat agar tidak bertanyakan soalan tentang kenapa dirinya lebih rendah daripada Eyka.

"mila_jirin Ini adik saya Cantik tak adik saya hehehehhhe

She is 16yrs old ....

And me???? Ermmmmm lg 3 thn msk 3series AMARAN !!! Jangan tanya kenapa saya lebih rendah dari adik saya"

Artikel dan Grafik dalam Entri Gambar HOT Eyka, adik perempuan Mila Jirin yang pelik tersebar adalah sumber dan rumusan dari beberapa laman blog dan laporan berita tempatan. Penghargaan kepada sumber informasi yang bermanfaat ini. Semoga sebaran coretan memberi inspirasi dan berfaedah untuk semua.Ulang siar entri Gambar HOT Eyka, adik perempuan Mila Jirin yang pelik tersebar bertujuan berkongsi bahan bacaan ringan dalam lingkungan rakan blogger dan jaringan sosial tanpa melibatkan sebarang keuntungan. Dengan penghargaan kepada Hootoh Tudia iaitu sumber atau penulis asalnya. Much more respect from Gambar HOT Eyka, adik perempuan Mila Jirin yang pelik tersebar.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan