Nuffnang

Jumaat, 2 Mei 2014

Diana Amir - Google Blog Search

Diana Amir - Google Blog Search


Hubungan halal <b>Diana Amir</b> dan Mohd Habib dikritik peminat

Posted: 01 May 2014 10:29 PM PDT

Hubungan halal Diana Amir dan Mohd Habib dikritik peminat Hubungan halal Diana Amir dan Mohd Habib dikritik peminat - Apa dah jadi dengan pemikiran segelintir peminat ketika ini? Ada yang mempertikaikan hubungan halal Diana Amir dan Mohd Habib hanya kerana mereka sering berkepit apabila datang ke lokasi penggambaran atau menghadiri majlis-majlis tertentu.


Lebih tidak masuk akal, ada peminat turut mempertikaikan tindakan suaminya menemani Diana ketika menjalani penggambaran dokumentari terbitan Al-Hijrah di Indonesia baru-baru ini. Kalau difikirkan secara logik, bukankah suami dan isteri yang berkepit satu perkembangan baik dalam perhubungan mereka?


Diana yang dihubungi media berhubung isu tersebut meluahkan rasa terkilannya dikritik peminat meskipun Mohd Habib adalah suaminya yang sah. Kata aktres berusia 28 tahun itu, lebih baik berkepit dengan suami kerana dapat mengelakkan fitnah.

Artikel dan Grafik dalam Entri Hubungan halal Diana Amir dan Mohd Habib dikritik peminat adalah sumber dan rumusan dari beberapa laman blog dan laporan berita tempatan. Penghargaan kepada sumber informasi yang bermanfaat ini. Semoga sebaran coretan memberi inspirasi dan berfaedah untuk semua.Ulang siar entri Hubungan halal Diana Amir dan Mohd Habib dikritik peminat bertujuan berkongsi bahan bacaan ringan dalam lingkungan rakan blogger dan jaringan sosial tanpa melibatkan sebarang keuntungan. Dengan penghargaan kepada Hootoh Tudia iaitu sumber atau penulis asalnya. Much more respect from Hubungan halal Diana Amir dan Mohd Habib dikritik peminat.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan