Nuffnang

Khamis, 17 Januari 2013

aizat amdan - Google Blog Search

aizat amdan - Google Blog Search


I&#39;M YOURSS...: Hoh! Cousin <b>Aizat Amdan</b> Read My Blog???

Posted: 16 Jan 2013 08:31 PM PST









Mr. S: Eeeehhhhhhhhhh... nie Neena kan??? * OMG!!! apahal cousin Aizat nie tegur aku nie? camne dia boleh kenal aku nie??? btw, aku tahu Mr. S nie adelah cousin Aizat bile Zaa ade bercerita dan kenal kan family members Aizat kat aku waktu kiteorg tengah makan.. tapi kenalkan tu just tunjuk dari kejauhan je lah.. bile nampak ade family members Aizat yg lalu lalang kat area meja makan kiteorg.. then Zaa akan bercerita lah yg nie sapa yg tu sapa...*
Me:  haaaa'aaaaahhhh! *sambil senyum simpul malu sbb cousin retis tegur I youuu!*
Mr. S:  you blogger I'm Yourss kan?  I baca and follow your blog jugak tau!
Me:  Haaaahhhhhhh?? ye keerrrr???? alahaii maluu nya sayaaaa!!! *sambil senyumm sambil tutup mulut*
Mr. S:  Nice to meet you here...
Me:  yeahh.. me too! eerrr.. camne you boleh baca my blog ek? *tetiba nak sgt tahu sbb sumpah cam jakuunnnn gak lah bile ade family retis yg baca blog aku! tu belum lagi retis yg baca.. kalau retis yg baca kot mau aku fengssann! muahahahaha..*
Me: ooooooohhhhhhh... laaaa ye ke?  *masih berasa kemaluannn yg amattt dasyattt*  btw, camne you boleh kenal Ieja ye? *still nak interview cousin retis*
Mr. S:  I dulu satu office ngan Ieja.. now tak lagi dah.. so dia adelah cerita kat I about your blog.. so tu yg boleh tahu tuuu! hehehe..
Me:  laaaaaaaaaaaa.. ye kerrrrrrr??? what a small world kannn... but serious terkujatt sgt nie.. rasa segannn yaaa amat lah plakk! hehehe..
Begitu lah cerita nya... maka sessi berborak santai pun berlaku lah dgn rancaknya! 


So, the moral of the story yg aku nak sampai kan kat sini adelah... kalau tak minat mana² artis.. jgn dok main kutuk² kat blog.. sbb silap haribulan bayangkan lah kot tetiba terjadinya pertemuan yg tak diduga camgini kan? tak ke sadisss bile ade any one of the family members retis tu dok follow blog ko.. sekali dia baca ko dok pulun kutuk darah daging dia.. pastu terjumpa lak secara tak sengaja camgini.. memang kantoiii lah koo jawabnya! hahaha... anyway I memang suke pada bakat Aizat and I'll always support you in the industry... keep up the good work ya! ;)

Tiada ulasan:

Catat Komen