Nuffnang

Rabu, 2 Januari 2013

Lisa Surihani - Google Blog Search

Lisa Surihani - Google Blog Search


CikLilyPutih Story&#39;s: Ada Video Shooting Dengan <b>Lisa Surihani</b>

Posted: 13 Dec 2012 08:00 PM PST

Dapat lagi invitation untuk berlakon dalam video. Kali ni dengan Lisa Surihani tu. 
Dulu dapat sekali offer video shooting ni tapi aku tolak sebab ada aktiviti keluarga, now dapat lagi



Ermm memang rezeki lah

Aku rasa ramai yang dapat invitation ni ek, tadi aku perasan dalam facebook ramai yang letak status shooting ni.

Ishkk tak sabo sungguh, menunggu-nunggu je ni.


Tiada ulasan:

Catat Komen