Nuffnang

Rabu, 12 Disember 2012

Hans Isaac - Google Blog Search

Hans Isaac - Google Blog Search


Kenyataan <b>Hans Isaac</b> Undang Situasi Tidak Terkawal – Neelofa |

Posted: 17 Oct 2012 12:03 AM PDT


Wow. Sungguh Abang Nara tak sangka kenyataan berkawan secara serius oleh Hans Isaac memberikan impak yang begitu hebat sekali kepada Neelofa. Sampai mengundang situasi yang tidak terkawal ke atas diri Neelofa. Kesian pulak Abang Nara kat Neelofa.

lofa

Kata Neelofa kepada Utusan Malaysia hari ini:-

Kenyataan Hans yang mengatakan kami sedang berkawan serius telah mengundang situasi tidak terkawal ke atas diri saya. Sebab itu, maaflah, saya tidak boleh komen apa-apa lagi, tolonglah faham. Saya tidak boleh kata ya atau tidak. Itu saja, saya tak mahu mengusutkan lagi keadaan. Saya rasa soal hubungan kami, lebih baik tanya dia saja. Biar dia jawab, sebab dia di pihak lelaki.

Abang Nara cuba mengagak apakah situasi tidak terkawal yang dikatakan oleh Neelofa ini. Namun minda genius Abang Nara tidak dapat memberikan apa-apa andaian. Apa pun Abang Nara suka dengan istilah "berkawan serius". Semoga istilah ini akan dapat digunakan oleh artis lain untuk menggantikan istilah "teman tapi mesra".

P.S: Basikal diperbuat daripada kadbod. Genius!!!

Baca Yang Ini Pulak:-


Neelofa: Ada Pihak Putar Belit Kenyataan <b>Hans Isaac</b>, Hanya <b>...</b>

Posted: 17 Oct 2012 04:32 PM PDT

Neelofa: Ada Pihak Putar Belit Kenyataan Hans Isaac, Hanya BerkawanApa yang terjadi minggu ini berkaitan hubungan 'serius' Neelofa & Hans Isaac memperlihatkan seolah olah pasangan ini sendiri tidak pasti akan status diri masing masing.

Namun, Neelofa yang di'temui ketika sidang media Anugerah Skrin 2012 menegaskan sekali lagi yang dirinya dan Hans Isaac kini hanya selesa sebagai kawan rapat.

Memikul tugas sebagai pengacara bersama ketika malam Anugerah Skrin 2012 nanti, Neelofa berkata beliau ada bersama Hans Isaac ketika memberikan kenyataan kepada media.

"Jadi, saya tahu apa sebenarnya yang Hans (Isaac) beritahu & terkejut apabila tajuk utama laporan yang keluar lain daripada apa yang di'luahkan," jelas Neelofa, semalam.

Neelofa turut menafikan yang beliau menyorok status hubungan 'serius' dengan Hans Isaac kerana keluarga dan agama tetapi lebih kepada menjaga nama sendiri sebagai public figure.

"Saya selesa dengan dia. Hans antara kawan lelaki yang akan saya hubungi jika ingin keluar menghabiskan masa — sama seperti orang lain juga," tambah Neelofa kepada media.

Tiada ulasan:

Catat Komen