Nuffnang

Rabu, 4 April 2012

Erul af - Google Blog Search

Erul af - Google Blog Search


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Erul af</b> - Google Blog Search

Posted: 10 Mar 2012 09:48 AM PST


//i&#39;m SuperGirl

Posted: 10 Mar 2012 09:54 AM PST

wanna fly there :)

Tumblr_lt7wsoyjod1qmlfxjo1_500_large
please jangan moody lagi kayy :')


kalau dulu kalut heboh update entry pasal dia , sekarang pasal Akmal pula , lepas ni ? hmm :/ Ya Allah tolonglah aku sayang dekat Akmal :') Akmal i'm so sorry if i make a lot of mistake to you , please forgive me baby , iloveyouu :'D i know you love me too ! *aku memang suka perasan . Aku taknak pun kau bebaskan aku sangat , kau simpan je jealous kau , kau tak bagitahu pun dekat aku . G E R A M doe ! lepas tu kau moody , aku serba salah lahh kan ? tapi pasal kau moody , aku menangis sekali . hahaha ! kau jahat * to ewan ! member kau tipu aku ? damn it . please lah Akmal , budak fab cakap muka kau macam ERUL AF  HAHAHA . gelak golek golek *you tetap comel and awesome pada i ! *muahmuah*
Akmal bengong , dia cakap muka aku macam RIHANNA . dah na mampus muka aku macam dia ?! hahaha . aku gelak golek golek lahh kan , apa lagi :/ lawak betul lahh boyprenggg aku ni :)
 aku nak pergi KL ni , hmm :/ hopefully dapat jumpa dia ! miss you , miss you ! LDL . *muahmuah* kalau jumpa dia , the first thing aku nak buat cubit pipi dia then ajak dia pergi makan char kuey teow ! :D iloveyou ! we're same appetite , iloveyoumoreandmore ! if you were here , i don't let any girls usha you ! you jangan nakal nakal kayy ? you dekat KL nakal , i dekat MUAR nakalnakal lagii . *akujahat tauu ! hahahaha
okay baby , i love you :D

BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Erul af</b> - Google Blog Search

Posted: 02 Apr 2012 09:22 PM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Erul af</b> - Google Blog Search

Posted: 04 Jun 2011 11:45 PM PDT


Video <b>Erul AF</b> Minggu ke 9- Nadiku (Sabhi Saddi) | nurizspace

Posted: 04 Jun 2011 11:30 PM PDT

Malam tadi merupakan persembahan terakhir buat Erul dengan lagu Nadiku (Sabhi Saddi) . Erul mendapat 21 % undian telah tersingkir smlm. Perserta yg berjaya masuk ke final ialah Lena, Azri, Hazama dan Fina.

Video persembahan Erul minggu ke 9

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Both comments and pings are currently closed.

Tiada ulasan:

Catat Komen