Nuffnang

Khamis, 22 Disember 2011

Elfira Loy - Google Blog Search

Elfira Loy - Google Blog Search


Mesti Tonton: Randy Pangalila Dan <b>Elfira Loy</b> Dalam Biar Mimpi <b>...</b>

Posted: 21 Dec 2011 10:37 PM PST

Anda bertuah jika datang ke'sini kerana Randy Pangalila — kami tahu anda memang minat dengan jejaka sinetron yang popular di Indonesia ini.

Kalau anda membaca entri ini sehingga tamat, anda akan dapat saksikan beberapa keping gambar eksklusif Randy Pangalila berimej seksi yang tidak pernah anda lihat di'mana mana sebelum ini.

Jam 9 malam ini menerusi Astro Ria saluran 104, telemovie baru arahan Michael Ang, Biar Mimpi Sampai ke Bintang akan ke'udara buat pertama kali.

Telemovie ini buat pertama kali'nya menyatukan dua nama yang tidak asing lagi kepada peminat hiburan Malaysia — Randy Pangalila & Elfira Loy.

Randy Pangalila merupakan pelakon yang banyak menghiasi sinetron Indonesia dan berusia 20 tahun, sempurna untuk watak remaja mencari cinta yang beliau bawakan di'samping Elfira Loy.

Jangan lupa! Nantikan kemunculan telemovie Biar Mimpi Sampai Ke Bintang jam 9.00 malam ini menerusi Astro Ria saluran 104. Boleh tengok wajah Randy Pangalila menerusi kacamata pengarah Malaysia.

Full content generated by Get Full RSS.

<b>Elfira Loy</b> Cantik Menawan Dalam EH! Januari 2012 | Beautiful Nara

Posted: 21 Dec 2011 07:39 PM PST


Elfira Loy masih boleh dianggap tidak popular di kalangan selebriti Malaysia. Namun Abang Nara dapat merasakan tahun 2012 nanti nama Elfira Loy akan melonjak naik. Walaupun tiada gosip liar, Abang Nara nampak Elfira ada bakat lakonan yang sangat hebat.

elfira roy

Dan yang pasti, Elfira ada pakej yang lengkap untuk menjadi salah seorang leading actress di masa hadapan. Apa pendapat anda?

Yang Ini Pun Best Jugak:-

Full content generated by Get Full RSS.

Tiada ulasan:

Catat Komen