Nuffnang

Sabtu, 15 Jun 2013

siti nordiana - Google Blog Search

siti nordiana - Google Blog Search


<b>Siti Nordiana</b> jumpa pengganti mirip suara Achik SPIN

Posted: 29 May 2013 09:56 AM PDT

Hai..
hai...

Dah lama x menjenguk di blog sendiri..
macam2 nak diceritakan tapi masa tidak mengizinkan..

OK....
cerita terkini yang mungkin tak berapa orang tau or maybe orang tau jugak ialah tentang Siti Nordiana telah menjumpai pengganti..
Bukan pengganti hidup ye kawan-kawan...juz pengganti duetnye...


Ok....korang ingat lagi x dulu linda pernah keluarkan satu entry tentang member linda yang menyanyi suara iras2 achik spin...kalau tak ingat, tengok balik betol-ke-suaranya-mirip-arwah-achik-spin?
sekarang...
nampak tak perkembangan die...betol kan ape linda gtau dulu..
memang dia akan melonjak naik secara tidak langsung...

Macam tak percaya pulak...
Ingatkan die nyanyi2 cmtu je..sekarang dh masuk paper tu....rezeki tuhan...

Kalau nak tau lebih lanjut, boleh la try usha2 kat Media Hiburan and Paper Sinar Harian bertarikh 29 mei 2013...

Semoga alan terus berjaya di dalam kerjayanya sebagai guru, berjaya dalam nyanyiannya walaupon hobi dan hidupnya...

Tiada ulasan:

Catat Komen