Nuffnang

Sabtu, 19 Mei 2012

Hans Isaac - Google Blog Search

Hans Isaac - Google Blog Search


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Hans Isaac</b> - Google Blog Search

Posted: 09 May 2012 09:48 PM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>Hans Isaac</b> - Google Blog Search

Posted: 30 Apr 2012 09:19 PM PDT


Kechik Itu Comel: <b>Hans Isaac</b> Dan Neelofa Bercinta Ke?

Posted: 07 Feb 2012 06:47 PM PST

assalamualaikum u ol..
KIC pun tak pasti ini sekadar gosip atau pun memang benar2 berlaku..
sebelum ni pasangan ni memang dikatakan bercinta..
tapi masing2 menafikan dan lebih senang menyimpulkan 
hubungan mereka hanya sebagai kawan..
tapi kebelakangan ni semakin rapat..
ada yang terserempak Hans Isaac dan Neelofa keluar bersama
macam pasangan kekasih di sebuah pusat membeli belah di Damansara..
baru2 ni pun di Melodi ade mendapatkan penjelasan dari Hans dan juga Neelofa..
tapi masing2 macam tarik tali je..
KIC pun ada terbaca di twitter Neelofa yang dia pergi ke tayangan malam Lawak Ke Der
di Istana Budaya, Kuala Lumpur baru2 ini..
tapi mungkin hanya sebagai kawan2 artis yang lain..
tapi agak sweet bila Neelofa memanggil Hans Isaac sebagai Mr.H di twitter nya..
tak pe lah..mungkin mereka hanya rakan artis dan masih
mengenali hati budi masing2..
bagi lah mereka peluang..
kita sebagai peminat doakan lah apa yang terbaik untuk mereka.. =)
kalau mereka bercinta pun apa salahnya..
masing2 single..belum berpunya..=)
mereka makin rapat selepas pengambaran filem Lemak Kampung Santan
Hans & Neelofa sebagai hero & heroinnya..
dengar khabarnya filem ni akan ditayangkan akhir tahun ni..=)
gambar2 kat bawah ni pun KIC ambil dari album Neelofa 
berkenaan filem terbarunya ni..
P/s: Share lah entri ni dengan kawan2 korang pulak. Hanya klik button kat bawah ni..Sharing is caring..TQ

Tiada ulasan:

Catat Komen