Nuffnang

Khamis, 5 Januari 2012

Erul af - Google Blog Search

Erul af - Google Blog Search


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Erul af</b> - Google Blog Search

Posted: 25 Dec 2011 12:00 AM PST


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Erul af</b> - Google Blog Search

Posted: 25 Dec 2011 12:00 AM PST


ammar&#39;s stories: <b>Erul</b> and Ammar, credit to ammar.. sebab dah <b>...</b>

Posted: 25 Dec 2011 04:20 PM PST

hai, guys.. aku ekin, member ammar nie..
aku updates blog dia balik pasal erul sbb....
aku dah terdelete lah entry dia pasal erul Af 9 tuuuu.
hahaha. aku edit blog dia nie, but.. cam ne entah boleh terdelete.
humm, act yg citer pasal erul nie.
muka dia ada iras member aku si ammar nie.
untungg lah ammar kannn  :)
tak caye, jom usha picture diorang. * senyum.
tadaaaa. hehe. macam siblings dah aku tengok.
usha rambut diorang.. style kan?
hum act, gigi ammar pun sama cam dia.
dam kembo lahh katakannn :)
mata pun sepet, act.. ammar nie bukannye specky, spect sape entah dua hambik tuu..
hahaha.  masa 1st time tengok erul kat af tu..
hehehe. btw, ammar.. i'm sorry.. yeh.
hahaha. tata, erul a.k.a ammar :)

Full content generated by Get Full RSS.
Full content generated by Get Full RSS.
Full content generated by Get Full RSS.

Teratakarmo: <b>ERUL AF</b> 9, OLE-OLE KONSERT AKHIR AKADEMI <b>...</b>

Posted: 15 Jun 2011 09:00 AM PDT


Sempatlah jugak aku menegur ERUL AKADEMI FANTASIA 9 dan ambik gambar sebagai kenangan..hehe..Apa yang bestnya beliau seorang yang cukup sporting. Aku rasa peminat beliau terutama peminat perempuan pasti cair bila dapat lihat muka si ERUL secara Live. Perghh memang Smart..

Selain daripada ERUL aku juga berkesempatan bertemu dengan blogger dan juga pemberita yang kepala ngam tak lain tak bukan KLUBBKIDD @ JOE LEE pada malam itu. Lama tak jumpa rambut pun dah bertukar..hehe..ala-ala kaler tema AF9 lagi. Memang bro JOE LEE ni cukup sporting dan gila gila sikit..hehe

Tahun depan takde lagi dah Akademi Fantasia. Kalau idak si MAT TIGER dah plan dah nak turut serta. Dia Seminggu 7 kali pergi karaoke training...hehe..Nampaknya terpaksalah dibatalkan niat tuh. Tapi kedengaran beliau akan cuba mendapat bimbingan dari AMIR RAJA LAWAK pulak sebab nak masuk RAJA LAWAK..wakakaka

** Ole-ole adalah pengalaman yang cukup berharga sebab pertama kali membuat liputan dan berjumpa sahabat baru dari MOJOREEL..


Full content generated by Get Full RSS.

Tiada ulasan:

Catat Komen