Nuffnang

Jumaat, 6 April 2012

Bront Palarae - Google Blog Search

Bront Palarae - Google Blog Search


- By Farah Mn -: Special Entry; <b>Bront Palarae</b>

Posted: 01 Jan 2012 12:45 PM PST


Hye readers. (Kalau ada) Hahaha,
Actually, I'm not in the good mood but tak nak layan kan sangat the not so good mood tu, maka, terciptalah entry ini.

Special Entry ok. Edisi Bront Palarae. ^^

Kenapa? Why must Him? Why Not aaron aziz?
Ok. Tak dinafikan, Aaron Aziz jejaka pujaan malaya. But, entah. hehehe, I prefer BP. :p
(Gedik)

First time tengok dia dalam cerita Cinta Tsunami. Masa tu dia jadi orang siam. And started from that, i thought that he's really siamese. Hahahahaha, But actually he's not.

His real name is Nasrul Suhaimin. Ok. What a beautiful name there. (Again; gedik)

Ok Ok Ok. Abaikan gedik itu.

Then, apa yang membuatkan dia ini di gilai oleh saya adalah, since dia berlakon dalam SINDARELA. Dia jadi Husin. Sharifah Amani jadi Zoela. Abaikan Zoela. Let's talk about husin.
Seriously lah, tengok cerita tu terbang habis Ok. I Love Husin! Hahahaha, Yeah. Cerita tu dah lama. But jalan cerita best! Lagu BERTAMBAH2 lah best kan. Lagu WARKAH tu tak payah cakap la. Sekarang dengar pun boleh nangis.

Ok. Ok. Disebabkan seorang pelajar dari dulu sampai sekarang, so dah tak ikut sangat dah cerita apa yang dia berlakon. Tiba2 dah tenggelam sekejap. Dah tak amik tau dah sekejap. But, bila tau BP ada dalam cerita tu, terus tengok. Tak kisah la apa2 pun. And yang terbaru, sure lah OMBAK RINDU kan. Hehehe, dengan Aaron Aziz pulak tu. Memang double ohsem lah di situ.

Ok Lah.

Saja je nak merepek kejap. Stress dengan study. Membebel pasal BP pulak. Actually, lepas ternampak dia secara depan2, terus melting sampai sekarang. Bhahahahaha!
(Gedik)

Ok. Malas nak sedih2 sebab tengah sedih sekarang ni. That's why lah timbul idea nak membebel pasal ni. Penat la sedih2. :((

Ok ok. dah penat. Nak study pun dah penat.

Selamat Pagi, saya nak tidur.

Nak Mimpi BP bagi bunga. Sebab, before ni mimpi orang lain bagi bunga, tapi sekarang tengah sedih. daam mimpi je happy. Erk, ok. Shut up farah! Syhhhh. Ini Blog awam, bukan diary penceritaan kisah sedih ataupun meraih simpati.

PEOPLE WILL NEVER KNOW THINGS INSIDE, until you tell them. Kan. As Long i'm happy depan dorang, ok lah tu kan. Sedih2 dalam hati tu normal.

Hahahahaha. Oko. Selamat Malam. Bye. Bye BP.

(SayaTakSukaLelakiJambu. Kalau nak ketawakan saya sebab saya minat BP, silakan. =.=")

Tiada ulasan:

Catat Komen