Nuffnang

Khamis, 5 Januari 2012

Dafi af - Google Blog Search

Dafi af - Google Blog Search


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Dafi af</b> - Google Blog Search

Posted: 27 Dec 2011 02:49 AM PST


BLOG-BLOG HIBURAN: Activate your Email Subscription to: <b>Dafi af</b> <b>...</b>

Posted: 18 Dec 2011 03:38 AM PST

[unable to retrieve full-text content]Hello there,. You recently requested an email subscription to Dafi af - Google Blog Search. We can't wait to send the updates you want via email, so please click the following link to activate your subscription immediately: ...

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Dafi af</b> - Google Blog Search

Posted: 26 Jun 2011 12:00 AM PDT


JOM! SKoDeNG iGLoO Mr.PiNGu: Shuib Sepah peluk <b>Dafi AF</b> di <b>...</b>

Posted: 26 Jun 2011 12:19 PM PDT

Siang tadi Mr.PiNGu tidur separuh hari. Kemudian pergi makan-makan besar dengan kengkawan dan main bowling after that. Best hehe tapi yelah blog pulak tak update (Walaupun lately memang update banyak topik setiap hari). Ok Kali ini nak wat gosip tak masuk akal sket. Haha Gosip tersebut ialah berhubung babak Romantik antara Shuib dan Dafi. Awwwwww~~~

Macam tengok Dafi peluk Kak Limah pulak =p

kepada rakan-rakan, janganla marah ok. Ni bukan nak gosipkan betul-betul. Gler ke? ahaks. Just suka-suka je. Dari awal lagi dalam Maharaja lawak kita lihat idea tercetus daripada Nabil untuk membuat persembahan yang ada kesinambungan. Idea ini nampaknya telah diikuti oleh kumpulan lain, contohnya Sepah. Kita lihat Sepah mula membuat persembahan yang ada kesinambungan dari segi "Tagline" dan juga watak.
Salah satunya ialah Tagline yang popular dan menjadi sebutan ramai adalah Tagline daripada Shuib iaitu "Dafi". Tak pasal-pasal Dafi yang sedia popular itu menjadi makin popular! Haha.. Mungkin Dafi juga berterima kasih kepada Shuib yang mempromosikan namanya. Hahaaa...
Aku rasalah si Shuib ni memang betul-betul minat Dafi la. Yela Dafikan jambu gler. Mungkin Shuib nak jadi jambu cam Dafi akan tetapi nak wat camne dah ketentuan Tuhan untuk berikan Shuib paras rupa yang biasa je. Namun begitu paras rupa itulah yang membawa rezeki untuk Shuib menjadi pelawak hebat dan juga menambat hati Siti Sarah Raissuddin. Hehehe..
Ok. Berkenaan babak peluk antara Dafi dan Shuib tu. Awwwww.. sweet and Romantik. Hahahaa.. Nampak cam Shuib bersungguh-sungguh peluk Dafi. Maklumlah pujaan hatinya sudi datang. Hahaha... Hope Siti Sarah tak cemburu. kehkehkehh. Mr.PiNGu memang dapat agak semasa babak calling-calling Shuib tu bakal keluar Dafi sebenar. Itu impact yang baik kepada penonton. Memang meriahla persembahan Sepah malam tu. Dia layak juara! Walaupun asalnya saya meramalkan Jozan juara kerana mempunyai ramai pengikut dan juga populariti yang diraih mereka, namun terpaksa akur dengan kehebatan Sepah.
Lepas ni bolehla Sepah jemput Dafi dalam persembahan mereka. Mesti gempakz! haha.. Saya mengharapkan bahawa Sepah dapat conduct rancangan lawak mereka sendiri. Saya pasti mesti ramai tak sabar-sabar nak tonton. Hehe.. ^_^

Full content generated by Get Full RSS.
Full content generated by Get Full RSS.
Full content generated by Get Full RSS.

Tiada ulasan:

Catat Komen