Nuffnang

Rabu, 4 April 2012

Mia Sara - Google Blog Search

Mia Sara - Google Blog Search


Adik <b>Mia Sara</b> Cium Gua.. | ! Erti Kehidupan...

Posted: 04 Apr 2012 12:01 AM PDT

Kisah ringkas rekaan semata-mata dari Ujang9897

Hai..salam kenal.,

Gua pasti 89% rakyat malaysia kenal dengan pelakon comel iaitu adik Mia Sara yer dak..?? kalau yang tak kenal tu gua hampir pasti rumahnya tiada TV...hehe..jangan marah ek gurau jer

Baru-baru ni gua pergi majlis Pra Tonton Filem 3 Temujanji.., secara tak langsung gua terjumpa dengan adik mia ni..,

Mula-mula gua buat dek jer..tau tak buat dek tu apa..maksudnya buat tak tau la..grrrr..

Ok sambung cerita.., dalam gua diri diam2 tiba2  adik mia tegur gua.

Mia : eh eh..ni uncle ujang kan kan.

Ujang : hehe..yer sayang.., ingat tak kenal uncle dah..

Mia : keeenaaaalllll... aritu kita ada jumpakan..mia dah baca entri uncle pasal mia hihi (refer SINI )

Ujang : owh..mia dah baca ek..,uncle pun dah dapat babygirl comel macam mia..

Mia : eh yer ker..,sukanyaaa.., kirim cium mia untuk dia boleh..??

Ujang : boleh..boleh... (sambil dia panggil gua untuk cium gua)

Mia : nanti uncle ujang bawak la dia jumpa mia ok...
Ujang : Insyallah sayang....('',) eh mia ni kawan2 abang nak amik gambar sekali boleh..??
Ujang : ok la sayang jom kita masuk panggung wayang..wayang dah nak start tu...kita tengok mia belakon ok..
Mia : oraitttt...!!!! eh uncle- uncle...nanti dalam wayang duduk la sebelah mia boleh..??
Ujang : ish..tanak la..uncle bukan artis.
Mia : ala takpa..duduk jer sebelah mia ok..??
Gua dan rakan-rakan terus masuk ke dalam panggung wayang dan terus duduk disebelah Mia...hehe
Malam itu gua menonton filem keluar MIG terbaru iaitu 3 Temujanji Lakonan Yana Samsudin Dan Pierre Andre, untuk baca review filem 3 temujanji dari gua klik SINI <----
Kisah gua bersama mia sara sebelum ini baca di SINI <---
p/s : 50% yang tengok entri ini hanya melihat gambar sahaja yer dak..?? ('',)

Tiada ulasan:

Catat Komen