Nuffnang

Ahad, 13 April 2014

Fasha Sandha - Google Blog Search

Fasha Sandha - Google Blog Search


DAZRIN YAKIN PENIPUAN <b>FASHA SANDHA</b> AKAN TERBONGKAR <b>...</b>

Posted: 09 Apr 2014 03:35 AM PDT

Sebagaimana yang kita tahu, ada perselisihan faham antara pelakon popular Fasha Sandha dengan pelakon yang sedang meningkat naik, Dazrin Kamaruddin. Ia seperti berlanjutan apabila turut melibatkan tunang Dazrin, Amyra Rosli.

Puncanya bermula dengan kritikan Fasha diatas masalah disiplin Dazrin. Kemudian, apabila isu itu sedikit reda, Fasha sekali lagi dengan lantangnya mengkritik Amyra pula dengan isu yang lebih kurang sama.

fasha dan dazrin

Sebelum itu, Dazrin sudah mohon maaf kepada Fasha namun ia nampak seperti kembali memanaskan situasi selepas Fasha mengkritik Amyra dan dilihat seperti Fasha suka mencari kesilapan mereka.

Apabila diminta mengulas mengenai isu ini, Dazrin bagaimanapun enggan memberikan komen lanjut berhubung perkara tersebut kerana dia yakin kebenaran akan berpihak kepadanya suatu hari nanti.

"Apa sahaja isu di antara saya dan Fasha sebelum ini telah pun selesai dan tiada isu berbangkit mengenai perkara itu malah saya sudah memohon maaf atas kejadian tersebut. Biarlah apa pun yang hendak dia kata kerana itu haknya dan pada akhirnya orang akan tahu juga kebenarannya."

p/s: Apa maksud Dazrin "pada akhirnya orang akan tahu juga kebenarannya" itu? Adakah benar dia tidak bersalah atau kesilapan kecilnya itu sengaja diperbesarkan Fasha? Ammboi ingatkan isu melibatkan Dazrin, Amyra dan Fasha sudah selesai. Namun dari kenyataan Dazrin diatas, ia nampak seperti bakal berpanjangan…

Tags: , , , , , ,

Category: HIBURAN

Dazrin Kamaruddin Tak Berdisplin – <b>Fasha Sandha</b> | - Beautifulnara

Posted: 03 Feb 2014 06:32 PM PST


Kalau Fasha Sandha, seorang pelakon senior yang terkenal dengan displin tinggi pun sudah membuat pengakuan mengenai sikap tidak berdisplin Dazrin Kamaruddin, apa lagi yang mampu kita katakan? Baru-baru ini kecoh dikatakan bahawa Dazri sering lewat ke lokasi penggambaran drama Miranda sehingga menjejaskan kelancaran dan menyusahkan produksi.

dazrin kamaruddin tidak berdisplin

Menerusi Harian Metro hari ini, Fasha Sandha melahirkan rasa kesalnya terhadap sikap Dazrin Kamaruddin. Kata Fasha:-

Dia seorang pelakon berbakat, makin menyerlah dan menghormati pelakon senior, tapi sayangnya dia tidak berdisplin. Kalau boleh saya memang tak nak besar-besarkan hal ini tapi memandangkan perkara ini sudah jadi kecoh di media, saya harus akui kesahihan cerita yang timbul.

Saya terbaca di Harian Metro dan media lain mengenai kes ini dan saya akui dia bukan lewat lima atau 10 minit seperti dikatakan, tetapi satu hingga dua jam.

dazrin kamaruddin tidak berdisplin

Sedih sungguh Abang Nara membaca pengakuan Fasha Sandha ini. Kadangkala bakat sahaja tidak mencukupi untuk maju di dalam industri hiburan tanah air. Displin memang perkara yang amat penting. Jangan sampai nama kita buruk dan seterusnya tidak menjadi pilihan produksi. Nanti kita yang rugi tak dapat tawaran kerja. Diharap Dazrin berubah kerana bak kata Fasha, dia mempunyai masa depan dan bakat yang bagus.

P.S: Suzuki menguji Grand Vitara baru

Baca Yang Ini Pulak:-

Tiada ulasan:

Catat Ulasan