Nuffnang

Ahad, 4 Mei 2014

Farawahida - Google Blog Search

Farawahida - Google Blog Search


ekslusif! seluar dalam <b>farawahida</b> jadi bahan kontroversi

Posted: 04 May 2014 04:09 AM PDT

Post image for EKSLUSIF! SELUAR DALAM FARAWAHIDA JADI BAHAN KONTROVERSI

EKSLUSIF! SELUAR DALAM FARAWAHIDA JADI BAHAN KONTROVERSI | Kesian betul. Dalam kegembiraan penyanyi Farawahida Razali bergelar isteri kepada jejaka pilihan  hati, Abdul Shukur Mohd Zain, timbul pula kontroversi lain membabitkan dirinya yang tidak sedap didengar.

Kontroversi itu berkaitan dengan sekeping gambar Farawahida yang diambil dari akhar Kosmo telah menjadi bahan bualan mulut gatal penggiat-penggiat laman sosial.

Perkara yang dipertikaikan mereka ialah garis seluar dalam Farawahida yang ketara dilihat di sebalik skirt merah jambu yang dipakainya.

fara-2-199x300

Susulan itu, ada peminat menyarankan agar penyanyi lagu Tanpamu itu memakaiseluar dalam jenis g-string bagi mengelakkan kejadian sama berulang kembali.

Macam-macam pula dengan karenah dan kelakuan peminat di laman sosial.

Tak senang dibuat mereka hidup sebagai seseorang selebriti itu. Kesian pula dengan Farawahida yang baru berkahwin.

Rating: 5.7/10 (3 votes cast)
EKSLUSIF! SELUAR DALAM FARAWAHIDA JADI BAHAN KONTROVERSI, 5.7 out of 10 based on 3 ratings Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BILA SUAMI <b>FARAWAHIDA</b> KENA GOSOK BAJU SENDIRI - Myartis

Posted: 21 Feb 2014 12:25 PM PST

"Saya memang malas nak gosok baju lebih-lebh lagi apabila melibatkan pakaian suami. Saya rasa kerja itu susah, tambah pula suami amat peka dengan garisan-garisan di baju," demikian kata Farawahida Razali, 29, yang berkahwin pada 16 Disember tahun lalu.

Oleh yang demikian, suaminya Abdul Shukur Mohd Zain, 30 terpaksa menggosok baju sendiri sekiranya mahu ianya sempurna. Heh.

"Sejak kecil lagi saya lebih senang memberikan tugas itu kepada ibu kerana risau jika pakaian tersebut hangus terbakar.

"Memandangkan suami tahu saya tidak pandai menggosok, dia tidak berani nak minta saya melakukan kerja itu dan baginya, lebih elok jika dia sendiri yang menggosok baju-baju kemejanya," kata Farawahida kepada media.

Berbulan madu si Universal Studio - klik untuk imej besar

Dia bersyukur apabila suaminya seorang lelaki yang tidak cerewet dalam apa saja perkara. Malah dalam hidangan makanan harian juga, suaminya lebih senang makan lauk biasa sahaja.

"Alhamdulillah suami saya tak cerewet lebih-lebih lagi bab makanan. Dia lebih suka kalau ada dua jenis lauk untuk dimakan dengan nasi.

"Memandangkan saya suka memasak, rasa tak puas pula kerana tak dapat nak masak macam-macam," ujarnya dipetik sebagai berkata melalui Mstar Online.

         ________________________

Tiada ulasan:

Catat Ulasan