Nuffnang

Jumaat, 5 Julai 2013

awi rafael - Google Blog Search

awi rafael - Google Blog Search


<b>Awi Rafael</b> Nafi Pernah Bercinta Dengan Shila Amzah |

Posted: 01 Jul 2013 04:33 AM PDT


Sebelum ini hangat diperkatakan bahawa Awi Rafael pernah bercinta dengan Shila Amzah. Khabar angin ini bertiup kencang selepas Awi putus cinta dengan Hanez Suraya. Hari ini menerusi Utusan Malaysia, Awi menafikan khabar angin tersebut.

awi rafael

Menurut Awi Rafael, hubungannya dengan Shila ketika itu hanyalah sebagai kawan. Tidak lebih dari itu. Kata Awi:-

Saya ikhlas berkawan dengan Shila dan tidak pernah terfikir bercinta pun waktu itu. Hubungan kami seperti rakan-rakan artis lain. Sebagai rakan artis saya gembira dengan pencapaiannya dalam bidang seni. Buat masa sekarang fokus utama saya adalah karier, tentang masa depan itu biar Allah yang tentukan. Lagipun saya baru sahaja putus cinta, jadi mana mungkin saya mencari cinta baru buat masa ini

awi rafael
Nampaknya khabar angin tersebut hanyalah khabar angin. Namun mana tahu di masa hadapan memang akan ada jodoh antara Awi dan Shila. Buat masa ini, biarlah mereka berdua memberi fokus kepada kerjaya masing-masing terlebih dahulu. Semoga karier Awi dan Shila terus berkembang di masa hadapan.

Baca Yang Ini Pulak:-


Hanez Suraya Dan <b>Awi Rafael</b> Berpisah Bukan Kerana Kewujudan <b>...</b>

Posted: 01 Jul 2013 09:53 PM PDT


Selalunya percintaan yang gagal di tengah jalan adalah kerana kewujudan orang ketiga. Rumahtangga banyak runtuh pun kerana si suami melayan wanita lain dan si wanita mengorat suami orang. Namun dalam perhubungan Hanez dan Awi, tiada unsur orang ketiga yang menyebabkan hubungan mereka putus.

hanez suraya

Secara logik, kalau ada orang ketiga yang nak mengorat Hanez memang boleh diterima akal. Orangnya memang cantik. Walaupun sudah berpisah, Hanez masih gagal melupakan Awi. Kata Hanez kepada Mstar Online:-

Susah untuk melupakan dia kerana saya benar-benar sayangkan dia, namun saya perlu terima keputusan ini.Sebelum buat keputusan untuk putus hubungan, kami sudah berpisah lama dan dalam tempoh sebulan itu kami cuba untuk perbaiki hubungan tersebut tetapi gagal.

Kalau ada pihak ketiga pasti ada berlaku perbalahan tapi ini tidak. Perpisahan kami disebabkan hubungan kami 'panas' dan sering kami juga bertengkar. Apa sahaja perkara, kami sudah tidak sehaluan dan akhirnya kami ambil keputusan untuk berpisah.

hanez suraya

Mungkin ada jejaka di luar sana yang sudah memasang niat untuk mengorat Hanez. Lupakanlah hasrat anda itu. Hanez buat masa ini ingin memberi fokus kepada kerjayanya. Kata Hanez:-

Saya tidak mahu lukakan hati sesiapa kerana jika saya berkawan dengan lelaki, ia pasti hanya untuk melepaskan rasa sedih ini. Biarlah buat masa ini saya sendiri dan fokus kepada kerjaya saya sepenuhnya

Jadi diharap kepada yang nak mengorat, silalah bersabar. Bagi peluang untuk Hanez kembangkan bakat dan kerjaya lakonannya terlebih dahulu. Bagilah dalam setahun dua. Lepas itu kalau anda nak mengorat Hanez, dipersilakan. Hehehe.

P.S: Proposal yang sangat romantik

Baca Yang Ini Pulak:-


Tiada ulasan:

Catat Komen