Nuffnang

Selasa, 24 Disember 2013

Erul af - Google Blog Search

Erul af - Google Blog Search


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Erul af</b> - Google Blog Search

Posted: 08 Dec 2013 09:45 PM PST


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Erul af</b> - Google Blog Search

Posted: 01 Dec 2013 09:43 PM PST


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Erul af</b> - Google Blog Search

Posted: 14 Nov 2013 09:30 PM PST


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Erul af</b> - Google Blog Search

Posted: 09 Nov 2013 09:22 PM PST


GADiS iNi: <b>Erul AF</b>-9

Posted: 06 Jun 2011 02:24 AM PDT

elok punya termenong, teringat la dekat E R U L  A F -9,  ee kesian nya dye,kalo aku jadi dye mst aku over excited cm dye.. yea dalam kepala otak mesti nak sangat masuk final, tak patut paknil wt dye mcm 2, patut nya dowg direct annouce sape yang terkeluar.. kate da bertaun jadi pengacara, cm 2 ke wt kat orang..dala E R U L siap sujud gembira.. last2 dye terkeluar... kalo aku jadi tempat dye mesti malu, dala family dok ats pentas sekali.. tak sangka betol a AF-9 nie .. asal tah dari STAT  AF- 9 aku tak berminat nak tengok..walaupun aku nie bukan la 
P E M I N A T  -  E  R U L,  tapi aku paham doe perasaan dye time tuh...nampak gila muka dye sedih... aku tengok pun S E N T A P sekejap... pe a astro nie saje nak malu kan orang nie ke di namakan KEJUTAN AF-9... paknil pun satu, tawu la tuh keje awok..tapi tak kan tak bole pikir...adoyaiiii....laen kali bagi la tahu awal² de 2 kad merah n biru... yang biru dapat masuk final yang merah tersingkir ni tidak MEN serbu je... maybe bukan rezeki ERUL...ANNYEONGHASEYO! :))
 
FrOm

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Erul af</b> - Google Blog Search

Posted: 20 Oct 2013 09:39 PM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Erul af</b> - Google Blog Search

Posted: 05 Aug 2013 09:12 PM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Erul af</b> - Google Blog Search

Posted: 13 Jul 2013 09:22 PM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Erul af</b> - Google Blog Search

Posted: 28 Jun 2013 09:13 PM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Erul af</b> - Google Blog Search

Posted: 07 Jun 2013 09:31 PM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Erul af</b> - Google Blog Search

Posted: 04 Jun 2013 09:36 PM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Erul af</b> - Google Blog Search

Posted: 17 May 2013 09:58 PM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Erul af</b> - Google Blog Search

Posted: 06 May 2013 09:27 PM PDT


[artismsia]_(tahniah)<b>erul Af</b> Naib Juara K-pop Star Hunt Musim Kedua

Posted: 10 Feb 2013 10:32 AM PST

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)


Forex Update Santai, Gosip Artis, Gambar MenarikBerita Terkini Update DailyIslam Agamaku#politik

JSF : Join and Share the FUN !: <b>Erul</b>, bekas pelajar <b>AF</b> - naib johan <b>...</b>

Posted: 26 Feb 2013 06:00 PM PST

Erul. Dlu AF8 rasanya. (*xtgk AF selepas AF2)
di Malaysia, Erul xdipandang serius pun.
Mgkn sbb rupa?
mgkn sbb gaya kpop nye?
well,amek hang..kt Korea org siap kata dia - a great singer!
Kpop idol pun kagum ngn suara die n dgr cte die dpt NAIB JOHAN in Kpop Star Hunt season2!! (btol ke? Xtau sbb tgk yg kt astro je. Mgkn siaran ulangan?)


It shows that xbermakna bile kte sucks at doing this one thing,its the end of d world.
Mgkn we r great at something else yg orang lain xde.

Or if grup A xsuka nak kwn ngn kte, xperlu rasa down.
Coz mgkn grup B yg jauuuh lg brilliant akan suka bkawan ngn kte.

Mane tau, Erul ni akan meletop kt Korea n make giant money kt sana?!?!
Kte kt Msia ni yg kutuk sakan mamat ni dlu..amacam??
(termasuk la aku pun dulu. Hehe. )Ampuunn.
Dia wakil Msia yg bole dibanggakan dlm bidang kpop ;)

*just my two-thousand-cents

(TAHNIAH)<b>Erul AF</b> Naib Juara K-Pop Star Hunt Musim Kedua

Posted: 10 Feb 2013 08:08 PM PST

Masihkah anda ingat dengan Erul? Erul merupakan salah seorang produk daripada rancangan realiti Akademi Fantasia. Lama mendiamkan diri tanpa khabar berita, rupa-rupanya Erul menyertai pertandingan Kpop Star Hunt musim kedua.

Kpop Star Hunt 2 mengumpulkan peserta-peserta daripada seluruh Asia untuk bertarung sesama sendiri. Selain Malaysia, peserta-peserta hebat dari Filipina, Jepun, Singapura dan Thailand turut sama berentap. Mengkagumkan apabila Erul berjaya memasuki peringkat akhir sebagai Top 3.

Kalau dulu Erul sebut "Anyeonghaseyo" pun tak betul, namun daripada video yang Abang Nara tonton, sebutan bahasa Korea Erul semakin maju. Yang membanggakan ialah apabila Erul berjaya merebut gelaran naib juara Kpop Star Hunt musim kedua. Tahniah diucapkan kepada Erul atas kejayaan ini.

Kepada Erul, semoga selepas ini bintang anda akan lebih bersinar. Jadikan pengalaman menyertai K-pop Star Hunt 2 sebagai pemangkin kejayaan anda di masa depan. Tahniah sekali lagi diucapkan.


______________________________________________________

Tiada ulasan:

Catat Komen