Nuffnang

Ahad, 1 Jun 2014

Diana Danielle - Google Blog Search

Diana Danielle - Google Blog Search


WeChat Speed All Star Race Bersama <b>Diana Danielle</b> - HasrulHassan

Posted: 27 May 2014 12:18 PM PDT

Pernah main WeChat Speed tak? Kalau belum, segerakan diri untuk muat turun WeChat Speed ke dalam telefon pintar anda. Ia permainan yang sangat seronok, tambah seronok bila dapat bermain bersama satu team dengan Diana Danielle, salah seorang selebriti cantik cun Malaysia.

Saya baru sahaja muat turun aplikasi permainan telefon pintar WeChat Speed ini ke dalam telefon android. Nampak tak ada masalah untuk muat turun.


WeChat Speed All Star Race Bersama Diana Danielle

WeChat Speed ada satu taournament. Ia satu siri perlumbaan bersama dengan selebriti tempatan dinamakan All Star Race, dan salah seorang selebriti yang ada dalam WeChat Speed All Star Race ialah Diana Danielle.
Selebriti lain yang ada disenaraikan ialah Adam C, Andrian Chan, Elfira Loy, Dj JJ serta Yumi Wong.

Setiap selebriti ada team masing-masing, dan anda boleh join mana-mana team All Star Race ini apabila dah bersedia nak berlumba.

Mula-mula saya macam agak terkial-kial juga nak main game ni, tapi serius, ia satu game yang best dan awesome, mudah nak main, dan paling menarik ....visual dia cukup terbaiklah! Walaupun telefon android saya tidaklah begitu berkuasa, tetapi WeChat Speed tak menghampakan. Saya boleh bermain dengan audio visual terbaik.



Baru je main, dah dapat macam-macam benda boleh upgrade dan tambah power. Permainan ini uji cara pengendalian kereta anda dalam WeChat Speed sambil kumpul mata dan pelbagai bonus yang disediakan. Sebelum bermula, ada tutorial yang akan bimbing anda untuk main secara asas. Tapi percayalah, WeChat Speed tak susah mana nak main, yang susah adalah bagaimana nak dapatkan gold coins dan diamond - antara perkara bernilai dalam permainan ini.

Bila ada gold coins yang banyak, bolehlah buat modifikasi pada kereta. Jika ada lagi banyak, boleh beli kereta lain, tapi kena pastikan tamat level tertentulah .. hehehe....

Yang sedikit sukar ialah cara nak dapatkan diamond. Penting supaya kereta lumba milik anda dapat tamat perlumbaan di satu-satu checkpoint dan pergi lebih jauh. Bila dapat lumba dan pergi lebih jauh, bolehlah kumpul lebih banyak mata gold coins dan bonus. Jika diamond sedikit, jadi nak berlumba dengan yang lain agak terbataslah. Jadi, macamana nak dapatkan diamond ni?

WeChat Speed Diamonds Percuma (Free Diamonds)

  • 5 Diamonds akan dapat apabila kongsi keputusan perlumbaan di moment WeChat setiap hari!
  • Diamonds percuma boleh dapat bila kita ajak rakan-rakan lain bermain WeChat Speed ini. Lebih 5 rakan dapat 10 diamonds, lebih 10 rakan dapat 30 Diamonds percuma, lebih 15 rakan dapat 50 diamonds, dan jika lebih 20 rakan akan dapat 70 Diamonds.
  • Login Wechat Speed dalam 7 hari, akan dapat 50 Diamonds percuma.
Setiap hari ada event tertentu yang boleh anda target untuk dapatkan Gold Coins dan Diamonds percuma. Anda boleh lihat senarai event mengikut tarikh seperti di bawah, maaflah ehh ... saya malas nak translate, tapi mudah je kan nak faham?

Diamonds Percuma Dari Event Harian


5/19: Reach 880,000 points during 21:00-22:00 to win 20 Diamonds
5/20: Get a score ended with the number "7" (e.g. 208,897) during 21:00-22:00 to win 5000 coins
5/21: Apply Gas Tank 5 times to win 5000 coins.
5/22: Spend 100 Diamonds to get 10 Diamonds for free.
5/23: Reach 1 million points in the current day to win 20 Diamonds.
5/24: Complete 3 races to win 10,000 coins
5/25: Apply Gas Tank 3 times to win 2000 coins.
5/26: Spend 200 Diamonds to get 50 Diamonds for free.
5/27: Get a score ended with the number "7" (e.g. 208,897) during 20:00-22:00 to win 3000 coins
5/28: Reach 880,000 points during 21:00-22:00 to win 20 Diamonds
5/29: Apply Gas Tank 5 times to win 5000 coins.
5/30: Complete 3 races to win 10,000 coins
5/31: Get a score ended with the number "7" (e.g. 208,897) during 21:00-22:00 to win 5000 coins.
6/1: Apply Gas Tank 5 times to win 5000 coins.
6/2: Complete 3 races to win 10,000 coins
6/3: Spend 100 Diamonds to get 10 Diamonds for free.
6/4: Reach 880,000 points during 21:00-22:00 to win 20 Diamonds
6/5: Get a score ended with the number "8" (e.g. 208,897) during 21:00-22:00 to win 5000 coins

Diamonds Percuma Selesaikan Tugasan


CriteriaReward
Complete a race and join a team50 Diamonds
Invite friends to the race for 5 times100 Diamonds
Reach a score of 100,000100 Diamonds
CriteriaReward
Complete a race with a Class B car or above50 Diamonds
Share your score in the All-Star race once on WeChat Moments150 Diamonds
Reach a score of 180,000150 Diamonds
CriteriaReward
Reach a score of 250,000200 Diamonds
Have 10 friends joined the race300 Diamonds
Make the top 200 of your current team300 Diamonds

Namun begitu, ia untuk tempoh terhad sahaja dalam WeChat Speed All Star Race ini. Jangan bazirkan duit untuk beli Diamonds sedangkan anda boleh dapat dengan cara percuma. Hanya ikuti langkah dan tips tadi, bolehlah tambah Diamonds untuk kalahkan peserta lain.

Ok, ada tertanya, berapa skor saya dapat setakat ini?

Kira oklah tu sebab baru main je ... WeChat Speed All Star Race .... bersama Diana Danielle, uhh siapa tak mo nanti dapat online race sama-sama dengan selebriti cun ni.

Dah sedia? Boleh muat turun WeChat Speed ini di Google Play dan juga di AppStore. Hanya carian WeChat Speed .. pasti jumpa.

Jom .. cari nama saya ...kita boleh lumba sama-sama....

Blogger sepenuh masa yang menetap di Pulau Pinang menulis mengenai dunia blog, tips dan panduan blogging, informasi berfakta dan #VMY2014 di Malaysia. Bersedia menerima jemputan event, penulisan advertorial serta produk review.
Google | Twitter | Facebook | Instagram | Email

Langgan Terus ke Email Anda

Tiada ulasan:

Catat Komen