Nuffnang

Ahad, 11 Mei 2014

Nora Danish - Google Blog Search

Nora Danish - Google Blog Search


gambar &#39;love bite&#39; <b>nora danish</b> cetus tanda tanya <b>...</b> - ammboi dot com

Posted: 10 May 2014 03:27 AM PDT

Selebriti dan media sosial sememangnya sudah tidak boleh dipisahkan lagi. Ramai selebriti hari ini menggunakan media sosial untuk mendekatkan diri mereka dengan peminat. Dengan media sosial, mereka boleh berkongsi apa sahaja info terkini mengenai mereka bersama peminat.

Antara selebriti yang aktif dengan media sosial adalah pelakon jelita, Nora Danish. Beliau kerap berkongsi gambarnya yang terkini dengan peminatnya. Gambar aktiviti sehariannya, gambarnya bersama anaknya dan tidak lupa gambar bersama 'teman tapi mesra', Nedim Nazri.

Adakalanya gambar yang dikongsikan Nora Danish mengundang kontroversi dan tanda tanya dikalangan peminatnya. Termasuklah gambar yang dikongsikannya memperlihatkan kesan seperti 'Love Bite' pada bahagian tangannya.

gambar love bite nora danish

Seperti biasa, gambar berkenaan mendapat reaksi yang cukup mengujakan dari peminatnya. Bagi mereka yang percaya itu benar-benar kesan love bite (kerana Nora dikatakan hangat bercinta dengan Nedim) pelbagai komen dan kritikan yang ditujukan kepadanya.

Namun begitu, ada juga yang menafikannya. Kerana bagi mereka tidak logik kesan love bite sebesar itu (yang ada pengalaman). Selain itu, bagi mereka Nora masih waras. Dia tidak akan begitu bangang untuk berkongsi gambar sebegitu (jika melakukannya). Mereka juga percaya Nora tidak sebegitu. Ammboi juga percaya itu bukan kesan love bite. Mungkin kerana ada perkara lain yang menyebabkan timbulnya kesan sebegitu.

gambar terkini nora danish

Apapun, itu reaksi dari peminatnya. Bagaimana pula dengan Nora Danish? Berdasarkan pemerhatian, beliau seperti lebih suka berdiam diri sebagai langkah untuk meredakan keadaan. Adakah perkongsikan gambar itu dengan niat sengaja untuk mencetuskan suasana panas dalam laman sosialnya semata?

Hanya Nora Danish sahaja yang tahu…

Sumber asal: plbgaimacam.blogspot.com


Tiada ulasan:

Catat Ulasan