Nuffnang

Sabtu, 6 Julai 2013

Tiz Zaqyah - Google Blog Search

Tiz Zaqyah - Google Blog Search


Gambar: <b>Tiz Zaqyah</b> & Kekasih Bercuti Ke Pulau Perhentian <b>...</b>

Posted: 03 Jul 2013 06:55 PM PDT

Ah bunyi tajuk kami ini macam Tiz Zaqyah pergi berdua dengan kekasih beliau, nyatanya mereka berdua di'temani rakan rakan lain yang turut sama ingin merasai keindahan alam di Pulau Perhentian.

Tiz Zaqyah menerusi akaun Instagram beliau berkongsikan saat saat indah bersama teman lelaki, Daniel Haziq juga rakan rakan lain ketika bercuti di Pulau Perhentian baru baru ini.

Seperti biasa sebelum ada peminat yang melatah & kembali menghentam Tiz Zaqyah atas apa yang di'kongsikan — perlu kita ingat yang aktress ini pernah berpesan yang ini memang dirinya & peminat perlu terima.

"Itu kehidupan peribadi saya, jangan kacau. Kalau boleh terima, okeylah, tapi jika sebaliknya saya tak mampu berbuat apa-apa. Saya tak nafikan, dari dulu hingga hari ini, saya mahupun kawan-kawan artis yang lain akan bersosial jika kami mempunyai kelapangan"

Berikut beberapa keping gambar percutian Tiz Zaqyah ke Pulau Perhentian untuk tatapan anda. Enjoice!

Gambar mesra <b>Tiz Zaqyah</b> dan Daniel Haziq bercuti di Pulau <b>...</b>

Posted: 04 Jul 2013 12:00 AM PDT

Gambar mesra Tiz Zaqyah dan Daniel Haziq di Pulau Perhentian - Nampaknya pelakon comel, Tiz Zaqyah kelihatan begitu bahagia dengan kekasihnya, Daniel Haziq ketika bercuti bersama di Pulau Perhentian. Walaupun mereka berdua ditemani oleh beberapa rakan lain namun kemesraan Tiz Zaqyah dan Daniel Haziq cukup menarik perhatian peminat. 
Beberapa keping gambar ini telah dimuatnaik sendiri oleh Tiz Zaqyah di akaun Instagram miliknya. Bagi peminat yang kurang senang dengan gambar seksi dan nakal Tiz Zaqyah itu, jangan cepat melatah kerana Tiz sebelum ini sudah berpesan dan menjelaskan secara terperinci berkenaan perangai sosialnya.
"Itu kehidupan peribadi saya, jangan kacau. Kalau boleh terima, okeylah, tapi jika sebaliknya saya tak mampu berbuat apa-apa. Saya tak nafikan, dari dulu hingga hari ini, saya mahupun kawan-kawan artis yang lain akan bersosial jika kami mempunyai kelapangan."
Jom layan lagi 6 keping gambar romantik dan mesra Tiz Zaqyah dan Daniel Haziq ketika bercuti bersama-sama dengan beberapa rakan lain di Pulau Perhentian.
Tiada ulasan:

Catat Komen