Nuffnang

Isnin, 26 Mei 2014

Iqram Dinzly - Google Blog Search

Iqram Dinzly - Google Blog Search


myartis.com : GAMBAR & GOSIP - KEKASIH BARU <b>IQRAM DINZLY</b>?

Posted: 21 Apr 2014 02:58 PM PDT

Kami mendapat gambar-gambar ini melalui email yang dikirimkan oleh seorang peminat Iqram Dinzly. Menurut pengirim, Iqram dilihatnya makin dilamun cinta dengan kekasih baru tersebut yang mempunyai darah keturunan seni.

"Haaiii... Saya dan kawan-kawan dapat bau yang iqram dinzly makin dilamun cinta dengan kekasih barunya sehingga Soo Wincci sendiri pernah berjumpa dengan gadis itu.

Klik gambar untuk size besar

"Tapi apapun kelasih baru Iqram ni rupanya pramugari dekat Saudi Air and Iqram kantoi comment dekat photonya dengan menggelarkan dirinya sebagai 'baby' pada gadis tu. Kalau ye pun abang Iqram dah berpunya, mengaku je la and please suruh kekasih dia berubah pakaian yang tak la seksi sangat macam sekarang," tambah pengirim yang tidak mahu identitinya didedahkan itu.

Haaippp...!! Betul ke Iqram? Kalau betul, tahniah diucapkan... moga hubungan Iqram dan kekasih baru tersebut bertahan hingga ke jinjang pelamin.

         ________________________

Tiada ulasan:

Catat Komen