Nuffnang

Rabu, 10 Julai 2013

Rita Rudaini - Google Blog Search

Rita Rudaini - Google Blog Search


<b>Rita Rudaini</b> Masih Terima Aidil Zafuan Sebagai Suami | ROTIKAYA

Posted: 07 Jul 2013 04:45 PM PDT

Sedar atau tidak, masalah rumahtangga antara Rita Rudaini & Aidil Zafuan ini sebenarnya sudah berlarutan hampir tiga tahun dan sekarang ini tiada sebarang tanda ianya akan usai dengan lebih cepat.

Menerusi laporan Berita Harian, Rita Rudaini berkata walaupun hatinya terhadap pemain bola sepak pasukan JDT itu kini sudah kosong beliau reda andai ditakdirkan jodoh mereka masih kuat.

"Saya sudah malas untuk fikir mengenani masalah rumahtangga kami. Lebih baik saya fikir bagaimana hendak mencari duit untuk anak, besarkan mereka & memikirkan pendidikan mereka"

"Saya bahagia walaupun solo. Bagaimanapun jika ditakdirkan jodoh saya dengan Aidil masih kuat, saya reda. Saya melihat kematian peguam Aidil pada Mei lalu seperti petanda mahu melengahkan proses penceraian kami. Siapa tahu, mungkin Allah mahu kami berbaik kembali"

"Jika itu terjadi, saya terima dengan hati terbuka. Walaupun perasaan sayang terhadap Aidil sudah tiada, sakan akan kembali cuba untuk pupuk kembali rasa sayang kepadanya," tambah Rita Rudaini lagi.

<b>Rita Rudaini</b> Redha Jika Jodoh Masih Kuat Bersama Aidil | Oh! Artis

Posted: 08 Jul 2013 07:50 PM PDT

ohartis-rita_rudaini_aidil_zafuan_anak-anak

Seperti yang kita tahu, status rumahtangga pasangan Rita Rudaini dan Aidil Zafuan masih lagi belum menemui kata putus kerana masih lagi dalam perbicaraan di mahkamah. Biarpun, mempunyai masalah dalam rumahtangga, Rita kini dilihat semakin giat dengan perniagaan product kecantikan RS Collagen dan tetap menjalankan tanggungjawab sebagai ibu dan selebriti.

"Allhamdulillah saya bahagia walaupun belum solo lagi", selorohnya.

"Kes mahkamah masih tak selesai lagi. Tapi saya tak fikir sangat hal itu sebab lebih baik saya fokus pada anak. Kalau ikutkan hati memang rasa marah sebab dah berlarutan lama. Tapi bila saya fikir kembali, jodoh itu bukan di tangan sesiapa hanya di tangan Allah. Kalau jodoh saya dengan dia (Aidil Zafuan) kuat, saya redha." jelas Rita.

Tambah Rita lagi sejak berlaku konflik antara mereka suami isteri, Rita tidak pernah menghalang Aidil dari berjumpa anak-anak. Namun demikian Rita sedikit kesal dengan sikap Aidil yang selalu berjanji kepada Rayyan dan Arjuna mahu meluangkan masa mereka tetapi Aidil memungkiri janji di saat-saat akhir.

Kes penceraian Rita dan Aidil akan naik semula ke mahkamah pada 17 Julai ini.

OHARTIS: SUKA RITA, TETAP KUAT MENGHADAPI HIDUP WALAU PELBAGAI DUGAAN YANG DATANG.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan