Nuffnang

Khamis, 22 November 2012

Azlan & The Typewriter - Google Blog Search

Azlan & The Typewriter - Google Blog Search


Lagu Baru <b>Azlan & The Typewriter</b> 2012 - Tanda Tanya | ~saya <b>...</b>

Posted: 12 Nov 2012 07:50 AM PST

dah beberapa hari aku nak dengar lagu ni dekat radio tapi half je
sebab ada je gangguan. hahaha
jadi aku cari sendiri dekat you tube.
dan terus download lagu ni yang siap lirik sekali
1st time aku dengar pon dah boleh tangkap muzik dia.
tapi aku confuse sikit makna lagu ni
yelaa. kadang kadang sms sms dari lagu yang nak disampaikan tak sampai sebab pending.
pending sebab aku tak faham.hahaha
nak cekitdot untuk korang yang belum tahu
bestkan? ke aku sorang je yang rasa macam tu? hahaha

Tiada ulasan:

Catat Komen