Nuffnang

Ahad, 20 April 2014

Farid Kamil - Google Blog Search

Farid Kamil - Google Blog Search


Pelakon <b>Farid Kamil</b> dedah temu janji pertama dan bagaimana dia <b>...</b>

Posted: 29 Mar 2014 12:00 AM PDTPelakon Farid Kamil dedah temu janji pertama dan bagaimana dia jatuh cinta pada isterinya, Diana Danielle | Pelakon dan pengarah Farid Kamil mendedahkan bau wangi Diana Danielle sewaktu janji temu kali pertama mereka kira-kira lima tahun dulu membuatkan dia semakin jatuh cinta pada wanita yang kini sudah pun bergelar isterinya itu. "Masa temujanji pertama kami, Diana datang dan ketika tu dia berbau sangat wangi. Terus buat saya semakin jatuh hati pada dia. Suasana pada waktu itu jadi lagi romantik lebih-lebih lagi temujanji kami ketika itu di sebuah restoran yang istimewa dan privasi, terletak di Kuala Lumpur. "Dan saya percaya bahwa seorang suami tidak akan lupa tentang janji temu pertama bersama isterinya. Walaupun saya setiansa menghargai Diana dalam hidup saya, kebolehan untuk membawa kembali perasaan seperti janji temu pertama sememangnya sukar dipercayai.

 "Ia adalah pengalaman menakjubkan yang mampu dibawakan oleh koleksi Downy Parfum baru yang dipertingkatkan", kata Farid sambil tersenyum memandang isterinya aktres Diana Danielle yang duduk di sebelahnya.Pendedahan tersebut dibuat sewaktu majlis 'Hangatkan Semula Cinta dengan koleksi Downy Parfum', di restoran Apartment KLCC. Cinta Farid dan Diana akhirnya sampai ke jinjang pelamin dan sah menjadi suami isteri apabila mereka diijabkabulkan pada 3 November 2012 dalam satu majlis yang diadakan di Hotel Flamingo by the Lake, Kuala Lumpur. Pasangan ini dikurniakan cahaya mata lelaki yang diberi nama Mohammad yang lahir pada 2 Julai 2013. Sempena pelancaran produk terbaru jenama pelembut fabrik itu, pasangan suami isteri popular tanah air ini dipilih bagi berkongsi kepentingan bau dalam menghangatkan cinta dan mengembalikan perasaan seperti ketika 'janji temu pertama'.

Sementara Diana pula berkata, "Janji temu pertama adalah masa untuk mengenali diri masing-masing dan membiarkan cinta di antara pasangan berputik dan memekar. Kadangkala bila teringat kembali pengalaman janji temu pertama pertama kami dan saya sukakan koleksi Downy Parfum yang membolehkan saya mengalami semula "perasaan seperti janji temu pertama", bersama suami saya. Saya pasti dia juga gembira", tuturnya sambil tertawa.Sepanjang bulan April dan Mei, pasangan ini akan berkongsi pendapat mereka tentang sama ada lelaki benar-benar tidak peka terhadap wanita selepas janji temu pertama dan menyeru para peminat Koleksi Downy Parfum untuk mengambil bahagian dalam kaji selidik Clozzete dan menimbulkan kesedaran dikalangan pengguna Malaysia tentang keboleha untuk menghangatkan semula cinta dengan jenama pelebut fabrik itu yang dipertingkatkan dengan Teknologi Penukaran Bau. -MD

.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan