Nuffnang

Ahad, 6 Januari 2013

kumpulan Spider - Google Blog Search

kumpulan Spider - Google Blog Search


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>kumpulan Spider</b> - Google Blog Search

Posted: 15 Sep 2012 01:31 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>kumpulan Spider</b> - Google Blog Search

Posted: 14 Sep 2012 01:29 AM PDT


Momen terindah <b>Spider</b> di Sarawak » Berita Semasa

Posted: 01 Sep 2012 01:48 AM PDT

Momen terindah Spider di Sarawak

BAYANGKAN, selepas lebih 15 tahun bersama, julung kalinya empat anak seni berbakat besar juga anggota kumpulan Spider berpeluang berkumpul dan bercuti bersama. Tanpa mengheret sebarang instrumen muzik, komitmen dan tanggungjawab melakukan persembahan, semua mereka hanya pergi dengan fikirkan kosong, ingin cuti dan berehat.

more » Harian Metro: Rap

Keyword:

Tags : , , ,

Muzik Video: <b>Kumpulan Spider</b> Lancarkan MV Rasmi "Tapi - OhBulan

Posted: 09 May 2012 11:19 AM PDT

Siapa lagi yang masih belum mendengar lagu berjudul "Tapi Bagaimana" oleh kumpulan Spider ini? Kalau belum, anda ketinggalan zaman. Ini serius.

Lagu yang sedang popular dan masih menguasai carta-carta muzik di radio-radio tempatan ini akhirnya telah tampil dengan sebuah muzik video rasmi arahan Khairul Hazwan. Menampilkan Tam Spider sebagai watak utama, penyanyi yang sudah lama berada didalam industri hiburan ini telah digandingkan bersama seorang gadis bernama Azura. Ya, gadis ini comel. Kami serius.

Tidak mahu bercakap panjang, anda saksikan sendiri muzik video berjudul "Tapi Bagaimana" oleh Spider selepas ini ya!

Video Klip Tapi Bagaimana Oleh <b>Kumpulan Spider</b> - Opss Media

Posted: 09 May 2012 05:00 PM PDT

Video Klip Tapi Bagaimana Oleh Kumpulan Spider

Rotikaya Entertainment yang merupakan sebuah portal hiburan sensasi kini menambah lagi cabang mereka dalam industri hiburan. Kini mereka bekerjasama dengan Universal Music Malaysia telahpun menghasilkan Muzik Video pertama mereka dan artis yang terpilih ialah kumpulan Spider dalam lagu Tapi Bagaimana.

Video klip yang di arahkan Khairul Hazwan dan menampilkan Tam Spider sendiri sebagai pelakon utama di samping seorang gadis bernama Azura, kini menjadi perhatian umum setelah di muat naik ke laman YouTube. Namun khabarnya video klip ini sedikit sebanyak ada meniru filem pendek berjudul Signs. Waau bagaimanapun tahniah kami ucapkan, bukan senang untuk menghasilkan sebuah video klip. Berikut video klip kami maksudkan.

Terjah lagi, artikel yang menarik : Hiburan, Kumpulan Spider, Tam Spider, Video

Tiada ulasan:

Catat Komen