Nuffnang

Sabtu, 24 Mei 2014

Izreen Azminda - Google Blog Search

Izreen Azminda - Google Blog Search


<b>Izreen Azminda</b> Sah Diceraikan Di Lokasi Penggambaran |

Posted: 20 May 2014 08:15 PM PDT


Terkejut Abang Nara membaca berita penceraian Izreen Azminda dan suaminya, Muhammad Riza di Berita Harian hari ini. Mereka berdua telah berkahwin pada 31 Ogos 2012 dan dikurniakan seoarang anak lelaki, Adrian Umar yang kini berusia 10 bulan. Lafaz cerai telah dilakukan oleh suaminya di lokasi penggambaran di Pulau Pinang selepas berlaku pertengkaran. Kejadian itu disaksikan oleh beberapa kru dan pelakon lain.

izreen azminda dicerai

Berita buruk ini telah disahkan oleh Izreen sendiri. Kata Izreen:-

Ya kami sudah tiada apa-apa ikatan lagi. Tiada jodoh antara kami. Saya pasrah dengan ketentuan ini. Cuma buat masa ini saya enggan mengulas lanjut dan saya ia tak perlu diperbesarkan.

Mungkin ini sudah tertulis dan langkah terbaik buat saya dan dirinya. Beliau lelaki yang baik yang pernah hadir dalam hidup saya. Hidup harus diteruskan dan paling utama ialah saya ada anak untuk dibesarkan.

izreen

Semoga Izreen dan Riza tabah menghadapi dugaan ini. Memang jodoh anda berdua tidak panjang. Yang penting hidup harus terus dan anak perlu diberi kasih sayang yang tidak berbelah bahagi. Takziah Izreen dan Riza.

P.S: Poppy, kucing tertua di dunia

Baca Yang Ini Pulak:-

MyNewsHub | <b>Izreen Azminda</b> Divorced On Set Of Her Latest Show

Posted: 21 May 2014 01:52 AM PDT

The local entertainment industry was jolted by the news of the divorce of actress Izreen Azminda and her husband Muhammad Riza Baharuddin, which had occurred on the set of her latest television series.

The divorce declaration certainly shocked everyone as it was made in full view of production crews as well as her castmates, on 16th May.

The news was first reported by Malay daily Berita Harian earlier today. Muhammad Riza, had just travelled to Penang to meet his wife before tempers flared and a mini fighting match erupted between them.

Muhammad Riza then proceeded to "consciously uncouple" his wife.

Izreen confirmed she had indeed split up with her husband and expressed her complacence on the breakdown of her marriage.

"It's true, we have severed ties. I have no choice but to accept that fact that we are not meant to be," she confessed.

The marriage lasted almost two years and the couple shared a ten-month old son together, Muhammad Adrian Umar.

Text: SARA KHALID

Suami <b>Izreen Azminda</b> Nafi Sudah Lafazkan Cerai | - Beautifulnara

Posted: 21 May 2014 05:52 AM PDT


Pelik tapi benar. Si isteri kata sudah sah bercerai, namun si suami tampil menafikan yang dirinya sudah melafazkan talak. Itulah yang sedang berlaku dalam rumah tangga Izreen Azminda dan Riza Baharuddin. Berkata menerusi Mstar Online, Riza melahirkan rasa terkejut dengan laporan yang menyatakan dia melafazkan cerai terhadap Izreen di sebuah lokasi pengambaran di Pulau Pinang di hadapan para kru dan pelakon lain.
izreenKata Riza:-

Kami belum lagi bercerai dan saya belum melafazkan talak kepada dia (Izreen). Kami baru sahaja failkan perceraian pada Rabu minggu lalu dan masih menunggu tarikh (perbicaraan) lagi.

Saya akui rumah tangga kami bermasalah dan kami sudah tidak tinggal sebumbung sejak sebulan yang lalu, namun kami belum bercerai secara sah lagi.

Saya jumpa dia kerana ingin temukan Adrian kerana sudah lama tidak bertemu dan kesempatan itu juga saya ambil untuk berbincang tentang perceraian kami.

Saya kesal apabila pertemuan tersebut disalah tafsir oleh pihak tertentu yang tidak bertanya dahulu kepada kami perkara sebenar.

Berita itu sangat teruk sehingga mengambarkan saya sebagai seorang lelaki yang tidak waras kerana dengan melafazkan cerai di tempat yang tidak sepatutnya.

Saya ambil dia sebagai isteri dengan cara baik dan saya akan lepaskan dia juga dengan cara baik bukan seperti yang ditulis itu. Laporan itu tidak benar sama sekali.

izreen cerai

Kalau betul lafaz cerai belum dilakukan, syukur sangat-sangat. Mungkin masih ada peluang untuk mereka berdua berbaik-baik lebih-lebih lagi untuk anak mereka. Fikir dalam-dalam terlebih dahulu sebelum membuat sebarang keputusan. Mana tahu boleh berbincang dan selesaikan apa jua masalah. Insya Allah. Sama-samalah kita doakan yang terbaik buat Izreen dan Riza.

Baca Yang Ini Pulak:-

Tiada ulasan:

Catat Ulasan