Nuffnang

Rabu, 2 Mei 2012

suki oiam - Google Blog Search

suki oiam - Google Blog Search


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>suki oiam</b> - Google Blog Search

Posted: 18 Apr 2012 01:37 PM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>suki oiam</b> - Google Blog Search

Posted: 03 Apr 2012 01:03 PM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>suki oiam</b> - Google Blog Search

Posted: 31 Mar 2012 01:07 PM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>suki oiam</b> - Google Blog Search

Posted: 27 Mar 2012 01:08 PM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>suki oiam</b> - Google Blog Search

Posted: 04 Mar 2012 08:18 PM PST

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>suki oiam</b> - Google Blog Search

Posted: 07 Dec 2010 09:26 AM PST


<b>Suki</b> (<b>OIAM</b>) Berlakon Drama Taiwan &#39; The Gift&#39; | mysifu.net

Posted: 07 Dec 2010 06:48 PM PST

KUALA LUMPUR: Juara One In A Million (OIAM) musim pertama, Low Sook Wee (Suki), 21, bakal muncul menerusi drama Taiwan berjudul The Gift.

Drama yang turut menampilkan pelakon tempatan iaitu Nicholas Teo dan pelakon wanita Taiwan, Cynthia Wang itu dijadual akan disiarkan di saluran Astro pada 21 Disember ini.

Buat pertama kalinya, dia menceburi bidang lakonan di luar dari Malaysia. Suki atau menjalani penggambaran di Taiwan selama empat bulan lalu.

"Drama ini mengisahkan tentang empat orang adik-beradik perempuan. Saya melakonkan watak seorang adik perempuan bernama Ruo Yu.

"Saya hanya mencuba untuk berlakon dalam drama ini setelah mendapat tawaran daripada syarikat produksi di sana," kata Suki.

Tambahnya: "Kini, saya dapat mengembangkan prospek kerjaya saya yang tidak terikat sebagai penyanyi dan komposer sahaja tetapi saya juga sudah bergelar pelakon."

Menyentuh tentang nyanyian, penyanyi lagu Ku Teruskan dan Never Say ini sedang merancang menghasilkan album terbaru.

Buat permulaannya, dia mahu memfokuskan kepada single berbahasa Melayu.

Selain itu, gadis kelahiran Seremban, Negeri Sembilan ini akan menjayakan sebuah persembahan muzikal Cina di Genting Highland dalam masa terdekat ini.

Pelajar Brooklyn College ini sedang mengikuti pengajian dalam bidang muzik secara berperingkat. Bagi memudahkan pembelajaran, Suki lebih mudah belajar secara dalam talian.

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>suki oiam</b> - Google Blog Search

Posted: 25 Mar 2012 12:00 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]TERLALU MENCINTAIMU - <b>SUKI OIAM</b> - ku CoRetkAn Kata yAng <b>...</b>. Posted: 25 Mar 2012 09:45 AM PDT. Sakit, perih, menusuk hatiku. Saat kamu ucap kata itu. Ku hanya bisa meneteskan air mata ...

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>suki oiam</b> - Google Blog Search

Posted: 26 Mar 2012 01:19 PM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>suki oiam</b> - Google Blog Search

Posted: 24 Mar 2012 01:44 PM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>suki oiam</b> - Google Blog Search

Posted: 23 Mar 2012 01:06 PM PDT


//Little Sweet Candy

Posted: 21 Mar 2012 06:03 PM PDT

Malam di laman santai !!!

#anyway, kiteorg gi Laman Santai last week awww... tp x de mood nk update blog :) Now baru aku nk citer kaannn ... huhu (n_n)

Seperti biasa, setiap hari sabtu kiteorg akn pergi Laman Santai .. Alaaa saje2 nk lepak annn ..

Tapi malam nie meriah sikit sbb bnyk artis2 baru yg dtg... alaaa yg dtg cume Suki OIAM , Klangit ,

Zahid and Mohammad.. tp ade jgak pelakon yg menyelit dtg .. hihi :) ala pelakon yg dtg just Man Raja 5 Lawak and Anita Baharom :) Okay.. now krg tgk gmbr jee la ae ?? mls plak nk bercerite !! hehe


Me and Suki OIAM :)


Me and Anita Baharom !!!

#adik tuh pun nk snap gmbr sama2 jugak .. hihi (n_n)

Adik and Man Raja Lawak 5 :)

#before snap gmbr.. adik aku akn bace doa ..

kbaaiiiii :) jumpe next time ye artis2 Malaysia ... hihi !!!



BLOG-BLOG HIBURAN: <b>suki oiam</b> - Google Blog Search

Posted: 25 Mar 2012 01:06 PM PDT


TERLALU MENCINTAIMU - <b>SUKI OIAM</b> - ku CoRetkAn Kata yAng <b>...</b>

Posted: 25 Mar 2012 09:45 AM PDT

Sakit, perih, menusuk hatiku

Saat kamu ucap kata itu

Ku hanya bisa meneteskan air mata

Jatuh rasanya langit ini

Apa salahku??

Sampai kau tegar tinggalkan ku

Padahal aku telah berikan segalanya

Belum cukupkah dirimu

Rasakan cinta tulus ku

Selama ini hidupku hanya untuk kamu

Benarkah salahku

Ku terlalu mencintaimu

Hingga kau buat aku terlarut kedalam

Mungkin ku tak bisa hidup

Tanpa kamu di sisiku

Ku yakin bisa melewati

Tapi berat sayang

soalan yg sering bermain di fikiran aq ..... serieszly.. sama mcm yg aq rasa.... hmmm...

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>suki oiam</b> - Google Blog Search

Posted: 02 Apr 2012 02:06 PM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>suki oiam</b> - Google Blog Search

Posted: 04 Mar 2012 08:18 PM PST

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>suki oiam</b> - Google Blog Search

Posted: 07 Apr 2012 01:02 PM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>suki oiam</b> - Google Blog Search

Posted: 04 Mar 2012 12:00 AM PST

Tiada ulasan:

Catat Komen