Nuffnang

Ahad, 4 Ogos 2013

Juliana Evans - Google Blog Search

Juliana Evans - Google Blog Search


<b>Juliana Evans</b> Hot dan Cantik di USA | cerita apakah??

Posted: 13 Jul 2013 12:00 AM PDT


Juliana Evans Hot dan Cantik di USA:-Pelakon tanah air yang berwajah Pan-Asia, Juliana Evans ketika ini sedang melanjutkan pelajaran di Amerika Syarikat (USA). Mari kita tengok gambar Juliana Evans ketika di USA.

source:http://miraakim.blogspot.com/2013/02/gambar-hot-juliana-evans-di-amerika.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+MiraAkim+%28mira+akim%29
ANDA MUNGKIN MEMINATI

(Gambar) <b>Juliana Evans</b> bersama kekasih baru di US? Siap &#39;main <b>...</b>

Posted: 13 Jul 2013 04:11 PM PDT


(Gambar) Juliana Evans bersama kekasih baru di US? Siap 'main lidah' tuh!Taufan Sandy yang melanda USA telah pun berakhir dan calon presiden mereka pun sudah kembali rancak dengan kempen masing masing. Boleh kita kembali gossip? Heh.

Terima kasih kepada penggiat forum Cari yang peka dengan perkembangan Juliana Evans, aktress muda ini khabarnya kini sudah bertemu kekasih baru ketika belajar disana.

Juliana Evans ketika ini sedang melanjutkan pelajaran dalam bidang komunikasi massa di Universiti Michigan dan mungkin jejaka bersama beliau ini juga belajar disana.

Beberapa gambar Juliana Evans dengan jejaka bernama Nate Miller selepas ini untuk tatapan anda. Mungkin mereka hanya kawan, di'sana 'kan budaya terbuka. Eh.

ANDA MUNGKIN MEMINATI

Tiada ulasan:

Catat Komen