Nuffnang

Isnin, 13 Januari 2014

Iqram Dinzly - Google Blog Search

Iqram Dinzly - Google Blog Search


Yuyu Rashid: Video <b>Iqram Dinzly</b> melamar Soo Winchi

Posted: 17 Dec 2013 08:12 PM PST

 Pastinya anda terkejut membaca headline di atas kan?

Yelah , yuyu pun terkejut , sebelum ini tak pernah dengar sebarang gosip mengenai mereka , tup tup dengar cerita Iqram Dinzly dah pun melamar si cantik manis Soo Wincci.

Iqram dikatakan melamar Wincci ketika majlis pelancaran album mini terbary penyanyi wanita itu di Jalan Ampang , baru baru ini.


" Tangan saya mengigil ketika disarungkan cincin oleh Iqram. Benda yang paling lemah bagi saya ialah percintaan dan apabila dilamarnya , memang satu kejutan besar buat saya . Terima kasih kepada Iqram kerana lamaran ini memberi memori yang indah buat saya", kata penyandang gelaran Miss World Malaysia 2008 itu yang dipetik menerusi portal Gua.
 Wincci juga mendedahkan dia mula rapat berkawan dengan bekas pengacara Jalan Jalan Cari Makan itu selepas berjumpa dalam satu majlis dan memandangkan Iqram tinggal berdekatan rumahnya menjadikan mereka sering keluar menghabiskan masa bersama sama berdua.

Walaubagaimanapun , Wincci tetap berpegang kepada kenyataannya sebelum ini yang mengatakan dirinya tidak mahu memikirkan sial jodoh sekiranya namanya masih belum terpahat di Hollywood.

Tapi , kalau dah jodoh sampai dulu , takkan nak menolak pulak kan Wincci ?baca untuk selanjutnya....

Tiada ulasan:

Catat Komen