Nuffnang

Selasa, 15 Januari 2013

rosyam nor - Google Blog Search

rosyam nor - Google Blog Search


OH <b>ROSYAM NOR</b> RUPENYER.... | KISAH AKU

Posted: 13 Jan 2013 10:12 AM PST

Assalamualaikum...tibe2 nak rajinkan diri ckit,padahal gambar ni sebelum kami 2 beranak demam aritu...masa ni qis dah mula meragam pon sebenarnya...kat sana dia dijaga oleh couple ber2 ni...yg pompuan kawan yat,yang si lelaki kawan asben yat....diorg ni kenal kat fb...cinta muka buku gitu...hehe.. kami g beratur nak main game outdoor..tp sayangnya hujan..terpaksala berlari2 kitorang ni semua...yat ngan asben sempat naik game yg nak tercabut nyawa tu...sumpah dah xmo naik menda tu lagi...muahahhaa...
ok la korang...jomla layan gambo kat bawah ni...ni je yg sempat yat tangkap...tp ape yang penting terjumpa pulak hero melayu masa kini iaitu uncle rosyam nor...memang sporting abisla dia...hehe..tq uncle....
Lihatla pemandangan dari dalam kabel car ni...gayat gila kami....hehe
sempat la bergambo dalam kabel car ni...tu kawan yat...cantikkan..tu yang si kawan asben berkenan abis dia..hehe
sila abaikan muka seposen yat tu...ngantok ke ape yat pon xingat..hehe
sebelum berjalan2,kenela amik gambo dulu...kata si pompuan bertudung tu...hehe
permintaan budak nak demam,menda tu la...tp umi dia plak kene abiskan...ish3...


                        berposing dulu masing2....masa ni ingat nak naik spiderman,tp hujan plak..hehe

 menda ni la asben n yat naik..perh...mcm nak tercabut nyawa kami...xmo naik dah lepas ni....mau terkencing la kitorang..hehe

 sebelum hujan,kami beraturla kat cini...pastu time ni asben cakap...''eh,umi tu kan rosyam nor''...pastu yat pon terusla g kat uncle rosyam tu...terjadila gambo kat bawah ni..hihi...asben n wife...gemoknya laki aku ni..hehe

                             hai uncle yg sporting....qis la jadi mangsa sesi bergambo supaya asben xmarah..hehe
    belakang budak dua orang ni la spiderman yang yat cakap tu,tp lom sempat naik baru je beratur  dah hujan..huhu               sebelum balik amik la gambo sekeping dua...pastu qis terus membuta..ape2 pon kami enjoy walau  dapat main 1 game je... =)



Tiada ulasan:

Catat Komen