Nuffnang

Ahad, 20 April 2014

Fahrin Ahmad - Google Blog Search

Fahrin Ahmad - Google Blog Search


Emma Maembong Menaruh Hati Pada <b>Fahrin Ahmad</b>? | Portal <b>...</b>

Posted: 18 Feb 2014 12:13 AM PST

Drama

Emma Maembong Menaruh Hati Pada Fahrin Ahmad?

Nama Emma Maembong tidak perlu diperkenalkan lagi kerana peminat sememangnya mengetahui aktress jelita ini sedang hangat menyulam kasih bersama pelakon dan pelawak terkenal.

Terkini, Emma dikatakan turut menyimpan perasaan terhadap aktor kacak Fahrin Ahmad tetapi tidak mahu mengakuinya.

Malah, Emma juga dikatakan sering dibuli aktor dan pelakon kacak ini hingga pernah melarikan diri ke kampung halamannya. Persoalannya, adakah Emma enggan mengakui hubungan percintaannya itu kerana dia ada menyimpan perasaan terhadap Fahrin?

Emma Maembong Menaruh Hati Pada Fahrin Ahmad?

Mungkin bagi yang tidak mengetahui hal sebenar akan cepat membuat kesimpulan, tetapi sebenarnya ia hanyalah sebuah lakonan semata-mata.

Kalau nak tahu, Emma dan Fahrin akan muncul dengan siri drama terbaru mereka yang berjudul 'Yes Boss' terbitan Zeel Production yang bakal ditayangkan di TV3.

Emma Maembong Menaruh Hati Pada Fahrin Ahmad?Antara salah satu babak dalam 'Yess Boss'

'Yess Boss' merupakan sebuah drama yang mengisahkan tentang seorang gadis bernama Aryana, lakonan Emma Maembong yang bekerja sebagai pembantu peribadi kepada Ilham, lakonan Fahrin Ahmad.

Namun, dalam diam rupanya Aryana menyimpan perasaan terhadap Ilham tetapi sering menafikan dan memendam rasa kerana takut terluka akibat sikap kaki perempuan Ilham.

Emma Maembong Menaruh Hati Pada Fahrin Ahmad?

Kepada peminat Emma dan Fahrin yang sudah tidak sabar menantikan drama bersiri romantik ini, jangan lupa untuk menonton drama ini bermula 15 Febuari 2014 setiap hari Sabtu dan Ahad jam 6.00 petang hingga 6.30 petang.

Selain mereka berdua, ramai lagi pelakon seperti Norkhiriah, Julia Zigler, Shamsul Ghau Ghau, Jasmin Hamid, Ryzal Jaafar, Norlia Ghani, Zafrul Nordin, Raja Ema, Chacha Maembong bakal menghangatkan lagi drama ini.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan