Nuffnang

Isnin, 5 Mei 2014

Farawahida - Google Blog Search

Farawahida - Google Blog Search

Farawahida - Google Blog Search


Seluar Dalam <b>Farawahida</b> Dan G-String Jadi Bahan <b>...</b> - MyNewsHub

Posted: 04 May 2014 03:11 AM PDT


(Petikan: http://plbgaimacam.blogspot.com)

Dalam kegembiraan penyanyi Farawahida Razali bergelar isteri kepada jejaka pilihan  hati, Abdul Shukur Mohd Zain, timbul pula kontroversi lain membabitkan dirinya yang tidak sedap didengar.

Kontroversi itu berkaitan dengan sekeping gambar Farawahida yang diambil dari akhar Kosmo telah menjadi bahan bualan mulut gatal penggiat-penggiat laman sosial.

Perkara yang dipertikaikan mereka ialah garis seluar dalam Farawahida yang ketara dilihat di sebalik skirt merah jambu yang dipakainya.

mynewshub.my
Susulan itu, ada peminat menyarankan agar penyanyi lagu Tanpamu itu memakai seluar dalam jenis g-string bagi mengelakkan kejadian sama berulang kembali.

Macam-macam pula dengan karenah dan kelakuan peminat di laman sosial.

Tak senang dibuat mereka hidup sebagai seseorang selebriti itu. Kesian pula dengan Farawahida yang baru berkahwin.

Anda mungkin juga meminati:

Seluar Dalam Farawahida Dan G-String Jadi Bahan Bualan Peminat Di Laman Sosialhttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/fara-1.jpghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/fara-1-150x150.jpgMyNewsHub Utama

(Petikan: http://plbgaimacam.blogspot.com) Dalam kegembiraan penyanyi Farawahida Razali bergelar isteri kepada jejaka pilihan  hati, Abdul Shukur Mohd Zain, timbul pula kontroversi lain membabitkan dirinya yang tidak sedap didengar. Kontroversi itu berkaitan dengan sekeping gambar Farawahida yang diambil dari akhar Kosmo telah menjadi bahan bualan mulut gatal penggiat-penggiat laman sosial. Perkara yang dipertikaikan mereka...

<a href="http://plbgaimacam.blogspot.com/2013/12/gambar-farahwahida-yang-dikritik-peminat.html">(Petikan: http://plbgaimacam.blogspot.com)</a> Dalam kegembiraan penyanyi Farawahida Razali bergelar isteri kepada jejaka pilihan  hati, Abdul Shukur Mohd Zain, timbul pula kontroversi lain membabitkan dirinya yang tidak sedap didengar. Kontroversi itu berkaitan dengan sekeping gambar Farawahida yang diambil dari akhar Kosmo telah menjadi bahan bualan mulut gatal penggiat-penggiat laman sosial. Perkara yang dipertikaikan mereka ialah garis seluar dalam Farawahida yang ketara dilihat di sebalik skirt merah jambu yang dipakainya. <a href="http://mynewshub.my/wp-content/uploads/fara-2.jpg"><img class="aligncenter size-medium wp-image-266896" src="http://mynewshub.my/wp-content/uploads/fara-2-199x300.jpg" alt="mynewshub.my" width="199" height="300" /></a> Susulan itu, ada peminat menyarankan agar penyanyi lagu Tanpamu itu memakai <a href="https://www.google.com/url?q=http://mynewshub.my/2014/01/13/pramugari-singapura-kongsi-gambar-nakal/&sa=U&ei=FRJmU8jgMtGkkgXq8YCYCA&ved=0CAYQFjAA&client=internal-uds-cse&usg=AFQjCNEvUg9CNDqCsb0Haokhtw8Yx3Smnw" target="_blank">seluar dalam</a> jenis <a href="https://www.google.com/url?q=http://mynewshub.my/2012/01/16/seluar-dalam-g-string-kini-mengalami-zaman-kejatuhan/&sa=U&ei=DRJmU9q-HZGhugTlsoDgCg&ved=0CAYQFjAA&client=internal-uds-cse&usg=AFQjCNHT74mrF8L3PbM3s3HIPVsSzF42ng" target="_blank">g-string</a> bagi mengelakkan kejadian sama berulang kembali. Macam-macam pula dengan karenah dan kelakuan peminat di laman sosial. Tak senang dibuat mereka hidup sebagai seseorang selebriti itu. Kesian pula dengan Farawahida yang baru berkahwin.