Nuffnang

Isnin, 4 Mac 2013

Along Cham - Google Blog Search

Along Cham - Google Blog Search


<b>ALONG CHAM</b>, DUTA PERTAMA MODENAS | MummyNemo

Posted: 03 Mar 2013 05:20 PM PST

Mencari Kerja Sambilan (Part Time) Di Rumah? Klik Sini!
Sebagai Rakyat 1 Malaysia, Jum Bersatu Hati..Tak Yah Gaduh2

Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia tiada siapa yang tahu. Ungkapan ini sesuai ditujukan buat pelawak serta pelakon, Along Cham di mana beliau kini dilantik menjadi duta pertama bagi Modenas. Pengumuman ini dibuat malam tadi ketika majlis kesyukuran filem Adnan Sempit 2 yang berjaya mendapat kutipan sebanyak RM6.8juta.

"Sejujurnya, saya terperanjat apabila ditawarkan oleh pihak Modenas pada awal tahun ini. Saya klasifikasikan perkara ini sebagai rezeki anak, rezeki dari Allah dan juga rezeki Adnan Sempit. Fenomena Adnan Sempit ini kuat, watak saya, Bobby juga selalu menggunakan motor Modenas, jadi mungkin sebab itu mereka memilih saya sebagai duta mereka," ujar Along ketika ditemui di Kelantan Delights, malam tadi.

Di sini Di Himpunkan Kisah Pelik dan Lucu, Anda Pasti terhibur...

"Ini duta yang pertama saya dan saya memang terperanjat sangat. Bukan senang untuk saya menjadi duta produk. Masa tengok tawaran, alhmadulillah, saya tak fikir panjang kerana ia berbaloi untuk saya terima. InsyaAllah, kontrak saya bersama Modenas selama setahun."

Menurut Along atau nama sebenarnya Muhammad Nizamudin Ahmad, dia baru saja selesai menjalani penggambaran filem 'Wawa Semput'. Pada 17 April ini, Along akan menjalani pula penggambaran filem Adnan Sempit 3. Hari ini, filem lakonannya bersama Angah Raja Lawak, 'Jidin Sengal' akan mula ditayangkan di pawagam.

Incoming search terms:

Tiada ulasan:

Catat Komen