Nuffnang

Selasa, 13 Mac 2012

Erry Putra - Google Blog Search

Erry Putra - Google Blog Search


<b>Erry Putra</b> ngan Najwa Latiff - A heArt stOry

Posted: 08 Jan 2012 07:43 AM PST

sape peminat Najwa Latif?
Sape minat dua2- Erry n Najwa...
tadi Lala baru tgk Erry post gambar dia ngan Najwa...
sila lah tendang gambar ni kuat2, hehehehe
Lala x kisah pon dorang nak bergambar ngan sape pon :)
sabo je la ye pada sape2 yg x minat....
sape yg minat n yg x minat tu bleh la tekan SINI :)

Sweet Touch Of Arenum: MAKEUP FOR <b>ERRY PUTRA</b> & ALIF <b>...</b>

Posted: 19 Jan 2012 06:43 PM PST

ABOUT ARENUM MUSTAFA

Arenum Mustafa is a freelance Makeup Artist and Hairstylist comes with several years of experience in all aspects of media makeup: TV show, fashion, video, print, multi-cultural weddings.

Arenum Mustafa has been trained by Profesional Makeup Artists & Hairstylist such as Nurul Shukor, Emma Mustafa, Amy Janz, Rose Jr, Naza Derina, Rina Derina, Ian Sham, Azzalynn Bridal, Sharmin TV3, Along RTM, Heri atc. She also love to update herself with lots of latest makeup techniques and being versatile in doing the makeup art.

"Makeup is an incredible tool that I have always used to empower myself with and express my creativity through".

Through her experience, she is able to create a unique style accredited only to her and her artistic talent. She has the innate ability to bring out the natural beauty of her subject, no matter the gender, ethnicity or character portrayal. Whether it's runway show, video, photoshoot session, or weddings, Arenum Mustafa displays her mastery for creating a flawless look. Arenum Mustafa is available to travel on location and welcomes you to view a portfolio of some of her work.

✤✤MY MAKEUP RATE 4 DA YEAR 2012✤✤

✔Makeup trial, dinner, photoshoot & event - RM150
✔Makeup tunang - RM250
✔Makeup nikah - RM350
✔Makeup Sanding (reception) - RM450
✔HD Airbrush Makeup - RM550

❤❤PAKEJ PROMOSI TAHUN 2012❤❤

❥HD Airbrush Makeup RM450 (N/P: RM550)
❥Makeup 2 kali (Nikah + Reception) RM600 (N/P: RM700)
❥Makeup 2 kali (2x Reception) RM800 (N/P: RM900)
❥Makeup 3 kali (Nikah + 2x Reception) RM1000 (N/P: RM1250)

❧(harga tidak termasuk transportation di luar kawasan).

BOOKING KELAS ANDA MENGIKUT TARIKH YANG SESUAI

SILA HUBUNGI ANUM DI 0104346164 UNTUK PERTANYAAN DAN BOOKING KELAS

* RATE KELAS SEPERTI BERIKUT:-

- KELAS SOLEKAN PERIBADI (ASAS & TOTAL MAKEOVER) RM150
- KELAS MAKEUP PENGANTIN BASIC TO ADVANCED RM250
- KELAS HAIRDO PENGANTIN RM250
- KELAS HD AIRBRUSH FOR BRIDAL RM300

TERMA DAN SYARAT

Buat bakal pelanggan yg saya kasihi....

1. Segala bentuk tempahan solekan dari Arenum Mustafa haruslah dibuat sekurang-kurangnya 2 minggu awal dari tarikh majlis.
2. Arenum Mustafa akan memastikan hasil solekan sentiasa kemas dan memenuhi kepuasan anda.
3. Tanggungjawab Arenum Mustafa hanya semasa tempoh solekan sahaja.
4. Jika anda berminat untuk tempahan@booking perkhidmatan Arenum Mustafa, DEPOSIT adalah diwajibkan sebagai Pengesahan Tempahan.
5. Deposit boleh di bank in @ online transfer ke akaun CIMB Arenum Mustafa dan baki perlu dijelaskan semasa proses solekan.
6. Deposit tidak akan dikembalikan bagi sebarang pembatalan yang dibuat oleh pelanggan walau apa jua alasan.
7. Maklumat akaun bank akan diberitahu kepada anda sekiranya anda confirm untuk mendapatkan perkhidmatan Arenum Mustafa.
8. Caj petrol dan tol akan dikenakan sekiranya tempat di luar kawasan Lembah Klang mengikut jarak sesuatu kawasan.
9. Sila hubungi saya untuk keterangan lebih lanjut atau perlukan perbincangan.

Sekian, terima Kasih.

Tiada ulasan:

Catat Komen