Nuffnang

Sabtu, 24 Mei 2014

Aliff Aziz - Google Blog Search

Aliff Aziz - Google Blog Search


<b>Aliff Aziz</b> Mahu Lupakan Segala Kontroversi | MYNEWSHUB

Posted: 11 May 2014 11:03 PM PDT

Sebelum ini bukan sedikit kontroversi yang hinggap dalam kamus hidup pelakon dan penyanyi kelahiran Singapura ini.

Malah kisah kontroversi yang menghimpit Aliff Aziz semuanya berkisarkan hal peribadi serta percintaannya yang sering kali mendapat liputan pihak media.

Enggan menoleh ke belakang, Aliff menyatakan dia kini mahu melupakan segala kontroversi yang pernah menimpa dirinya suatu ketika dahulu.

Sebaliknya figura berusia 24 tahun ini mahu terus memantapkan karier nyanyian dan lakonan untuk terus bertahan dalam bidang seni tempatan.

"Apa sahaja kontroversi yang pernah timbul sebelum ini, saya tidak mahu ingat atau pandang lagi. Bermakna apabila album baru ini ditampilkan, bermakna ia juga bawa imej, semangat dan InsyaAllah pemikiran saya yang lebih matang.

"Saya tidak kisah apa yang orang nak cakap tentang saya sebelum ini, cukuplah saya ambil ia sebagai satu iktibar. Tapi sebagai manusia biasa saya tidak akan lari daripada buat salah," katanya memetik laporan Sinar Harian.

Nama Aliff sebelum ini dikaitkan dengan Zarina Anjulie, Anne Ngasri dan Adira Suhaimi serta gaya hidup liar bersosial di kelab-kelab hiburan.

Dalam perkembangan lain, Aliff kini sedang memberi fokus kepada pembikinan album keempatnya yang akan menjengah pasaran tidak lama lagi. – MYNEWSHUB.MY

Oleh: AUDREY LEE

Tiada ulasan:

Catat Ulasan