Nuffnang

Jumaat, 8 Februari 2013

Shila Amzah - Google Blog Search

Shila Amzah - Google Blog Search


BERITA ARTIS - Surat Maaf <b>Shila Amzah</b>, Enggan Kehilangan Ayah <b>...</b>

Posted: 06 Feb 2013 01:45 AM PST

Dengan segala kontroversi yang melanda dirinya bersama cinta hatinya, Sharnaaz Ahmad, sejak kebelakangan ini, Shila Amzah akhirnya tampil dengan sepucuk surat bagi memberi penjelasan kepada pihak media. Jelas Shila, dia mengambil sepenuh tanggungjawab atas semua yang telah berlaku kepada Sharnaaz dan keluarganya. Jom baca luahan hati Shila ini :-

"Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Dengan nama Allah SWT yang maha pengasih dan maha penyayang, Shila rasa cukup bersyukur di atas segala nikmat dan dugaan yang telah diberikan kepada Shila.

Tujuan Shila menulis surat ini, sebab Shila nak memperjelaskan semua perkara yang telah terjadi setelah sekian lama shila berdiam diri.

Pertama sekali, Shila memahami situasi ibubapa Shila dan kenapa mereka begitu menjaga Shila dari pelbagai aspek sebab mereka menyayangi Shila dan takkan ada orang lain yang boleh menggantikan tempat mereka di dalam hati Shila.

Shila takkan sanggup melukakan hati mereka untuk berbuat sesuatu keputusan yang mereka tidak redhai.

Tentang Sharnaaz, Shila ingin memohon maaf secara terbuka kepada Sharnaaz dan familinya atas apa yang telah terjadi. Terima kasih kerana melayan Shila dengan baik selama hari ini. Janganlah semua menghukum Sharnaaz atas kenyataannya, dia tidak sepenuhnya bersalah.

Shila mengambil sepenuh tanggungjawab atas semua damage yang telah berlaku kepada Sharnaaz dan familinya.

Shila, sebagai seorang anak kepada ibubapa Shila, sebagai seorang kekasih kepada Sharnaaz, Shila sangat berharap perkara ini boleh diselesaikan sebaiknya.

Shila sentiasa percaya pada qada' dan qadar. Seandainya ia baik untuk Shila maka dekatkan'lah, seandaikan ia membawa kemudaratan untuk Shila maka jauhkan'lah.

Jodoh, pertemuan, ajal dan maut di tangan Allah SWT. Shila berdoa agar semua berdamai. Shila minta maaf kepada semua rakan-rakan media kerana tidak memberi kerjasama atas semua spekulasi yang telah berlaku.

Shila juga ingin memohon maaf kepada semua Shilalas kalau ada yang terguris hati. Demi Allah, Shila sangat sayangkan anda semua."

Ekoran daripada penjelasannya itu, Shila juga ke Twitter untuk berkongsi isi hatinya. Selain memohon diberi peluang untuk membuat keputusan sendiri, gadis berusia 22 tahun ini juga mengharapkan ayahnya ND Lala dan kekasih Sharnaaz dapat berbaik.

   

Tiada ulasan:

Catat Komen