Nuffnang

Rabu, 31 Julai 2013

shahir af - Google Blog Search

shahir af - Google Blog Search


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>shahir af</b> - Google Blog Search

Posted: 18 Jul 2013 07:27 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>shahir af</b> - Google Blog Search

Posted: 13 Jul 2013 07:23 AM PDT


BLOG-BLOG HIBURAN: <b>shahir af</b> - Google Blog Search

Posted: 30 Jun 2013 07:12 AM PDT


Tonik Hati: <b>Shahir AF</b> Menghidap Penyakit Kanser Hati!

Posted: 10 May 2012 11:40 PM PDT

Berita yang baru diterima, Shahir AF disahkan menghidap penyakit kanser hati yang tidak serius. Berita yang agak sedih ini disampaikan sendiri oleh Shahir. Disebabkan penyakit ini lah, desas-desus masalah Shahir selama ini terjawab. Kerana Shahir memerlukan rehat daripada segala aktiviti nyanyian. Kepada peminat Shahir, doakan sahaja Shahir tabah menghadapi dugaan ini. Semoga Shahir aktif kembali dalam bidang nyanyian, walaupun terpaksa menelan hakikat sedemikian.
"Ketika itu saya ditahan di wad Hospital Az-Zahra, Bangi, Selangor selama dua hari akibat tekanan darah rendah. Tak sangka pula selepas membuat ujian, keputusan itu pula yang saya peroleh.

"Bagaimanapun, saya telah membuat ujian darah yang sama di hospital lain untuk mendapatkan pengesahan sebenar tentang penyakit tersebut dan Alhamdulillah, selepas diperiksa, penyakit saya ini belum sampai ke tahap serius.

"Mungkin kerana masalah pemakanan serta tekanan membuatkan kesan terhadap hati saya. Setakat ini saya masih lagi membuat pemeriksaan lanjutan dan keputusan baru akan diketahui pada minggu depan," katanya kepada mStar.

http://www.izyan.com/2011/02/shahir-af-menghidap-penyakit-kanser.html#

<b>Shahir AF</b> bersara awal dari bidang seni untuk berdakwah | Oh! Artis

Posted: 07 Aug 2011 08:28 AM PDT

Hanya baru beberapa tahun dalam bidang seni, Shahir telah membuat keputusan untuk meninggalkan industri seni untuk memberi laluan kepada niat murni beliau untuk berdakwah dalam agama Islam.

Shahir yang dikatakan kesal dan tidak tahan dengan tohmahan dan gosip dari pelbagai pihak yang dilaluinya juga merupakan punca beliau ingin bersara awal dari bidang seni.

Shahir mungkin akan mengikut jejak Sham Kamikaze yang telah bertaubat dan kini  telah menjadi pendakwah berjaya. Harapan media kepada Shahir Fan Club supaya tidak kecewa dengan keputusan beliau ini kerana beliau berubah kejalan yang baik.dan keputusan yang diambil oleh beliau adalah yang difikirkan terbaik untuk beliau, peminatnya tidak perlu kesal dengan keputusannya, walaupun baru sahaja beberapa tahun dalam bidang seni ini.

OH! ARTIS: THIS IS BEST BRO!


Tiada ulasan:

Catat Komen