Nuffnang

Khamis, 26 September 2013

Raja Farah - Google Blog Search

Raja Farah - Google Blog Search


Beraninya <b>Raja Farah</b> Bergambar Dengan Harimau Belang - KeZooM

Posted: 20 Sep 2013 11:01 PM PDT

Beraninya Raja Farah Bergambar Dengan Harimau Belang | Agak lama juga wajah selebriti kita, Raja Farah ini tidak menghiasi kaca televisyen tempatan.
Namun begitu menerusi info terbaru, Raja Farah dikatakan baru sahaja terbang ke Manila, Filipina untuk satu penggambaran program terbaru terbitan Astro berjudul Rasa Halal Antarabangsa yang bakal disiarkan di saluran Astro Oasis tidak lama lagi.
Untuk info, tujuan utama Raja Farah ke negara tersebut adalah untuk mencari menu masakan halal untuk dikongsikan bersama penonton dan sepanjang berada di Filipina, pelakon tersebut bukan sekadar menikmati sajian makanan yang enak, malah turut berpeluang melawat tempat-tempat menarik sekitar Manila.
Melihat foto-foto yang dikongsikan oleh Farah, terasa begitu kagum kepada pelakon tersebut apabila melihat keberaniannya bergambar dengan harimau belang.
Tindakan berani Farah itu turut mendapat pujian daripada segelintir pengikut laman sosialnya dan tidak kurang juga yang menasihati pelakon tersebut agar berhati-hati dengan haiwan berkenaan. Bagaimanapun diharap semuanya berjalan dengan lancar dan Raja Farah serta krew Astro yang lain selamat pulang ke tanahair.
sumber
http://www.ohbulan.com/foto-raja-farah-bergambar-dengan-harimau-belang/

Tiada ulasan:

Catat Komen