Nuffnang

Ahad, 20 Mei 2012

Neelofa - Google Blog Search

Neelofa - Google Blog Search


MatKilau Penang: <b>NEELOFA</b> LAGI?

Posted: 05 May 2012 10:48 AM PDTApa dah jadi nie dengar kata depa nak buat gamat dekat TV3,Program nie MKP nescaya tak ramai puak penyokong tegar PAS dan PKR tak nak pi sebab depa nie dah tak pecaya kerana mendakwa TV3 nie tak telus dalam melaporkan berita,Tengok kes azmin ali mak lampir kata TV3 adalah media UMNO/BN..MKP nak pi sebab dah boring tengok kat NONA nak tengok live la pulak.
Budiey.com - TV3 bakal menampilkan sebuah lagi program bual bicara terbaru iaitu 'BROS', memperkenalkan pembaharuan kepada penonton dari sudut pemahaman serta perspektif mengenai dunia lelaki yang boleh dijadikan panduan oleh golongan lelaki dalam menjalani kehidupan seharian. 

Gandingan mantap Sham dan Sherson sebagai hos program BROS ternyata membawa kelainan dengan cara mereka tersendiri dalam mengupas segmen dan topik perihal dunia lelaki. 

Menariknya program BROS dipenuhi dengan pelbagai aktiviti yang turut melibatkan penyertaan penonton studio selain menampilkan selebriti popular sebagai tetamu jemputan.  

Antara tetamu selebriti yang dijemput ialah Neelofa & Almy Nadia.
Sesi Rakaman akan diadakan pada 9 Mei 2012 (Rabu) di Studio Glenmarie NTV7.

Tiada ulasan:

Catat Komen