Nuffnang

Rabu, 18 Julai 2012

Rita Rudaini - Google Blog Search

Rita Rudaini - Google Blog Search


adik-beradik-hairan-<b>rita</b>-<b>rudaini</b>-kelihatan-lebih-ceria - Giler Kentang

Posted: 15 Jul 2012 07:00 AM PDT

Itulah yang paling pelik jika dibandingkan dengan yang lain. Selepas beberapa isu melibatkan rumah tangga Rita Rudaini & Aidil Zafuan yang hangat diperkatakan sebelum ini, kini Rita Rudaini mengaku dia lebih gembira sekarang selepas 4 tahun berkahwin.
Rita Rudaini dalam temubualnya bersama Murai turut mengakui bahawa dia sudah tidak mempunyai apa-apa perasaan terhadap Aidil lagi.
"Terus-terang, sampai setakat ini, saya tidak tahu apa yang Aidil mahu. Hati pun dah kebas dan tidak ada rasa apa-apa pun. Sewaktu menunaikan umrah, saya ada berdoa untuk Aidil. Doa saya adalah kalau dialah orang yang baik untuk kami sekeluarga, minta dekatkanlah kami kembali." – Rita Rudaini.

Tabah dengan apa yang berlaku, Rita Rudaini memberitahu bahawa adik-beradiknya hairan apabila melihat dirinya yang kini semakin ceria dari sebelumnya.
"Jujurnya, selama 4 tahun berkahwin, saya tidak pernah rasa gembira macam ini. Sampaikan adik-beradik bertanya kepada saya, engkau ni tiada masalah ke?."
Baguslah kalau begitu, bulan Ramadhan pun semakin hampir. Moga Rita dan Aidil dapat mencapai kata sepakat yang lebih baik.
OhBulan

Artikel kat bawah ni pun memang gilerkentang!

Tiada ulasan:

Catat Komen